הודעות ועדכונים

לארי

New member
../images/Emo124.gifעדכונים לגבי הג'ימבורי בקייץ

הגי'מבורי ימשיך לפעול בחודשי הקיץ במתכונת מצומצמת ויתקיים בימי שני בלבד בין השעות 17:30-19:00. מכיוון שהקייטנה היישובית מתקיימת במתנ"ס יעבור הג'ימבורי למתחם הנוער (היכן שהתקיים לפני המעבר למתנ"ס), החל מהיום!. ביום שני הקרוב, 4/7, לא יתקיים הג'ימבורי עימכם הסליחה!. חופשה נעימה!
עינת

תמונות מהטיול השנתי - כיתות אלף

העליתי תמונות שצילמתי בטיול לנחל מערה תחתון. חוץ מהילדים החמודים - יש גם מורות והורים שמצולמו ... מי שמעוניין יכול להזמין עותק מודפס ישירות ההאתר. או, ליצור איתי קשר, ואני אשלח חזרה את התמונות המבוקשות. או, סתם קליק ימני ו SAVE AS (רזולוציה קצת פחות טובה). נכנסים דרך: or-school.pic.co.il לא לפספס - יש כרגע 2 אלבומים: גלישות (במילעיל), ומערת התאומים. מחליפים ביניהם, בעזרת התפריט בצד ימין. מי שרוצה להעלות אלבום נוסף - לאותו האתר, נא ליצור איתי קשר.

כרטיסים לסופרלנד נגמרו!

כמות הכרטיסים המוגבלת לסופרלנד נגמרה! לרוכשים תמסר הודעה בהמשך לגבי אופן קבלת הכרטיסים . חופשה נעימה!

לארי

New member
../images/Emo124.gif הודעות ועדכונים ../images/Emo27.gif

בשרשור מטה

אשירית

New member
חוגי העשרה בשנת הלימודים הבאה

לכל מי שתהה והתבלבל ולכל מי שמידע עדיין לא קיבל.... אנו מתעתדים להציג את חוגי ההעשרה ( שיתקיימו מיד עם תום הלימודים בכל יום בשנה הבאה )ביריד הילדים ה- 21.7.05. ביריד תוכלו להתרשם מההיצע המגוון של החוגים והמפעילים . ביריד עצמו ניתן יהיה להרשם לחוגים. להזכירכם : הרישום הינו על בסיס מקום פנוי. לא יפתחו קבוצות מעל 15 ילדים!!! לפני היריד נחלק מידעון בתיבות הדואר. במידעון תוכלו לקרוא על כל חוג, על מפעיל החוג ועל אופן הרישום. חפשו את המידעונים בתיבות הדואר ובואו ליריד הילדים להנות להתרשם ולהרשם.

כרטיסים ללונה פארק נגמרו!

כמות הכרטיסים המוגבלת ללונה פארק- נגמרה! לרוכשים תמסר הודעה בהמשך לגבי אופן קבלת הכרטיסים . חופשה נעימה!

מחר יום ג'- הסרט משפחת סופר-על

אנו פותחים מחר את פעילות קולנוע קיץ בכפר האורנים. מדי יום שלישי בשעה 20:00 יוקרן סרט במתחם הנוער. מחיר כרטיס 5 ש"ח. מחר הסרט: משפחת סופר-על בדיבוב לעברית. החל משעה 18:00 יפעל במקום הפלאפל של סימונה וכן דוכני פופקורן ברד ושערות סבתא! מחכים לראותכם!

sagievri

New member
סליחה על הבורות אבל..

על מה הסרט? זה מתאים גם לילדים קטנים?

hagitshani

New member
הסרט משפחת סופרעל../images/Emo152.gif

משפחת סופר על היא משפחה של גיבורי על שנאלצה לעבור לחיות בפרברים כאנשים רגילים, כשבפועל זה קשה מאוד.... סרט משעשע מאוד, עם הרבה אקשן ועם קריצה להורים (כן- גם אנחנו נהנינו לראות את הסרט - ויש שם בדיחות שמכוונות במיוחד אלינו..). הסרט הוא מצוייר מבית וולט דיסני והוא מתאים לקטנים, כיאה לכל סרטי דיסני (כמובן שמגבלת הגיל התחתונה תלויה באופי הילד - יש בני שנתיים שמסוגלים לשבת מול סרט שלם ומאידך בני ארבע שאינם מסוגלים..) בהקשר זה יש לציין כי אורך הסרט כשעתיים, ולכן ייתכן כי הקטנטנים ממש יאבדו סבלנותם במהלך הסרט... מקווה שעם מידע זה ועם הכרותכם את הצאצאים שלכם, תדעו האם הסרט מתאים או לא.. בכל מקרה- אנחנו ממליצים בחום.

simaone

New member
שאלת מחירים..

האם תוכלו להגיד לי כמה עולה מנת פלאפל + שתיה אצל סימונה כדי שאדע לשלוח את הילדים עם סכום כסף מדוייק??

פופקורן 5 ברד 5 שערות סבתא 5

מנת פלאפל נדמה לי 10 ש"ח, טרופית 2 ש"ח ופחית שתיה 5 ש"ח אבל אני לא מתחייבת. להתראות אסנת

תזכורת -8 ביולי מועד סיום הרשמה

ליריד ילדים. אנא בצעו רישום בהקדם. טופס הרשמה בקישור בכותרות בפורום. תודה

כאן בעמוד בקישור שמופיע מעל

מספר העמוד בחלק העליון . הרישום אכן במזכירות תודה

שיבוצים לגנים

שלום, השיבוצים לגנים פורסמו היום, תוכלו למצוא מכתבים אישיים בתיבות הדואר שלכם. אני מבקשת, בכל לשון של בקשה, במקרה של בעיה כלשהי בשיבוץ אבקש לפנות אלי בפקס - 9768207 או באמצעות המייל [email protected] וזאת בכדי שאוכל להתייחס בצורה עניינית ונכונה לפניות, במידה ויהיו. עינת

למעלה