החוליעע החלשעעע- הגמר הגדול

../images/Emo124.gifהחוליעע החלשעעע- הגמר הגדול

אני לא מאמינה שTITLT עף
חשבתי שהוא הפייב שלי
נשארנו עם שני שירים בלבד
Somewhere Only We Know Vs. Bend & Break מה תהיה בחריתכם? האם תלכו על הצפוי? או על הלא צפוי? מי האנדרדוג? האם תלכו על הפוך על הפוך? מי ייקח את כל הקופה? מי יפסיד? מי יגרום לי להפסיק לדבר? זה הזמן להצביעעעעעעע
החוליה החלשה -הגמר הגדול!!!

מה???../images/Emo2.gif

TITLT עף????????????? לא עקבתי כמו שצריך....
אני אחשוב על ההצבעה שלי הלילה, ואז אחליט מחר בבוקר... אגב, גיליתי פרט מעניין- בכל H&F מופיעה המילה LOVE פעם אחת בלבד!!! (בSOWK כמובן- Is this the place we used to love?)... כן.. שיעמם לי
, אז בדקתי את העניין....עכשיו אפשר לישון בשקט...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifOMG../images/Emo12.gif אני לא מאמינה ש-TITLT עף../images/Emo12.gif. אם כך, זה עושה את הבחירה שלי הרבה יותר קלה משציפיתי../images/Emo6.gif [למרות שSOWK רולאז../images/Emo47.gif] ../images/Emo128.gifSomewhere Only We Know../images/Emo128.gif כי, ../images/Emo47.gifBend &Break../images/Emo47.gif אני יותר אוהבת../images/Emo9.gif. אם הייתם נותנים לי לבחור בין TITLT לבינו הייתי מתאבדת../images/Emo3.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifגית../images/Emo6.gif הזדהיתי איתך ודפקתי את ההדגשה../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

../images/Emo128.gifB&B

למרות שאני בפירוש לא חושבת שSOWK הוא השיר הכי טוב בH&F...
יאק, כמה מיינסטרימי מצידנו אם SOWK יוכתר כאן כשיר הכי טוב מH&F...

hagayx

New member
הסבר

SOWK גרם לרובנו להכיר את הלהקה המדהימה הזאת!

בסטיאן

New member
B & B ../images/Emo128.gif

יאללה בא לי כבר לעבור ל UTIS
בסה"כ כמו שכבר אמרו פה, זה רק סמלי ש SOWK יזכה, כי הוא השיר שחשף את רובנו ללהקה האדירה הזו (בלי לדבר בכלל שזה הסינגל המצליח ביותר של הלהקה
)

למעלה