הודעות על תוכניות החג עם סי

actress

New member
../images/Emo41.gifעידכונים טלוזיונים לחג../images/Emo124.gif

או קי להלן העידכונים היום יום ד' בשעה 18:30 יש "ישנן בנות" בערוץ 1 (חלק א') וסי בחלק הראשון יום ש 19.4 בערוץ 33 יש מרתון החל ב 00:00 בשם שירים עד כאן עם נחום היימן וסי שרה (גם קרקס הגדול שם) יום א' 20.4 בשעה 21:30 חלק א' מתוך ערב הצדעה לישראל יצחקי (סי אולי מופיעה) יום ב' 21.4 בשעה 21:30 חלק ב' מתוך ערב הצדעה לישראל יצחקי חלק ב' (סי מופיעה) יום ג' 22.4 בשעה 18:30 חלק ב' מתוך "ישנן בנות"

ט י נ ה

New member
עידכון יותר מדויק לגבי שידורי בחג

במופע של ישראל יצחקי המדהים שרתי את אבאל'ה בא ללונפארק וזה אמור להיות בסוף חלק א' אלא אם ערכו את זה שונה . במופע ישנן בנות אני סוגרת את חלק א בשני שירים עוף גוזל וצמח בר בשירים עד כאן אני שרה כמה קטעים בינהם את השיר ששאלו עליו כאן כל כך הרבה הקרקס הגדול כבר עבר ....... ולמעשה בדרכי חזרה מהסים של יהלי ראיתי שהקרקס הגדול כבר הגיע לעיר ..... מילים סי היימן לחן נחום היימן יופיע בדיסק הבא בגירסא משופרת

actress

New member
שכחתי כמובן להגיד שזה מתוך המופע

לציון 55 שנה של הגבעטרון (ככה טוענים ברדיו) בכל מקרה הנה הקישור

actress

New member
יש עוד עידכון../images/Emo70.gif ביום ג' בשעה 15:00

בערוץ 2 יש "ערב משיריה של רחל" זה ישודר ברשת ואם תלחצו על הקישור תגיעו לפירוט ובמקרה ראיתי שגם סי הופיעה שם

ט י נ ה

New member
ואודה לכם אם תקליטו לי כי ......

זה היה ערב מהמם יש שם ביצוע לשיר שמעולם לא הוקלט שנחצ'וק אבי כתב לטקסט של רשל בשם " שחור " זה על שם הכלב שהיה לה. ושרתי גם את " צר עולמי כעולם נמלה " בביצוע מדהים של אלי מגן בס ורפי קדישזון פסנתר. מאוד מומלץ אנא הקליטו לי חברים

נשמח להקליט

מה אין לך ווידאו? אני חי לי בבועה שלי ובטוח שלכולם יש..
איך לשלוח לך את הקלטת? אוהב ינון

ט י נ ה

New member
הי יינון ברור שיש לי ווידאו היגזמת

אלא שבכל דור ודור עומדים עלינו לכלותינו ....... לא פשוט גם הערב את ישראל יצחקי גם מחרתיים שירי רחל אין לי אפשרות להקליט כי אצלי בבית רואים משהו אחר יש תוכנית אחרת לבני הבית אם יורשה לי לומר ........ ולכן יהודה מכבי 69 אודה מאוד ואשמח לשלם את מחיר הלקטת אם יש צורך ........... על המעטפה לכתוב עבורסי היימן אצל עוד שוחט תודה תודה תודה

actress

New member
את בחלק השני של ישראל יצחקי מחר

בערב בשעה 21:30 - 22:30 את נראה לי פותחת את הערב בחלק השני

כניראה שהיום כבר לא יקרה אבל

אבל ביום שלישי נקליט ובשמחה גדולה רק אם אפשר לחדד שוב את עניין הכתובת אני אשמח תודה ינון

ט י נ ה

New member
לא ראיתי ......מה היה ? ישראל יצחקי

או שהי משהו של ליל הסדר ? או משהו עם ג'וזי כץ ? בקיצור לא ראיתי כלום .... יש לנו תמונות מדליקות יחד מההרמת כוסית מתארגן משלוח ....... סי אחותך

actress

New member
אפרופו ג'וזי כץ אז ביום ה' הקרוב...

בזמן שאת בתורכיה יש את "נפגשים בסתיו"בערוץ 1 בשעה 20:30 את וג'וזי אחד על אחד דבר נוסף זה לא לשכוח זה שמחר בשעה 15:00 יש בערוץ 2 את התוכנית "לך ועלייך" - אהבת רחל שבו גם את לקחת חלק. אז לא לפספס

actress

New member
../images/Emo124.gifהודעות על תוכניות החג עם סי

כן כן החזרתי את השרשור ע"מ שכולכם תוכלו להתעדכן במשך החג, כי בנתיים השרשור ירד למטה... אז העלתי

למעלה