הוספנו לסרגל למעלהב 2 סדנאות וירטואליות בקובץ וורד. שימו לב. הקבושון והפרח המלובד.
S smady a New member 7/2/07 #1 ../images/Emo124.gifהוספנו לסרגל למעלהב 2 סדנאות וירטואליות בקובץ וורד. שימו לב. הקבושון והפרח המלובד.
../images/Emo124.gifהוספנו לסרגל למעלהב 2 סדנאות וירטואליות בקובץ וורד. שימו לב. הקבושון והפרח המלובד.
A afro dita New member 8/2/07 #9 הקבושון נורא מצא חן בעיני בכלל שילוב חומרים זה דבר מעניין. סמדי -תודה על הסדנאות המושקעות. בנתיים אני מלבדת רק "בלב", אצלכם פה בפורום. אני תוהה מתי אאזור אומץ ואעשה מעשה....
הקבושון נורא מצא חן בעיני בכלל שילוב חומרים זה דבר מעניין. סמדי -תודה על הסדנאות המושקעות. בנתיים אני מלבדת רק "בלב", אצלכם פה בפורום. אני תוהה מתי אאזור אומץ ואעשה מעשה....
S smady a New member 8/2/07 #11 יקירתי הסדנאות שהעליתי פה נעשו באהבה גדולה על ידי אור שלנו. כל אחת פה בפורום תורמת מהידע שלה ויחד מתגבשים.ץ נשמח לקבל פה עוד הצעות ורעיונות לעשייה משותפת.
יקירתי הסדנאות שהעליתי פה נעשו באהבה גדולה על ידי אור שלנו. כל אחת פה בפורום תורמת מהידע שלה ויחד מתגבשים.ץ נשמח לקבל פה עוד הצעות ורעיונות לעשייה משותפת.
A afro dita New member 9/2/07 #14 אם כן, אז -אור את גדולה, סדנה מקסימה! ותודה לרבנית על הצילומים מזל שיש אותכן
א אור224 New member 9/2/07 #15 תודה על המחמאות ואת מוזמנת להצטרף אלינו לסדנאות והמפגשים, שנערכים כאן בפורום.
S smady a New member 8/2/07 #12 ../images/Emo23.gifתודה לאור על הסדנאות .תודה לצלמת שלנו רבנית.תודה לכל מי שפה מציץ מנסה .... חשוב מאוד לתרום ולתת יד להצלחת הבית הזה. נשמח שכל אחת שיש לה מה להראות....תראה נשמח שכל אחת שיש לה מה לשאול.....תשאל ונשמח מאוד שמי שיש לה מה לחדש או ללמד...לא להסס זה המקום.
../images/Emo23.gifתודה לאור על הסדנאות .תודה לצלמת שלנו רבנית.תודה לכל מי שפה מציץ מנסה .... חשוב מאוד לתרום ולתת יד להצלחת הבית הזה. נשמח שכל אחת שיש לה מה להראות....תראה נשמח שכל אחת שיש לה מה לשאול.....תשאל ונשמח מאוד שמי שיש לה מה לחדש או ללמד...לא להסס זה המקום.