הוד / דלת והפינה שלה ~ משמעויות שירים

IamAfreakinGirl

New member
../images/Emo124.gif הוד / דלת והפינה שלה ~ משמעויות שירים

חחחח ההוד זה החשוב XDDDDD אמממ טוב אז השיר שנבחר הוא : לולביז . (lullabies) משמעות שם השיר : שיר ערש . השיר נכתב על אח של אלכס - דניאל שהתאבד . אלכס לא מדבר על זה כמעט (בכלל) ואף אחד חוץ מהאנשים הקרובים אליו לא יודע את הסיבה (ברור ~ פרטיות) . יש השערות לפי המילים שהוא רשם : Scream - To be heard, like you needed any more attention; יש אנשים שאומרים שדניאל הרגיש שלא שמים לב אליו , כאילו שאלכס גוזל ממנו את כל תשומת הלב . *דרך אגב , יש אנשים שאומרים (ולדעתי צודקים , כי זה עובדות ~ לא יודעת מאיפה הם יודעים אבל אני די בטוחה שזה מה שקרה) שאלכס מרגיש אשם במות אחיו , כי הם רבו וגם לפני שהוא התאבד הייתה להם מריבה מאוד גדולה והוא לא הספיק להגיד לו שהוא מצטער ושהוא אוהב אותו . מה שנכתב בשיר : Sing me to sleep, I'll see you in my dreams, waiting to say, "I miss you. I'm so sorry." עצוב כל כך
. אה והוא כמעט ולא שר את השיר הזה בלייב . הייתה פעם אחת או שתיים . אבל זהו . טוב מקווה מאוד שאהבתם את התחקיר שלי :) מה השיר הבא שתרצו ???

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo45.gif

לפי מה שאני שמעתי זה בגלל שהם רבו והוא לא הספיק להתנצל [כמו שרשמת ;P ] אממ יש לי הצעה .. אולי כדי שמתי שאת פותחת תני שיר ואת המילים לשיר ואנחנו ננסה להגיד למה הוא קשור וכאלה ואחרי יום או מתי שאת פותחת שוב תרשמי באמת על מה שקרת/שמעת שהוא נכתב :]

2MayaN2

New member
אסור לשים לפרסם מילים של שירים ../images/Emo221.gif

אבל אפשר לתת קישור:)

2MayaN2

New member
אח של אלכס התאבד?../images/Emo2.gif ../images/Emo221.gif

ואו לא ידעתי. (אני לא יודעת כמעט כלום על החיים הפרטיים שלהם) זה ממש עצוב
השיר הזה קיבל כרגע משמעות אחרת בשבילי. על השיר..אני אחשוב ואגיד לך
(צריך לבחור מאלבום מסויים?)

StayAwake

New member
זה אחד השירים היותר יפים שנכתבו ברגע שמבינים

על מה זה. יש את השורה הזאת שהיא כבר בבית הראשון - Alone and far from home, I'll find you Dead הדאד נמצא בהמשך ובשיר אלכס ממש צועק את זה [
] והנה מה שהוד התכוונה אליו - Like you needed any more attention וגם Forever's never seemed so long As when you're not around וגם Don't you realize You brought this family a world of pain? אני כל פעם בוכה מהשיר הזה
פשוט בא לי לבוא לאלכס ולחבק אותו! ------- ובנימה אחרת! אני בעד שהשיר הבא יהיה ג'יזי ריי D:

AdiA12

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

וואי אני קוראת עכשיו את השיר ואני לא בוכה רק בגלל שאח שלי עלול לצאת מהחדר שלו כל שנייה ואני במחשב שבסלון.. אם הייתי בחדר שלי הייתי כל כך פורצת עכשיו בבכי.. יש לי דמעות בעיניים

AdiA12

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifגם אני כמעט בכיתי ../images/Emo221.gif

שיר קורע ודי רואים שאלכס לקח עליו את האשמה
"but left the worst with me" "I miss you. I'm so sorry."

AdiA12

New member
וואי אוף אני שוב מתחילה ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

דמאט אני עוד שנייה בוכה.

AdiA12

New member
אני כמו מעיין.. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אני לא ממש חוקרת על חייהם הפרטיים, אני לא יודעת יותר מדי עליהם.. אבל וואי אף פעם לא ידעתי שאח שלו התאבד. והשיר הזה עכשיו כל פעם יעציב אותי מחדש.. תמיד התעצבתי מremembering sunday כי תמיד הנחתי שזה על מישהי/מישהו שמת.. ועכשיו גם לולבייז יעציב אותי..

StayAwake

New member
אומרים שגם ריממברינג סאנדיי הוא על אח שלו...

אממ אני לא חושבת שזה ממש לחקור על החיים הפרטיים, זה יותר לחקור את השיר. לא באנו פה בקטע של לחקור את אלכס אלא (תקנו אותי אם אני טועה וגיליתם את זה בצורה אחרת) גילינו את זה בגלל השיר
חוץ מזה שבפורום תוכלי לראות הרבה צהוב

AdiA12

New member
אממ כן ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אבל פשוט אני בד"כ לא חוקרת שירים, רק אם זה ממש ממש ממש מסקרן אותי, אני אומנם אדם סקרן מאוד, אבל בד"כ אני לא סקרנית ממש בשירים.. בגלל זה עכשיו כאן בפורום כן יוצא לחקור שירים.. ועל הדרך חוקרים גם את חייהם XD

StayAwake

New member
חחח את האמת גם לי לא היה מושג עד לפני שנה

אבל אז התחלתי ממש לחקור על כלללללל החיים שלהם וגיליתי את זה והייתי בשוק כמה ימים
אז אם את צריכה את הקורות חיים שלהם, אני תמיד פה

AdiA12

New member
חחח תודה ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אם אני אצטרך אני אגיד לך.. ונראה לי שיום אחד אני ארצה לדעת עליהם יותר

AdiA12

New member
חחחחחחח לכי תדעי ../images/Emo3.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

למעלה