הודעות חשובות

wildspirit

New member
../images/Emo124.gif הודעות חשובות

נא לא לשרשר לשרשור הזה
תודה

wildspirit

New member
../images/Emo20.gif סדנה וירטואלית 3

יוצאת לדרך היום - בשעה 21:00 נשמח לראותכם
כמו תמיד יפתח השרשור של הסדנה הוירטואלית ובמקביל יפתח שרשור שאלות ותשובות. אנחנו מבקשות בכל לשון של בקשה נא לא לשרשר לשרשור של הסדנה הוירטואלית לנוחות כולם

wildspirit

New member
../images/Emo20.gif רשימת תפוצה

אנחנו מעלות הודעה זו שוב
מי שרוצה שנעביר לו או לה תרשימים, חוברות סרוקות ועוד... מוזמן להשאיר לי מסר עם שם פרטי, שם הכינוי והמייל אנחנו רוצות לבדוק שאכן המיילים מתקבלים אצלכם ולכן נא רוקנו את המיילים כי אנחנו רוצות להתחיל להעביר
כמובן שנודיע על כך בפורום לפני שאנחנו מעבירות

zoharle

New member
שאלה ../images/Emo35.gif

אני חדשה בפורום ואני רוצה לקבל גם חומר באי מייל. האם זה אפשרי?

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

זה אפשרי
אבל את צריכה לשלוח לי מסר עם השם שלך הפרטי וכתובת מייל כדי שאוכל לשלוח לך המייל הראשון שיישלח יהיה לכל מי שביקש אבל במידה ולא יהיה שיתוף פעולה על גבי הפורום אני אאלץ להוריד את המייל מרשימת התפוצה.

sarah sayag

New member
פורום מקסים

מעונינת להצטרף אליכם ... עד כה הייתי כל יום נכסנת לאתר ונהנית מכל מה שאתם עושים ועוזרות אחת לשניה ! ישר כוח !

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

שמחים שהחלטת להצטרף
את מוזמנת ליצור איתנו בכיף

wildspirit

New member
../images/Emo20.gif סדנאות אירוח והדרכה

אנחנו רוצות להתחיל לארגן מפגשי פורום ליצירה משותפת ביחד עם חברי הפורום. על כן מי שחושב שהוא יכול להדריך ומי שחושב שיכול לתרום את ביתו למספר שעות למפגש נשמח לדעת על זה כדי שנוכל להתחיל לארגן מפגשים. המפגשים יערכו בדרך כלל בימי שישי בשעות 10:00 עד השעה 13:00 או באמצע השבוע אחר הצהריים מהשעה 18:00 עד 21:00 המפגשים יהיו בעלות סימלית בלבד בקניית מתנות למדריכה ולמארחת. לכן מי שחושב ש... הוא יכול להדריך נא לשלוח לי מסרים לגבי מקום מגורים אישי, עד היכן מוכנים להגיע להדרכה, באיזה ימים נח (אמצע שבוע או שישי) ומי שחושב שהוא יכול לארח גם לשלוח הודעה במסרים מה הוא אזור המגורים ועד כמה אנשים יכול לארח תודה

lady blak

New member
../images/Emo52.gifאבל../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

אבל אממ אני ממש בעד מפגשים
, אבל ביום שישי זה ממש לא נוח יש כאן לפחות שלושה בנות שהם צעירות עוד ביסודיי נארה לי
נגיד אני ומיכל בסך הכול בנות 11 וכמה חודשיים[עוד שבע חודשיים בת מצווה לשתינו]אז[ס] תתתחשבו

wildspirit

New member
תאמיני לי שאנחנו מתחשבות

ואנחנו נשמח לראות אתכן גם במפגשים ויהיו הרבה כך שלא לדאוג אבל כמובן שצריך להבין שזה גם תלוי במארחת ובמדריכה

kiti4

New member
11 וחצי../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

זה נשמע לי רעיון מעולה

זה מזכיר לי משהו שהגיתי לפני כמה ימים אמ..בקיצור כמו שאמרתי בעבר...אני אשמח לשתף אתכן בסדנא כזאת רק קצת זמן להתארגן וב"ה זה יצא לפועל אה ואני רוצה את חרוזית שתגיע

חיחיחי

לא התכוונתי לפה...התכוונתי שאם נעשה סדנה אצלי בבית ב"ה את חייבת לבוא

wildspirit

New member
../images/Emo20.gif סדנאות וירטואליות - מתנדבים

כל מי שרוצה להתנדב ולשתף מהידע שלו את חברי הפורום ולכל מי שיש מצלמה דיגיטלית וחושב שהוא יכול להעלות לפורום הדרכה מצולמת של כל תכשיט שהיה רוצה ללמד מוזמן לפנות אליי או לעירית במסרים.

wildspirit

New member
../images/Emo20.gif תרשימים שעלו שבוע שעבר

מקווה שלא שכחתם את האתגר שהצגנו לפניכם בשבוע שעבר.. העלתי מספר תרשימים וניתן לכם זמן לנסות לעשות אותם. חלק מהבנות הראו תוצאות וחלק עדיין לא הראו נשמח לראות את התוצאות
מקווה שהיה מספיק מאתגר ותיתכוננו יגיעו עוד בהמשך

רשימת סדנאות וירטואליות מתוכננות

סדנא מס 4 - צמיד ענפים תתקיים ביום שני 20/2/06 בשעה 21:00 - בהנחיית WILDSPIRIT. סדנא מס' 5 - קולר דימדומים תתקיים ביום שני 27/2/06 בשעה 21:00 - בהנחיית עירית שחר. סדנא מס' 6 - תליון פרפר תתקיים ביו שני 6/3/06 בשעה 21:00 בהנחיית חרוזית חמודית.

למעלה