הודעות הממתינות לתשובה:

יום שישי - חם מאוד והאוטובוס מאחר

ביום שישי האחרון, בשיא החום, חיכו ילדינו תלמידי עירוני ג', להסעה במשך שעה וחצי בחוץ, בשמש, איך יכול להיות שדבר כזה קורה?

kobitton

New member
הסעות מעירוני ג'

לאחרונה ישנם עיכובים של שעה וחצי בהסעה מעירוני ג' , משיחה עם הבן שלי לא הבנתי מהו הגורם לעיכוב . אשמח להתיחסות

../images/Emo77.gifמתי יפתח מחסן התרומות?../images/Emo39.gif

לקראת החגים אני בטוחה שש משפחות רבות הזקוקות הן למוצרי מזון והן לביגוד. האם יש כוונה לפתוח את מחסן התרומות בקרוב? טל

ginats

New member
ביקור הקייטנה ביער

אתמול הלכנו לטייל ביער. נכנסנו בכניסה שמאחורי הבתים ברחוב המעיין. באמצע השביל המוליך לכניסה ליישוב ראינו מרחוק פסולת צבעונית. כשהתקרבנו יותר גילינו שה"פסולת" היא בעצם גיבוב של אבנים, ענפים ואיצטרובלים שנצבעו בצבעים בוהקים ופוזרו בעירבוביה . בנוסף, שקית זבל כחולה (עם מעט זבל בתוכה) היתה תלויה על העץ. לדברי בתי בת ה-7, לכך אחראים מדריכי הקייטנה שלקחו לשם את הילדים והשאירו את המקום כמו שהשאירו. כמה עשרות מטרים בהמשך - מאחורי הקומונרים - גיבוב של כורסאות, כיסא פלסטיק שבור ושאר זבל למינהו. ביער ברחוב היער, מעבר למכולה (אני בכלל לא נכנסת לעניין הזה), צומחים פרחי במבה מצויים, ענפי מי-עדן ארצישראלים, ועוד מיני גידולים "טבעיים". פשוט עצוב. מרגיז ועצוב. מה דעתכם, ליאת? מישהו אחר? לבקש ממארגני הקייטנה שיבואו ויאספו אחריהם את הזבל? ואולי לארגן יום איכות הסביבה ביישוב, שכולנו נצא ליער ולרחובות עם שקיות זבל ונשווה למקום בו אנו גרים מראה קצת יותר מלבב ממזבלה איזורית?

הסעות

היום חילקתי לתיבות הדואר את שעות ההסעה מכל בתי הספר במודיעין , במידה ויש איחור והאוטובוס לא מגיע בשעה הנקובה(יש לקחת בחשבון את המסלול שהאוטובוס עובר)אנא צרו איתי קשר באותו יום או יום למחרת כדי שאוכל לטפל בכך.

למעלה