המעגלים העסקיים של קישורי אמהות

מוזמנות להגיע ,להתארח,ולהזמין אורחות: 19/12 - מעגל אמצע מרכז 20/12 - מעגל רחובות 21/12 = מעגל משותף לפתח תקווה ורעננה 26/12 - משגב

shosh arie

New member
מעגל עסקים רחובות

אני מתארחת במעגל העסקים ברחובות במפגש הבא ב24.1.11. בערב זה אציג את המשחק "על מה ולמה" - משחק נפלא ליום המשפחה הקרב ובא (ב4.2). מוזמנים להתרשם מהצגתו בתוכנית "להיות הורים טובים יותר": http://www.nekudatmifne.co.il/catalog.php?id=6 המשחק יימכר, בערב הזה בלבד, במחיר מיוחד! אשמח להכיר ולפגוש אתכן.

מעגל משותף פ"ת ורעננה ולכל האורחות

תודה לכל האורחות שהגיעו אתמול למעגל המשותף,תודה לבנות מעגל רעננה שהגעתן ,פירגנתן והשתתפתן איתנו בפעילות,ועל האנרגיה המיוחדת שלכן כמעגל,כולן התרשמו לטובה. תודה לאורחות מהרצליה ,נהננו מהנוכחות הנעימה ששידרתן,ולכל שאר האורחות שתרמו את חלקן למיפגש זה. כייף לפגוש נשים כ"כ מענינות ומצוינות. לבנות המעגל שלי -איזה כייף היה לראות את שיתוף הפעולה והנכונות שלכן לעזור לי (ולבטן שלי). תודה למרי על ההפתעה שהכנת לנו בסוף המיפגש. תודה לאורית מ"ילדודנס" על 12 דקות הרחבה פעלה ביותר ,לקחת את כולנו חזרה לילדות ונתת לנו טעימות דרך העשיה מעולם הילדים שבנית ,דרך השירים ,הריקודים,הבנדנות,מטריות כריות ועוד. זהו הרכב של מעגל מנצח!

קישורון קישורי אמהות

שלום לכולן הקישורון הבא - (הניוזלטר של קישורי אמהות) יצא בתחילת ינואר. מוזמנות להעביר אלי ([email protected]) חומר פרסומי על סדנאות, מבצעים, מוצר חדש וכו'. נא ציינו לאיזה מעגל אתן משתייכות. תודה, מיכל גולדשטיין

הערב... במעגל האמצע, המחיר...

הי לכולן, שמחה להזמין את כולן למעגל אמצע אזור מרכז. הערב, לא רק מארחת, גם על תקן המרצה
נדבר על המחיר... קצת, על המשמעויות שלו... מה קורה לנו כשמדברים על מחיר? מה עושים עם התנגדויות, בכלל, ובנושא התשלום והמחיר בפרט? הערב, שלכן, אז נא להכין שאלות !!!
רוית נ.ב. נא לאשר הגעה אלי במייל או בסמס (בציון שם מלא בבקשה)

סוגרות מחצית- ברכות,תודות ופרידות

תודות לאריאלה בראון ויפעת רגולר - על הכל למנהלות היוצאות, שמסיימות בימים אלה את ניהול המעגל וממשיכות איתנו בעשיה: דבי שור אליאסי - ירושלים מלכה בונקר - באר שבע לירז פינבליט- חיפה ובהצלחה למנהלות הנכנסות.

hedvabendavid

New member
מעגל משותף רעננה-פ"ת

שמחתי לחוות שוב ערב מלא באנרגיות חיוביות ולהיזכר במטרתו העיקרית של המעגל.כל הבנות היו מקסימות ומפרגנות

ילדודנס

New member
להילה וורדית

ואתחיל באורחות מעגל רעננה -ורדית המעגל שלך מקסים הבנות איכותיות מגובשות ומפרגנות שמחנו לארח אתכן אני שמחה שגם המעגל שלכן מונע ממקום אמיתי ומפרגן ישר כח . הילה יקירתי את מנהלת את המעגל פ"ת ביד רמה ,לתפארת לא להאמין שהצלחת לעשות יש מאין במיוחד הרבה הרבה יששששש ואיכותי . תודה על שיתוף הפעולה ב10 דק הרחבה אשמח לקבל הפניות זה בדיוק הזמן להזמין מפגש הורים וילדים לרגל יום המשפחה נשיקות אורית

bat7r

New member
מעגל פ"ת ורעננה

אנרגיה טובה, הרבה נשים מעניינות, הרבה המלצות, כיוונים נוספים, ערב מעניין, אוכל טוב ועוד... הפעלה טובה של אורית מילדודנס, הפתעה מקסימה של מרי פופינס והילה- מנהלת המעגל, תודה על הארגון וההפקה

איןעל מעגל פ"ת לא פלא שאני מגיעה אלכם מראשל"צ

אני רוצה לציין שזה היה ערב חוויתי לכולנו לי במיוחד הכרתי עוד אימהות עצמאיות בחורות איכותיות ,אני מודה להילה המנהלת המקסימה שלנו שאין עליה בעולם אני מודה לך באופן אישי על כל מה שאת, על הפירגון שאת נותנת לכל אחת ואחת מאיתנו על התמיכה והסבלנות. לנעמה המקסימה שלנו תודה על אירוח מדהים כל פעם מחדש במקום המקסים שלך " בחיבורים " ושלא נדבר על האוכל הטעים יאמי יאמי שאת מכינה לנו תמיד. לאורית כהן -עראקי מילדודנס אין אין עלייך החזרת אותנו כמה שנים טובות אחורה הצגת את ה10 דק שלך בצורה הכי מדהימה שיכולה להיות חילקת אותנו לקבוצות חילקת לנו בנדנות זה היה במסגרת הפעלת ימי הולדת הישרדות ... לאחר מכן נתת לנו להרגיש ילדים בגן ....נתת דוגמא מיום המשפחה....הקפצת אותנו והפכת את כולנו למדריכות לגיל הרך (אני ממש שוקלת חחח היה לי ממש כיף) אפשרת לנו לרכוש דיסק תנועה שמתאים לשים אותו באוטו ולשיר אותו עם הילדים (אני מודה לך בשם ליעד הקטן שלי שמפזם את המילים בכל בוקר לגן) . בקיצור מה אני יגיד לכם ערב בלתי נשכח עוד שנייה הייתי יולדת ..... אוהבת את כולכן שלכם
נמשים בגדי ילדים הפעלות ימי הולדת "צעירות מעצבות" ניתן להתרשם מתמונות באלבומים שלנו בקרו באתר : WWW.NEMASHIM.NET חפשו אותנו בפייסבוק: נמשים בגדים כתבו לנו מייל : [email protected] להזמנות חייגו: 054-8170222

doulanit

New member
מעגל משותף פ"ת ורעננה

היי בנות, המעגל היה מקסים ופורה ומאוד נהניתי. ובכלל אורית ההפעלה וההרחבה היו מ ה מ מ ו ת. היה כייף לחזור לרגע (או לרגעים שונים) לגילאי חצי שנה עד 4. היה מקסים, מצחיק, שובב ובקיצור - כל הכבוד!! רציתי גם להודות לכל האורחות שטרחו והגיעו זה לא מובן מאליו והעשיר מאוד את המעגל. איזה כייף לפגוש בכל כך הרבה נשים מעניינות ומסקרנות... כמובן לנעמה שתמיד טורחת, מכינה ונותנת תחושה של בית... ואיך אפשר בלי הילה? תודה שאת עובדת כל כך קשה כדי לבנות את המעגל שלנו ולקדם אותו. את מדהימה! מרי - מה עוד אפשר לכתוב? גם יצירתית, גם אשה מדהימה וגם מכינת הפתעות מעולה! כל הכבוד והמון תודה על ההשקעה. שלכן - אילנית הדולנית (מעגל פ"ת)

תגידי לי מי החברות שלך ואני אגיד לך מי את ..!

חברות מעגל יקרות שלי פתח-תקווה ורעננה מודה שהתרגשתי מאד לקראת המפגש הזה לפגוש את כל החברות שלי שוב ועוד חברות חדשות ואורחות מעניינות תודה רבה על הקצב שהכניסה אותנו אורית מילדודס - אין ספק שאת מובילה בתחומך! תודה למנהלת המעגל שלי -הילה גווילי שניהלה ערב של כ- 30 נשים בלי למצמץ תודה לחברות מעגל רעננה שאני כל-כך אוהבת ! וכמובן לחברות המעגל שלי , בנות המשפחה שלי ! אין כמו האוכל העשיר והמגוון שמגישה לנו נעמה ב"חיבורים" תודה על הפירגונים (בעיני פירגון כנה יכול להיות יעיל יותר מ- 60 שניות אישיות ) מזמינה את כולכן - תבואו אלינו !!! מעגל פתח-תקווה שבוע פורה ! מרי

למעלה