הודעות חשובות

TheBlackFairy

New member
../images/Emo124.gif הודעות חשובות../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

1) קללות- כידוע לכם, אין לקלל בפורום, גם לא מתמודדים וגם לא גולשים אחרים, כל הודעה שיש בה קללות תמחק, ובמקרה וזה יהפוך לנורמה, הגולש יחסם לתקופה לא מוגבלת
. 2) הסטות- גם הסטות נגד מתמודדים זה דבר לא מקובל שאני ומיכל לא מסכימות אליו, אי לכך גם הודעות המכילות הסטות נגד מתמודדים ימחקו
. 3) ספוילרים- כמו שאתם יודעים קיבלנו בקשה מההפקה של התוכנית לא לאפשר לכתוב ספוילרים לגבי סבב הגמר בפורום, כל הודעה המכילה ספוילר נמחקת מיידית, כך שכמה שתבואו אלי ואל מיכל בטענות, זה לא תלוי בנו, במיוחד כשרוב האנשים בפורום לא רוצים לדעת את תוצאות סבב הגמר
. 4) חסימות- לצערנו, השבוע נחסם גולש מסוים מהפורום עקב שקילל את המתמודדים, קילל את מנהלות הפורום ושלח מסרים לגולשים מהפורום למרות שלא רצו לדעת מי ניצח בגמר, אנו מקוות שהוא יהיה הגולש האחרון שנצטרך לחסום מהפורום,
, הקפידו לשמור על כללי הפורום על מנת שלא נצטרך להפעיל כלים שאנחנו לא רוצות
. 5) מסרים- כלי המסרים הוא כלי הנועד לשיחות פרטיות בין הגולשים, למי שעוד לא יודע. לאחרונה, עקב איסור של פרסום ספוילרים על גבי הפורום, גולשים מסויימים מפרסמים במסרים לגולשים שלא רוצים לדעת את מה שקורה בגמר, דבר שמאוד, אבל מאוד לא מקובל, כל גולש שיעשה דבר זה יטופל בשיא החומרה. אנחנו מבקשת שתפנו אלינו במסרים במקרה ושולחים אליכם מסרים, על מנת שנוכל לטפל בעניין הכי מהר שאפשר
. תזכרו, בכל בעיה שיש לכם אני ומיכל כאן לעזרתכם
, בברכה, מיכל ודלית, מנהלות הפורום
.

limors2

Active member
אם זה מי שהרס לי אז מאד מגיע../images/Emo54.gif

לו!!!!
כי הוא הרס לי גם את הארי פוטר!!!!

חחחח...צרות של...

"אוהבי הארי פוטר".... וואי.. אני תמיד חשבתי שטווח הגילאים שאוהב את הארי פוטר לא עובר את ה-15... אבל השבוע גיליתי שיש בנות בגל 19-20 שחולות על הארי פוטר... חחח... מזעזע במקצת...

הארי פוטר זה ספר יפה, תנסי לקורא..

גם אני בהתחלה חשבתי שזה סתם ספר.. אבל אחר כך גיליתי שזה ספר על רמה!

limors2

Active member
תפלאי, אבל יש גם מבוגרים../images/Emo54.gif

שחולים על הארי פוטר...
באנגליה יש אפילו מהדורה מיוחדת למבוגרים
אבל אולי זה רק עטיפה שונה......

גמאני אוהבת הארי פוטר../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

קראתי את כל הספרים ואני גם בפורום הארי פוטר הסרט
למה מזעזע
זה ספר טוב
ויש בו הרבה מסרים חיוביים
אכן יש מבוגרים שאוהבים הארי פוטר
ויש אפילו גירסה בריטית למבוגרים

shakshuka6

New member
כן,דמבלדור מת וסנייפ הוא הרוצח....

בגלל שהוא נשבע לאמא של מאלפוי בלה בלה בלה...

למעלה