הודעת פרידה

actress

New member
../images/Emo124.gif הודעת פרידה

כן כן, הגיע הרגע לאחר שנה + הגיע הרגע שבו מכבים את האורות המסך יורד כשם שהסדרה ירדה וכל אחד הולך לדרכו וכמו בשיר של סי היימן "כמו צמח בר" "מחר אני אהיה כה רחוקה אל תחפשו אותי מי שידע למחול ימחל לי על אהבתי הזמן ישקיט הכל אני הולכת לדרכי......" "...היו ערבי געגועים היו ימים טרופים היה כאב חבוי ורגעים מכושפים...." ... היו שלום אני חייתי בינכם כמו צמח בר" כן כן חברים הגיע הרגע שבו הפורום נסגר החזקנו מעמד יפה מאוד, צמחו פה חברויות נהדרות, אומנם לא עשינו מפגש קבוצתי אבל עדיין נפגשנו כאן תמיד צחקנו יחד, בכינו יחד, התרגזנו יחד, התרגשנו יחד ובקיצור עשינו יחד כי היינו מלוכדים כמו ביג הפי פאמילי.
ולכן זוהי אכן הודעת פרידה אמיתית מדבר מדהים שהיה וחלף לו אבל אני בטוחה שעוד נתראה אם לא בפורום הזה אז בפורומים אחרים ומי יודע באירועים מחוץ לעולם הוירטואלי אחרי הכל העולם הוא קטן מאוד ולכן באופן חד פעמי אפרסם כאן את מס' האי סי שלי במידה ותרצו לשמור על קשר ולארגן מפגשון פרידה icq : 85598414 ומצטרפים לפרידה זו כל שאר הפורומים האחרים בניהולי
לכולם מכל כל כל

SofyTofy

New member
../images/Emo7.gif עצוב, אבל הדבר הנכון../images/Emo103.gif

ידענו שזה יגיע במוקדם ובמאוחר, וטוב שזה עכשיו. אמנם לא השיא, אבל נפרוש פה. היינו פה המון זמן, התגבשנו, הפכנו לפורום מדהים, עם הרבה נושאים מעניינים, וחברויות שיימשכו תמיד. אני יודעת שאני מאוד נהניתי כאן, ואני אוהבת את כולם
והעיקר שנשמור על קשר, ולא נשכח בחיים את כל הכיף שהיה כאן
מיכל - אני תומכת בך בנושא הזה (לשם שינוי
), זה הדבר הנכון לעשות. אני אתגעגע
תצרו איתי קשר, תמיד:: ICQ-98053790 E mail - [email protected] MSN Messenger- [email protected]
כבר מתגעגעת, ותודה על הימים היפים. וחבל על הימים הרעים (אבל לכל פורום יש את התנומות שלו, הריבים שלו וכל מה שבאמצע).

SofyTofy

New member
ועוד משהו קטן....../images/Emo103.gif

בזכותכם אני בתפוז
וכבר הגעתי למעמד מנהלת, והכל בזכותכם, תודה

actress

New member
יופי, אז שיהיה לך בהצלחה ../images/Emo127.gif

ונדמה לי או שזה נכון, שמהפורום הזה יצאו מנהלים
תצ'מעו נסגר נסגר אבל אנשים פה הלכו והתקדמו

../images/Emo7.gif

טוב נו אני מניחה שלכל דבר יש סוף ובאמת החזקנו מעמד מאוד יפה במשך הרבה זמן.היו הרבה שלא האמינו שנצליח אבל הצלחנו. אני זוכרת שבהתחלה רק קראתי הודעות בפורום הזה ואז התחלתי לכתוב ופתאום בלי להרגיש הפכתי לחברה בו והכרתי כלכך הרבה חברים נהדרים,שהיה לי כלכך כיף איתם ואני יודעת שעוד ימשיך להיות לי איתם כיף. עצוב ששוב פורום שאני חברה בו באופן קבוע נסגר.טוב נו לפחות זה לא נעשה באופן מכוער אלא בצורה יפה ומסודרת. עברתי כאן תקופה ארוכה מאוד,גם אם לא תמיד כתבתי כאן. בפורום אני למדתי את חוקי הפורומים.למדתי לשרשר,ולמדתי שלא צריך להקפיץ כל הזמן.למדתי שצריך לדבר רק על נושא הפורום ולא על מיליון דברים האחרים,אלא אם כן זה בשרשור האוף טופיק.דברים שהיום נראים לי מובנים מאליו אבל אז הם לא היו ברורים לי בכלל. ולחשוב שפעם הרגשתי כאן שונה כי כולם כמעט היו מעריצים שרופים של הסדרה ורק אני הייתי סתם צופה שכמעט אין לה מה להגיד. טוב,אז עכשיו הגיע זמן להיפרד,את האיי סי קיו שלי יש לכולם,ואני בעוד כמה פורומים בתפוז אז תמיד תוכלו לפנות אליי במסרים. אז ביי ביי לכולם ובהצלחה בהמשך,מקווה שניפגש גם בנסיבות אחרות,אם זה בפורומים אחרים ואם זה במציאות. ואל תשכחו שסוף הוא תמיד התחלה של משהו אחר,טוב יותר וגדול יותר. אוהבת את כולכם!

לא הייתי כאן הרבה זמן...

אלא רק כמה ימים לפני הסוף המר..
אבל כמו שתמיד אומרים לכל דבר טוב יש סוף... ואם מישהו עדיין רוצה ליצור איתי קשר הוא יכול למצוא אותי.. כאן: 256687928 או כאן: [email protected] נהנתי להכיר אותכם... רק חבל שלא היו איתנו עוד אנשים...

i love yuda

New member
מה../images/Emo35.gif כבר נגמר ../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני לא מאמינה שהפורום נסגר!!!!
אני שבהתחלה רק קראתי את ההודעות כי הייתה לי בעייה ולא הצלחתי לכתוב כאן, אני לא ישכח איזה מאושרת הייתי ברגע שהצלחתי לכתוב את ההודעה הראשונה, כולם קיבלו אותי כל כך יפה וזכיתי בחברות מקסימות ונהדרות!!
בזכות הפורום הזה השגתי מלא דברים יפים ומקסימים שלעד אנצור בליבי
אבל באמת כל הכבוד לנו שהחזקנו כל כך הרבה זמן מעמד אחרי שהסדרה המעולה הזאת נסתיימה לה
ולקראת הסוף אני רוצה להגיד תודה לאיש בזכותו הגעתי לכאן בכלל, מי אם לא.... יהודה שלי החיים שלי שאני חולההההההה עליו הכי בעולםםםם
רק בגלל האהבה שלי אליו בכלל ידעתי על קיום הפורום הזה !!!!!! בסוף אני רוצה לאחל לכל חברי הפורום ב
בהמשך הדרך ו
לכולם שקיבלו אותי כל כך יפה... נ.ב: אני באמת בוכה עכשיו
אני ממש אהבתי את הפורום הזה

אתי בת 15

New member
מה מה מה מה מה מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למה אבל
אוףףףףף זה לא פייר
זה הפורום שהיה קיים הכי הרבה זמן
(מבין הפורומים של הסדרות). זה הפורום הראשון שכתבתי פה בחיים
איזה עצוב זה אלוהים
אבל בסך הכול הפורום לא עובד כול כך וכולם מכירים כבר מחוץ לפורום אז זה בסדר...
בערך
איזה ימים טובים היו פה אה
אני זוכרת פעם שהיה לי אינטרנט רגיל ויכולתי להיות רק שעה אז הייתי פה כול השעה
וזה היה מזה כיף להיות פה... יאווו זה באמת עצוב עכשיו שחושבים על זה ככה
היו פה את האנשים הכי טובים
טוב לכול דבר טוב יש סוף
וחבל.... נדבר כבר באיי סי קיו אוקיי?
176468471 מי שלא יודע.. ביי

SofyTofy

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo103.gif

שתיים מכם אפילו פגשתי (כשצרחתם "ירדןןןןןןןן" בשביל לראות מי אני
), ואני נורא אתגעגע

DAN1EL

New member
שלום לכם,

אתם לא מכירים אותי ממש, אבל באתי להביע תמיכה , אני דניאל (אני בן) מפורום "משחק החיים" ורציתי להגיד שאני ממש מצטער בשבילכם שהפורום נסגר
המצב של הפורום שלנו בינתיים ממש טוב יחסית לעובדה ששני המנהלים שלנו עזבו בלי להגיד שלום אפילו, אבל אנחנו לא חיים באשליה , ואנחנו מודעים לעובדה שגם הפורום שלנו ייסגר יום אחד
אז תהיו חזקים, ואתם מוזמנים להתארח בפורום שלנו
סך הכל, לשתי הסדרות היו את אותן יוצרים מוכשרים, ואפילו יעל הדר וגיל פרנק שיחקו ב"משחק החיים", וכמובן - אפרת בוימולד- החברה של... לחיי האהבה סדרה מדהימה ולמרות שלא הייתי בפורום הזה (כי לא הכרתי ממש את תפוז בתקופה שהסדרה שודרה) אני בטוח שזה היה פורום מדהים! שלכם, דניאל

i love yuda

New member
תודה על התמיכה ../images/Emo70.gif

אתה אחלה!! באמת כל הכבוד, הצלחת לעודד אותי

שלום גם אני

מפורום משחק החיים ובאתי לומר לעודד אותכם ויש לי רעיון הרי מותר להקים פורומים נכון? אז קימו פורום ותיהיו בו מקווה שעזרתי
ב-
יערה שכטר

actress

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif על כל העידוד והתמיכה..

אבל זה לא מי יודע מה יעזור יש פה מנהלים אבל הפורום נסגר מפני שלאחר שנה וחצי + הסדרה נגמרה והפורום תפקד ממש יפה אבל הגיע הרגע כמו כל פורום לסגור גם את הפורום הזה. אין פה את מה שהיה פעם ואולי באמת כדאי לסגור אותו והוא נסגר בצורה יפה וטובה

אמממ...רציתי להגיד לכם בהצלחה בהמשך

ואני פעם כתבתי פה אבל עזבתי את הפורום בגלל שנגמרה הסדרה ואני מקווה שבהמשך תמשיכו לדבר אחד עם השני ולא תנתקו את הקשר ואגב אני גם מפורום משחק החיים...

חזרתי לקראת סיום../images/Emo70.gif הייתי פה עד ש

נגמרה הסדרה! היה לי הכי אחלה פה! אני רוצה להודות לכולכם.. ואל תשכחו לשתות לחיי האהבה!!! הטלנובלה הראשונה שלי! ולא שוכחים אהבות ראשונות

למעלה