החדשות 23.8.04

../images/Emo150.gif מפלצת ההודעות ../images/Emo150.gif

המפלצת כנראה מאוד רעבה לאחרונה, כי היא אוכלת המון הודעות. לכן, אני מזכירה לכם, שאם אתם שולחים הודעה והיא עולה לכאורה אבל בעצם לא, או שהיא עולה ונמחקת - הודיעו לי מיד, ונמצא דרך להעלותה.

../images/Emo124.gif החדשות 23.8.04 ../images/Emo124.gif

שלושה חשדות חדשים, כולם קשורים לווטרס: אתמול הועלו שמועות לפיהם ווטרס נתן את הסכמתו העקרונית להפקת סרט עפ"י The Final Cut. אין פרטים נוספים כרגע. כאשר האלבום יצא לראשונה, בשנת 1983, הופקו כמה פרומואים לשירים שלו. כעת מדובר בהפקת סרט באורח מלא. נותרה השאלה, האם יש צורך בהסכמה גם של הפלוידים האחרים להפקת הסרט. כזכור, הזכויות ב"החומה" הועברו בלעדית לידיו של ווטרס בהסכם הגרושין שלו מהלהקה, אבל The Final Cut עדיין בידי כל ארבעת הפלוידים. אני מניחה שנשמע פרטים בהמשך. בינתיים נמשכת העבודה על האופרה Ca Ira. בשיחה עם הטנור, ברין טריפל, אשר שר את היצירה, סיפר טריפל כי הוא אוהד של ווטרס וכי שמח לעבוד אתו על כל פרוייקט שהוא. כן סיפר טריפל שווטרס היכה אותו מכה ניצחת... בגולף. עדיין לא ידוע מה קורה עם שני השירים, שווטרס הבטיח להעלות לרשת. שני אתרים העלו תמונות סרוקות של ה-storyboard ל"החומה", אשר יצרו ווטרס וג'ראלד סקארף. ניתן לראותם ב-RWO (לכו בעקבות הלינקים) או כאן.

MellowShip

New member
הכיצד?

יש גם לרייט את הזכויות? למיטב ידיעתי הוא כלל לא השתתף באלבום.. אפילו שמו לא הוזכר שם.. התקופה המנודה שלו מפינק פלוד לא?? (מצד ווטרס הסוציאל דמוקרט החביב) :)

אכן אירוניה

רייט חזר להיות שותף מלא בפלויד בתחילת שנות התשעים, ולכן יש לו זכויות ניהול בנכסי הפלויד כמו לחברים האחרים. ה'בעלות' באלבומי הפלויד שנעשו לפני פרישתו של ווטרס, מחולקת בין כל ארבעת החברים, בעוד האלבומים שנעשו בלעדי ווטרס הם בבעלות שלושת הפלוידים האחרים בלבד. כך, למיטב זכרוני. אינני יודעת מה הסטטוס של Piper, אגב, אך אני מניחה שחלקו של בארט מנוהל ע"י גילמור, בשיתוף משפחת בארט. כאשר נערך אלבום האוסף Echoes לפני כ-3 שנים, ההחלטה אילו שירים ייכללו בו נעשתה בהצבעה דמוקרטית בין כל ארבעת הפלוידים. ווטרס התלונן, כמובן, ששלושת האחרים מטילים וטו על כל הצעותיו - שהיו, בעיקרון, לכלול באוסף את מרבית השירים מ"החומה" ו-The Final Cut. הוא התנגד, כמובן, לכלול באוסף שירים מהאלבומים שנעשו בלעדיו אבל גם כאן, שוב, הוא היה "במיעוט".

MellowShip

New member
הכל ברור כשמן!

הבנתי אותך כפרה! תודה לך על תשובה נפלאה! :))

למעלה