הודעות ההנהלה

drtrip

New member
שלום לכולם,היום ביקרתי בוילה גליליי

שבצפת ומאוד התרשמתי לטובה לאחר כל התגובות שהיו כאן בפורום ראיתי את המקום רק מבחוץ, הסקרנות פשוט הרגה אותי ובגלל שהייתי באזור ביקשתי לראות את המקום לעומק וכמובן הזדהתי כמנהלת הפורום. הגעתי למקום, וראיתי שמעבר לכמות המדרגות שיש לעלות יש גם שביל לנכים. בקבלה קיבלו אותי שתי בחורות מקסימום עם חיוך וישר שאלו אותי אם הן יכולות לעזור. ביקשתי לראות את מנהל המקום. ישב איתי דניאל בחור ממש נחמד, חייכן ונעים הליכות. עשינו סיור בלובי שמסודר מאוד יפה עם ריהוט עתיק בסגנון לואי ה-16, נכנסנו למסעדה ששם מגישים גם ארוחות בוקר וגם ערב. הייתי בבוקר אז התרשמתי מהמזנון המלא כל טוב. קיבלתי קפה הפוך טעים והמשכנו לקומה התחתונה לראות את מרכז הספא שלהם. במקום 4 חדרי טיפולים מאוד נעימים מסודרים ונקיים. משם המשכנו הלאה לראות את שאר החדרים. היום אני יכולה להגיד לכם שביקרתי בכל סוגי החדרים ולהלן הפירוט: בקומת הקרקע יש שני סוגי חדרים אחד עם מרפסת קטנה והשני שהוא בעצם היחיד בקומה הזו עם מרפסת ע נ ק י ת... החדרים נקיים ומסודרים להפליא נותנים הרגשה של צחות, הכל לבן, הסדינים הוילונות המגבות בשילוב כמובן ריהוט עץ מסיבי (לא עתיק). בקומה השנייה ביקרנו שני סוגי חדרים: אחד זוגי שהוא בעצם הפשוט ביותר חדר קטן (ללא מרפסת), עם חלון המשקיף לנוף. חשוב לציין כי חלק מהחדרים באים עם אמבט גקוזי וחלק עם מקלחון, כמו כן חלק עם מרפסת קטנה וחלק בלי. הייתי בחדר הנקרא דה לקס (מקוה שאני לא טועה בשם) שהוא בעצם יותר גדול עם פינת ישיבה בחלל החדר (ללא מרפסת) ועם אמבט גקוזי. והדובדבן זה הסוויטות המלכותיות למעלה שבעצם מעבר לחדר ופינת הישיבה יש מרפסת גדולה בחוץ המשקיפה לנוף מדהים ועוצר נשימה רואים גם את הר מירון וגם את הכנרת ובמרפסת ניצב לו גקוזי עגול ענק, כסאות נוח מעץ עם כריות לבנות, בקיצור אגדה!!! חשוב גם לציין שבלובי בין החדרים בקומות העליונות הכל מסודר טיפ טופ תמונות מקסימות על הקירות, פריטים ייחודיים, פינת ישיבה ועוד... בחוץ: רחבת דשא נחמדה עם כסאות נוח ושוב כריות לבנות שאני כ"כ אוהבת, גקוזי ספא ענק אבל ממש ענק ויפה לנוחיות האורחים, המון פרחים וירק אך באנינות טעם. לסיכום: יצאתי בהרגשה נהדרת, אווירה חמה, יחס אנושי, חדרים מדהימים (אני אישית מאוד מאוד אוהבת לבן) ואולי זה מה ששבה את ליבי. לפי דעתי המקום באמת מקסים. למי שמחפש צימר זה לא המקום אך למי שמחפש מלון בוטיק לא פלצני מדי, קטן קומפקטי ואינטימי זה המקום! מחירים: מ-600 פלוס ועד 1,000 פלוס בעונה.

drtrip

New member
../images/Emo41.gifנכנסו ארועים חדשים שווה להכנס../images/Emo41.gif

ShirShir

New member
../images/Emo124.gifהודעות ההנהלה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

ShirShir

New member
שימו לב../images/Emo23.gif - סקר חדש עלה בפורום../images/Emo70.gif

כנסו להצביע!!!!!

drtrip

New member
../images/Emo20.gifאחוזת שולמית-המסעדה../images/Emo20.gif

ובכן, חזרתי לא מזמן ממסעדת אחוזת שולמית שבראש פינה. המקום-מדהים!!! האוכל מעולה!!! אז ככה היינו ארבעה איש, ישבנו במרפסת המשקיפה לנוף מרהיב, (במקום יש מספר פינות ישיבה: במסעדה עצמה, במרפסת בחוץ-פתוחה, בחצר האחורית-מקום נחמד מאוד עם תאורה ואווירה גלילית ובמרפסת סגורה עם זכוכיות הפונה לנוף בהמשך למסעדה. הזמנו: מרק אחד למנה ראשונה, אומנם הומלצו מנות אחרות אך החלטנו להשאיר מקום לבשר ששמענו שהוא מעולה, מנה עיקרית הזמנו כולנו אנטריקוט שהיה SUPER מעולה, בתזמון הנכון הוצא מהאש, עם רוטב שמנת (צמחית פרווה) ופלפלת. זה עזר לאחת מאתנו בנושא הכשרות של לא לערב בשר וחלב. כמו כן הזמנו סלט גדול שהורכב ממספר סוגי חסה, עלים ירוקים, עגבניות שרי ורוטב שמיימי. בקבוק יין ירדן אדום יבש. מנה אחרונה הזמנו עוגת שוקולד-מ ד ה י מ ה! וקפה הפוך לשלושה. חשוב לציין, השירות היה מעולה, המלצרים חייכנים והכי כייף היה לראות איך כל המשפחה מתפקדת ביחד, האמא עם שלושת הילדים והחתן ביחד!!! אחוזת שולמית שייכת למשפחת ברקוז שבאו מרמת השרון לפני הרבה שנים, ניהלו תקופה ארוכה באחוזת דוברובין שביסוד המעלה ומשם עברו לאחוזת שולמית בראש פינה. האבא (זכרונו לברכה ) היה השף ב-"ה" הידיעה. ברצוני להגיד לכם שגם עכשיו המשפחה ממשיכה עם אותה מסורת ובאמת האוכל ברמה קולינרית גבוהה ביותר. המחירים היו ממש הפתעה אחת גדולה!!! אנחנו תכננו להוציא כ-800 ש"ח על ארוחה כזו. כל ההזמנה הזו לארבעה איש שיצאו שבעים ומרוצים מהאווירה, האוכל, היחס האישי, שילמנו 569 ש"ח בלבד!!! ממליצה בחום למי שאוהב מסעדה ברמה גבוהה עם מחיר נמוך, זה המקום!!! יש לציין שנאמר לי כי באמצע השבוע יש ארוחות עסקיות במחירים ממש סבירים. בתאבון!

בלבי

New member
אכן מסעדה מעולה, אבל אי אפשר להגיד

על אחוזת שולמית שזו מסעדה עם מחירים נמוכים (גם אם תכננתם להוציא יותר). אל תשכחי שהזמנתם רק מנה ראשונה אחת וקינוח אחד - לארבעה איש ! אם כל סועד היה לוקח מנה ראשונה, עיקרית וקינוח, הייתם מגיעים כמו כלום לסכום שציפיתם לו. בכל אופן, לחלוק מנה ראשונה וקינוח זו דרך מצויינת "להוזיל עלויות"
אנחנו נוהגים כך, בעיקר בשביל "להשאיר מקום", ועל הדרך נהנים גם ממחיר ארוחה "סביר" במסעדות גורמה. שורה תחתונה, ממליצה בחום על המסעדה (אנחנו מאוד נהננו), אבל היא ממש לא זולה !

drtrip

New member
שלום לך בלבי, דווקא חולקת על דעתך

בנושא המחיר, קודם כל היא לא זולה כי היא מסעדת גורמה אך בטוח שהיא יחסית לשאר מסעדות טובות זולה יותר!!!! הייתי במספר מסעדות באזור ראש פינה שגבו הרבה יותר מ90 ש"ח לסטייק אנטריקוט של 350-400 גרם ולא נהנתי מהסטייק כמו שנהנתי מאחוזת שולמית!!!ואל תשכחי שאפשר להזמין גם מנות עיקריות אחרות כמו פסטה וכו' שהן יותר זולות. השאלה כמובן מה מזמינים. בכל מקרה הציפיות שלי לגבי המחיר היו הרבה יותר גבוהות. לסיום, אני שמחה שגם את נהנת מהמסעדה.

אורחים שלי ביקרו שם ו...

סיפרו לנו שלכבוד הארוחה הם החליטו לבטל את הזמנת א.הבוקר למחרת כי הם בטח יהיו מפוצצים. לתדהמתם, הם יצאו ר ע ב י ם מהארוחה. צלחות גדולות-אוכל מיניאטורי. אני מכניסה אותם לרשימת המסעדות המומלצות לאורחי הצימרים שלי אבל אני מחכה לתגובות נוספות כדי להחליט אם להשאיר או להוציא.

drtrip

New member
ממליצה לך ללכת,לטעום ולהנות...

מהמנות הגדולות שהם נותנים... עליהם אי אפשר להגיד מנות קטנות!!!

למעלה