הודעה

adii1201

New member
../images/Emo124.gifהודעה../images/Emo70.gif../images/Emo239.gif

לאור התפתחויות כאלה ואחרות, ספוילרים, תמונות, ובעיקר הפרקים ששודרו, החלטתי סופית שפרק 5 יהיה הפרק האחרון שאני רואה בסדרה הזו. לפחות עד להודעה חדשה, או לחילופין עד לפרק סיום הסדרה (שאותו בכל מקרה אני אראה). אני עדיין כאן בפורום, אני עדיין אכנס ואני עדיין קוראת ספוילרים אם למישהו יש משהו מעניין שישנה את דעתי
צפייה נעימה לכם

קומון דUד!!!../images/Emo13.gif

אם נשארתי לראות אחרי רציחתה הברוטלית של אידי ע"י השמן ההומו המגעיל הממושקף הזה אז את תשרדי פרידה של טום ולינט!! חוצמיזה אדמיט איט! לינטט צריכה מישהי בליגה שלה!! ולא תינוק מפוטם בן 50 שחושב שהלבנת שיניים תותבת,, טריינינגים ומשקה אנרגיה יהפכו אותו לצעיר נחשק..קומון דUד!!!

adii1201

New member
לא נשארת../images/Emo6.gif

לא מוכנה להודות בזה, כי אני לא מסכימה

CharmedRulez

New member
לא יודע אם זה ספוילר או לא אז ../images/Emo58.gif

מה אני אגיד לך עדי? זוגות נפרדים ואלו החיים אני חושב שהפרידה הייתה טבעית למחזור החיים של הזוג הזה כמתועד בסדרה, כולנו יודעים במקביל שעד פרק 22 הם חוזרים להיות ביחד ככה שאם מה שמטריד אותך זה שאת הרגעים האחרונים הם מבלים בנפרד- תשכחי מזה, יש לך 7 שנים של ביחד-נס.

adii1201

New member
א' זה לא ספוילר../images/Emo6.gif

ב' אמרתי את זה לעדי מקודם, אין לי בעיה עם קונספט הפרידה. אני מזכירה לך שבעונה 6 עם כל הסיפור של התינוקת אני הייתי הראשונה להגיד שהלוואי שהם ייפרדו בגלל דבר כזה. יש לי בעיה עם סיבת הפרידה הדבילים והכפויה הזו (כמו עוד הרבה דברים שנכפו כדי שהעונה הזו תקרה!) וג' אני שמחה שכולם יודעים וחושבים, אבל עד שאין ספוילרים מוצקים לזה, אני לא כל כך בטוחה בעניין...

CharmedRulez

New member
טראסט מי!

חוצמזה, זה קצת אתגר לדמויות. עדיף מאשר עוד השתלחויות נטולות טעם זה בזו כמו בעונות קודמות.

adii1201

New member
I no longer trust anyone../images/Emo6.gif

סורי, זה לא אישי, אבל הקלפים כולם פתוחים עכשיו וזה לא עדיף, כי בינתיים זה מה שקורה בדיוק

adii1201

New member
אתה יודע מה, אני אגיד לך בדיוק מה נסגר איתי

פרק 5 היום, ואמרתי שזה הפרק האחרון שאני רואה. התעוררתי ב-11 ויצאתי מהבית ב-13:30, כשעד אז לא עשיתי כלום. נחש מה? את הפרק עוד לא ראיתי. ועכשיו חזרתי ואני אשב לאכול ובלית ברירה (!!!!!) אשב לראות את הפרק עם האוכל. זה מה נסגר איתי

אם ככה אז מילא, חשבתי אבל שזה סתם מתוך עקרון של כל הקטע עם לינטום. בכל מקרה אם לא היה לי בא לי על סדרה הייתי דוחה אותה לזמן שבו משעמם לי, או שהייתי עושה הפסקה ומנסה שוב אחרי כמה שבועות.. אבל לא מכריז על נטישה!

adii1201

New member
לא, הרי כבר ממזמן אני לא נהנית ואתה יודע את

זה
זה לא חדש!

למעלה