../images/Emo124.gifהודעות../images/Emo124.gif

1. פינות אנשים,חצי מהפינות פה לא נפתחות,באמת,כל מי שיש לו פינה אז שידאג לזה,לשם כך,רשימת הפינות: יום ראשון השבוע שעבר - DrainAlltheBlood [טל] הדיון השבועי - Fall Out Liel [ליאל] שורה משיר - דורין 245 מה אחרי [דורין] יפתח פעם בשבועיים יום שני פאניק!אט דה דיסקו חדשות,עדכונים ותמונות - LyingIsTheMostFun [דניאל] פינת יצירה - Galaxy Girl [נעמה] יפתח פעם בשבועיים יום שלישי פאזלים - 3has3 [חנה] אוף טופיק - love to hate you [יערה] השאלון השבועי - דנננננננה [דנה] יפתח פעם בשבועיים יום רביעי דובבו את התמונה - panci thet i [אינטה] הקורבן - NoAmItA ChAn [נעה] יפתח פעם בשבועיים יום חמישי א-ב פאניק - Fall Out Liel [ליאל] משחק התמונות - דורין 245 מה אחרי [דורין] המצעד - The Ghost Of Orpaz [אורפז] יפתח פעם בשבועיים יום שישי סיכום שבועי - fat lip [שירי] ראש בראש - A v i v o o s h - [אביב] כל מי שיש לו פינה,קחו את זה לתשומת ליבכם,אתם לא רוצים שהפורום ייסגר עקב חוסר פעילות נכון?,אני יודעת שאני ממש לא רוצה. אם יש לכם פינה ואתם לא פותחים אותה אז חבל,היא תעבור למישהו אחר שכן רוצה את הפינה והוא כן יפתח אותה. 2.פעילות בפורום יש פה אנשים שמגיבים על בסיס יומי וחלק מהגולשים מגיבים אחת לשבוע בפורום,בבקשה כל מי שבפורום והוא כתב פה הודעות אחדות אז בבקשה..תגיבו פה יותר מאשר פעם בשבוע. שמעו,יש לנו פרויקט גדול שממש אבל ממש תלויה בפעילות הפורום,כל עוד לא תהיה פעילות הפרויקט הזה לא יצא לפועל וחצי ממנו כבר בפעילות. תגיבו על השרשור הזה. הערות,תלונות וכל מהשתרצו במסר
שבת שלום .

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם אני חושבת שצריך יותר פעילות בפורום כי יש כול כך הרבה פינות שאפילו פעם אחת לא נפתחו, וגם אני ממש ממש ממש לא רוצה שהפורום יסגר... אז קחו את עצכם בידיים!! מי שיש לו פינה שיפתח אותה, זה לא עד כדי כך קשה פעם בשבוע לפתוח הודעה נכון? [מה שמזכיר לי שיש לי פינה לפתוח היום...] וראיתי שיש פרוייקט- אני לא יודעת בדיוק מה זה, אבל אני סומכת על יערה שזה ממש חשוב [וקשור לפאניק
] ובשבילו צריך הרבה הודעות בפורום- אז יאללה בואו נפציץ את הפורום בהודעות!!! ות'אמת.. הפורום באמת קצת שומם.. אם לא היו נפתחים המילון והשרשור תמונות לא היה נכנס לפה אפחד... שבת שלום

3has3

New member
../images/Emo112.gif גו אביב ../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה D: ובקשר לפרויקט, זה באמת מאודמאוד קשור לפאניק. בקיצור, זה על פאניק. ואני מדברת בתור אחת שיודעת מה זה D: אז... שווה לכם לחכות קצת

3has3

New member
../images/Emo112.gif ../images/Emo45.gif אבל...

אני לא רוצה את הפאזלים ;; אני כבר אדבר איתך על זה
ובאמת, פרויקט ענק D:

אני השבוע לא אפתח את השרשור עדכונים

ותמונות כי פתחו כבר וכתבת בשרשור שנפתח שלמ שיש עדכונים יכול לפתוח שרשור מתי שבא לו.. אז מה אני עושה? \: וסבבה אני אשתדל להגיב יותר <:

3has3

New member
../images/Emo112.gif תפתחי רגיל את העדכונים

ואז יערה תשרשר את האחרים אם יש [כי את בעצמך מבינה שחייבים מידי פעם D:]. זאת אומרת את תפתחי את שלך ואליו ישרשרו את השאר. נכון, יערה? D:

לא ..../images/Emo3.gif

כל עוד יש שרשור בדף אין צורך לפתוח הודעה חדשה
כאשר לא תהיה הודעה אז תפתחי...

אוייש!!שיט!!!../images/Emo38.gif

סליחה היה לי מלא מבחנים וזה
סליחחה אני יפתח בחמישי!!!!!!!!!! מבטיחה@@

../images/Emo41.gifאני באמת אשתדל לכתוב פה יותר...

באמת לא הגבתי פה מלא זמן, כי היו לי מבחנים, בחנים וכל זה ולא היה לי זמן בקושי להיות במחשב. אז אני באמת אכנס ואגיב יותר ואהיה יותר פעילה בפורום!
ואממ... לגבי הפרוייקט, מזה? אפשר קצת רמזים?

fat lip

New member
../images/Emo45.gif!!

זכרו כמה רצינו שהוא ייפתח..אתם לא רוצים שהוא ייסגר!

../images/Emo41.gifבקשר לפרויקט../images/Emo41.gif

אני לא אוכל לספר לכם ממנו דברים עד שהחלק השני שלו יצא לפועל.. כשהוא יצא אז לא יהיה טעם למנוע ממכם את הסוד הגדול
תאזרו בסבלנות,זה ממש שווה את זה

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifקלטו את זה..

שרק נפתחה פה הודעה על כמה שהפורום שומם, ואנחנו צריכים להחיות אותו, וחלקנו אפילו הסכמנו-אז למה דווקא היום הפורום ריק יותר מאי פעם..? כול חצי שעה אני נכנסת לבדוק אם יש חדש וחוץ מהודעה וחצי בלחץ אין כלום

../images/Emo4.gif../images/Emo45.gif

אנשים לא לוקחים את זה ברצינות,אני אעשה מה שעשיתי עם הקומונה,אני אשלח מסר אישי לגולשים פה,אולי זה יעורר אותם

למעלה