הודעת פרידה!

Double U

New member
../images/Emo124.gifהודעת פרידה!

ניסיתי לחשוב על כותרת קצת יותר מקורית, אבל החלטתי להיות ישיר. כפי שבוודאי שמתם לב, בזמן האחרון לא יצא לי לכתוב הרבה בפורום. תקופת הבגרויות שלי התחילה ואני חייב להשקיע את כולי בזה (בכל זאת, סוף י"ב). אי לכך ובהתאם לזאת, החלטתי לפרוש מהנהלת הפורום. נכנסתי לניהול לפני יותר משנתיים (אבל בפורום אני כבר חבר בערך 4 שנים) ונהנתי מזה מאוד! הכרתי פה אחלה אנשים , עם חלקם נפגשתי במפגשי הפורום בחופשים ואני שמח שהכרתי אותם. זאת הייתה זכות גדולה מאוד להיות חלק מהפורום הזה ולחזות בהפתחותן של שתי סדרות ישראליות חדשות (השמינייה והאי). אז עד כאן, מאחל לכולם בהצלחה בהמשך הדרך! שי

דיי זה לא נכון שאתה עוזב ../images/Emo10.gif

אז דבר ראשון (והכי חשוב) המון הצלחה בבגרויות..
וכבר עברו להם שנתיים , כבר מתחילה להתגעגע (למרות שאותך בקושי רואה)
חבל שלא היתה לי את ההזדמנות לראות אותך במפגשי הפורום. תקפוץ לבקר

Yarinv

New member
תשקיע את כל כולך בבגרויות!

שיהיה לך הרבה הצלחה בהן ובצבא אוטוטו (כן?).
וגם אם לא יצא לי ממש להתכתב איתך במסגרת הפורום, אני מקווה שמדי פעם יזדמן לך להכנס פה לפורום ולקפוץ להגיד שלום, נשמח לראות אותך.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gif שי../images/Emo24.gif

המון המון המון תודה על כל התקופה הזו שהיית לצידי בניהול:) אומנם הכרנו הרבה לפני שהפורום הזה נפתח, אבל אני חושב שבזכות הפורום זכינו לחזק את הקשר ביננו, קשר שאבד עם הרבה מאוד חברים משותפים שהכרנו מכל מיני מקומות בתפוז(ובכל זאת, מנהלי אגודת ירדנה הלוי הישראלי זה לא צחוק!) אני מקווה שנשמור על הקשר, ושתקפוץ מדי פעם לפורום בעונה השלישית!

ny22

New member
מנהל
שי אתה ../images/Emo47.gif

תודה רבה על הניהול שלך כאן! המון המון הצלחה בבגרויות ומקווה לראות אותך במפגשי פורום הבאים ובפורום!!! כפי שאתה מבין\תבין, עברה לה עוד תקופה בחיים ואני מאחל לך המון הצלחה בהמשך דרכך, לאן שלא תלך... ממני, נתאי

Rioter

New member
../images/Emo23.gif

המון בהצלחה בבגרויות. רק אל תעלם לנו!

תודה רבה לשי

תודה רבה לשי double u על ההשקעה, ההתנדבות והנתינה הרבה לפורום. מאחלים לו בהצלחה בהמשך!

למעלה