החוליה החלשה

../images/Emo124.gifהחוליה החלשה../images/Emo70.gif../images/Emo128.gif../images/Emo127.gif

שבוע חולף ושבוע בא, וWMAWBS מסרב למות
הפעם עף מהמשחק Untitled 1 או בשמו התקני "יאללה באמא שלכם אין לנו שם לשיר הזה. 1."
ולרשימת השירייייים
1. Somewhere Only We Know 2. Bend and Break 3. We Might As Well Be Strangers 4. Everybody's Changing 6. She Has No Time 7. Can't Stop Now 8. Sunshine 9. This is the Last Time 12. Bedshaped בחרו נכונה, בחרו נבונה
בחרו בריצ'רד לשלטון
אה רגע זה הטופיק הלא נכון
בכל מקרה- יאללה לבחור
ואני לא רוצה לשמוע התבכיינויות! מה שצריך לעשות עושים
ולאיפה לעזאזל נופר נעלמה

WhiteShadows

New member
../images/Emo128.gif Can't Stop Now

בצער רב ביגון עמוק...אני נאלצת להעיף את השיר הזה

העכביש2

New member
Can't Stop Now ../images/Emo128.gif

נו מה? הוא הכי גרוע פה ברשימה המצויינת הזאת...

hila3000

New member
חחחחחח

תקראי את "אללי" , ואז "מה זה מה אתם עושים ברצף". ואז זה שווה ל-

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif הו גית, יום יבוא ותשטפי את המוחות של כולנו../images/Emo6.gif

Pure M

New member
Everybodys Changing../images/Emo128.gif

כולם טובים, אבל אני פשוט לא מסוגל לשמוע את השיר הזה כבר

WhiteShadows

New member
../images/Emo2.gif איךךךך?!?!?!

sunshine הוא אוליי השיר הכי טוב בדיסק הזה!!

hila3000

New member
חח נו די

אני באמת בסדר אני אשמע את השיר שוב. ולא אעיף אותו פעם הבאה מבטיחה!

hila3000

New member
תקשיבו!

Sunshine זה השיר שהכי פחות שמעתי מהדיסק. Sunshine זה השיר היחידי שאני לא זוכרת איך הוא נשמע רק לפי השם שלו ולכן - העפתי אותו אם אתם כל כך מתעקשים, אני אשמע אותו שוב ושוב כדי לראות אם הוא באמת שיר ממש טוב, כמו שאתם אומרים !

../images/Emo99.gifSUNSHINE

מה שאני (ובטח גם אחרים) כל כך אוהבים ממנו זה שהאווירה בו מדהימה
. קצת קשה לי להסביר את זה ככה, אבל השיר הזה פשוט קסום, וכל פעם שאני שומעת אותו, אני מרגישה...לא יודעת, כאילו שאני בתוך השיר או משהו... תנסי לשמוע אותו בפול ווליום בחושך עם עיניים עצומות, אולי תביני למה אני מתכוונת... חוץ מזה, לדעתי אחד הדברים שמייחדים את קין זה לא תמיד הליריקס או הלחן, זה האווירה שהם יוצרים בשירים שלהם... וSUNSHINE היא דוגמא לעד כמה טוטאלית האווירה שלהם יכולה להיות... מקווה שהבנת משהו...

הוי כל כך נכון כל כך נכון!../images/Emo99.gif

אני מסכימה עם כל מילה שלך שרי
|מוח| ולראיה לעניין של האווירה בשירים של קין- יש לי זבוב הגאוני
את פשוט חשה בבריזה של החוף!!

WhiteShadows

New member
מסכימה! ../images/Emo99.gif

מה שעשה את hopes and fears כל כך מושלם זאת האווירה! ב under the iron sea היא פחות מורגשת ובגלל זה הוא פחות טוב לדעתי... ובסאנשיין זה כלכך מדהים!

למעלה