../images/Emo124.gifהודעות וכו' - חשוב לקרוא.
השרשור ינעץ. לא להפוך ל
, לא לנצל"ש. שרשרו
אחרי שסיימתם לקרוא. הודעות
הוחלף הסקר. כעת אתם יכולים להצביע ל7 אפשרויות למשפט המאגד של הפורום. הצביעו מהר כי הסקר יוחלף תוך יומיים בשביל 7 האפשרויות הבאות. תוצאות הסקר הקודם בקובץ המצורף
"שיר בהרחבה" [הפינה של קארין], נמצאת כעת גם במאמרים. אני מזכירה לכם שאתם יותר ממוזמנים לשלוח לי קישורים להודעות שצריכות להיות בטאגליינס לדעתכם, או לכתוב ביקורת/ניתוח שיר/תרגום של ראיון/אחר כדי שאני אעלה למאמרים.
הסלאש של נועה נמצא בקישורים בקטגוריית הפאנפיקשן
. [נועה, עשי לנו עוד פאנפיק
] בקשות והארות
חשוב לי להגיד - כל יוזמה של כל חבר פורום תתקבל בברכה. אני לא אעבור בשתיקה על הודעות שיפגעו בגולש אחר אפילו בצורה הכי קטנה. לאלו שיש להם הערות או שמאוכזבים מדרך ההתנהלות של הפורום יש שתי אפשרויות: 1. לעזוב. וזה באמת לא נחוץ. 2. לתרום בעצמם לפורום, בדרך שנראית להם. וזה יהיה נהדר. כל עוד לא עשיתם את אחד משני הדברים השתדלו לא להרוס לגולשים אחרים שמשקיעים מזמנם בפורום.
שרשורי
. אני חושבת שאמרתי את זה כבר מספיק פעמים - לא להפוך הודעות ענייניות ל
, פשוט חבל. יש לכם מיליון הודעות לנצל"ש [תפוז אנשים מודיע וכו'], ובמידה ואין - פתחו שרשור
. אני לא אוהבת למחוק לכם הודעות, אל תאלצו אותי לעשות את זה.
עוד עניין שאני חושבת שכבר צריך להיות ברור: תמונות סרוקות ומילים לשירים - מותר רק לקשר אליהם. נאלצתי למחוק כמה הודעות מעניינות השבוע רק בגלל שהן הכילו מילים מלאות לשיר או תמונה ממגזין כלשהו.
ודבר אחרון - תראו, אני לא קוראת מחשבות. אני לא יכולה לדעת מה אתם רוצים או אוהבים בדיוק. לכן יש אימייל/אייסי/מסרים - כדי שתדברו איתי ותגידו לי מה מפריע לכם בפורום, מה אתם רוצים לחדש, או אם יש לכם רעיון חדש. רק ככה נוכל להפוך את הפורום למקום שראוי וכיף לגלוש בו.
השרשור ינעץ. לא להפוך ל