הופעה עדכנית מאוד, עכשיו באתר הרשמי!

AeroTom

New member
../images/Emo124.gif הופעה עדכנית מאוד, עכשיו באתר הרשמי!

http://www.blackcrowes.com/ פתחו את ה-Black Crowes Radio Online. כל כמה זמן כאמור ההופעות שם משתנות וזמינות לשמיעות הגולשים. שמו את ההופעה מלפני 3 ימים של ה-House of Blues בסאן דייגו:
No Speak No Slave Sting Me Jealous Again Nebakanezer Ballad In Urgency -> Wiser Time My Morning Song -> Good Morning Little Schoolgirl -> My Morning Song Everybody I Love You Nonfiction -> Jam By Your Side Jam -> Thorn In My Pride Remedy - encore - Shapes Of Things​
יש שם כמה דברים שאנ ירוצה לשמוע, כמו ההכנסה ב-MMS, הקאבר ל-Everybody I Love You שעוד לא שמעתי, ובכלל איך הם נשמעים עכשיו. האזנה נעימה!

AeroTom

New member
אצלי זה הלך ממש סבבה

לא היו שום בעיות. לפעמים היו לי בשמיעת הופעות שם, בגלל איטיות של המחשב או משהו כזה. אבל רוב הזמן זה ממש סבבה. תלוי במחשב שלך בטח. והנה תגובות קצרות לאחר שמיעה כמעט מלאה: קצת אי-קצב בפתיחה של No Speak, אבל סטייסי פשוט מעולה לכל אורך ההופעה. ממש. לא היה לי מאוד קל להבדיל אם לא הייתי יודע שזה לא מארק...הג'אם של MMS פשוט מ-ע-ו-ל-ה וגם התוספת של "School Girl". ממש אהבתי. הג'אם בין באלאד ל-Wiser גם כן טוב מאוד, ושם אדם עושה עבודה בסדר. ב-Wiser Time הוא די פישל האמת בקלידים שם כשהגיע הקטע הבולט שלהם בתחילת הג'אם של השיר (אמרתי "מה זה אמור להביע?"), אבל אחר כך זה יותר הסתדר וחוץ מזה היה די אוקי בכל ההופעה. Everybody I Love You פשוט נפלא!! איזה יופי. עוד קאבר נהדר שממש מתאים להם. Nonfiction גם אחלה כרגיל, עם הג'אם שיוצא מתוכו. והספקתי לשמוע רק עד By Your Side. אני אמשיך בטח מחר.

SaintJohn

New member
עכשיו שמעתי כמו שצריך

לא שמתי לב לשום אי-קצב בפתיחה, היא היתה בסדר גמור. Nebakanezer זה שיר שאני די אוהב, אבל נראה לי שאני מעדיף אותו בגרסת הסטודיו, שם הצליל הרבה יותר נקי וחד. ב-Wiser Time היה באמת חבל לשמוע את הפישול של אדם. MMS היה גדול, וההכנסה של Good Morning Little Schoolgirl היתה מצוינת, ביצוע ענק, היה תענוג, שיא ההופעה מבחינתי. Everybody I Love You היה טוב, באמת מתלבש עליהם יפה. ל-Nonfiction אני לא ממש מתחבר, ולגרסה המוארכת בלייב אפילו עוד יותר לצערי. כנראה בגלל שזה מהשירים היותר מורכבים שלהם. הג'אם ב-Thorn היה מצוין, גם הסולו תופים וגם המפוחית, אהבתי. Shapes הוא סיום ענק להופעה, אני מאוד אוהב את הביצוע שלהם, זה גם אחד השירים שהכי הייתי רוצה ללמוד לתופף. בסה"כ הופעה מצוינת, ויפה מאוד להם שהם מעלים ככה הופעות לאתר.

AeroTom

New member
No Speak צריך לשמוע את ביצועי הלייב שלו

כנראה כדי לראות שההתחלה שלו הייתה קצת פחות טובה. לפחות לעומת גרסאות לייב אחרות שהוא תמיד ענק בהם והפתיחה שלו עוד יותר נהדרת (במיוחד כשהוא שיר פותח). Nonfiction אולי החיבור שלך איתו עוד יגיע. הוא אחד השירים היותר אהובים עלי. אתנחתה ממש מקסימה ב-Amorica עם כמה מילים שאני מאוד מחובר אליהם גם (וגם גיא. הקטע עם המים העמוקים...). הגרסת לייב הארוכה שלו בהחלט שונה ומוסיפה לו הרבה. מוריד אולי מעט מהפשטות היפה שלו בסטודיו, אבל מוסיף לו את הג'אם והתוספת לייב כמו שהלהקה יודעת לעשות. אני צריך לשמוע עוד את סוף ההופעה גם. אעשה זאת עכשיו אולי (עוד לא שמעתי את Shapes of Things מאז שהם החזירו אותו השנה פתאום). והזכרת את Nebakanezer, ואישית יש להוסיף שבהופעות כרגע חסרים הרבה דברים מיוחדים ובמיוחד השירים המיוחדים יותר של Three Snakes, שהם: One Mirror Bring On How Much For Your Wings Better When You're Not Alone Evil Eye שאני מקווה יחזרו מתי שהוא, יחד עם עוד כמה וכמה שירים של הלהקה שלא מבוצעים השנה בסטים היחסית קצרים (בניגוד להופעות ה-2 סטים שאני ממש ממש מחזיק אצבעות שיחזרו).

Aeroguy

New member
Nonfiction

It took me a while to get into it myself, but now i'm tied to the buttom with a noose around my feet...

למעלה