החוליה החלשה - סיבוב מס' 6

always be me mc

New member
../images/Emo124.gifהחוליה החלשה - סיבוב מס' 6../images/Emo28.gif

מצב של תיקו בתוצאות: בניגוד לסיבובים אחרים בסיבוב הקודם(בעקבות שיטת השיכלול), נוצר לנו מצב חסר תקדים שבו תמונות מס' 8 ו-4 יצאו בתיקו במספר ה-
ותמונות מס' 1,6 יצאו בתיקו במספר ה-
וכיוון שאין לנו תמיד אדם אשר ישבור שוויון זה(ובאמת לא היה), אז חשבתי על עוד דרך לשבור אותה והיא לא אחרת משיטת הרוב קובע. הסבר: מתי שיש שוויון בין שתי תמונות(בעקבות שיטת השיכלול), שנראה שאינו ניתן לשבירה, התמונה מבין שתי התמונות שהיא בעלת הכי הרבה X(ללא קשר למס' ה-V), תצא מהתחרות בעוד התמונה עם הכי הרבה וי(ללא קשר ל-X), תקבל חסינות כלומר כשמצב השיקלול לא יעבוד נעבור למצב הרוב קובע
(או במילים אחרות הכרעת רוב
) אוקי הבנתם? מקווה שכן ויאללה משסיימתי זאת בואו נעבור לתוצאות עצמן
התוצאות:
אז כאמור לאחר שמצאתי(לאחר השיקלול), את תמונות מס' 8 ו-4 בתיקו של V ותמונות מס' 1,6 בתיקו של X אז הלכתי על שיטת הרוב ומה הרוב קבע? הרוב קבע שבין תמונות 1 ו-6 התמונה שצריכה לעוף היא כאמור תמונה מס' 1
ועל כן תמונה זו עפה מהתחרות
כעת באשר לשאלה איזו תמונה תקבל חסינות אז התמונה שקיבלה את מס' ה-V הרב ביותר ושמקבלת חסינות בסיבוב זה היא לא אחרת מאשר תמונה מס' 8
וכעת משסיימנו זאת אתם תקבלו את התמונות שעוד נשארו במשחק כדי שתוכלו להצביע

always be me mc

New member
../images/Emo128.gif

חח שלי זה פשוט מדהים איך את קוראת את המחשבה שלי וכי גם אני חשבתי להעיף את התמונה הזאת! אבל למה רק לחשוב? למה לא להצביע? ולכן אני מצביעה נגדה למרות הקושי כי שאר התמונות קצת(אם לא הרבה), יותר יפות מהתמונה הזאת ולכן היא צריכה באמת ללכת. סורי נטליוש

למעלה