החידון היומי - שאלה מספר 3 לאיזו זמרת מפורסמת מהארץ מנגן דודו בהופעותיה נחום.
N Nahoum New member 28/10/04 #1 ../images/Emo124.gif החידון היומי - שאלה מספר 3 לאיזו זמרת מפורסמת מהארץ מנגן דודו בהופעותיה נחום.
N Nahoum New member 28/10/04 #3 הזוכה היומי הוא The Juck הדיסק "בדיוק בזמן" ישלח אליו לבית בימים הקרובים. The Juck, הנך מתבקש לשלוח אל המשתמש Nahoum את הכתובת שלשם נשלח את הדיסק. נחום.
הזוכה היומי הוא The Juck הדיסק "בדיוק בזמן" ישלח אליו לבית בימים הקרובים. The Juck, הנך מתבקש לשלוח אל המשתמש Nahoum את הכתובת שלשם נשלח את הדיסק. נחום.
H Hpeople New member 28/10/04 #5 אני לא רוצה להלשין אבל.. שים לב ש The Juck פירסם את התשובה בפורום. שים לב לחתימה שלו חחחחחחח.... תתתחדש ותהנה!!! נ.ב זה בהומור... תהנה ומזלט...
אני לא רוצה להלשין אבל.. שים לב ש The Juck פירסם את התשובה בפורום. שים לב לחתימה שלו חחחחחחח.... תתתחדש ותהנה!!! נ.ב זה בהומור... תהנה ומזלט...
H Hpeople New member 28/10/04 #10 אהה.. יש עוד שאלות? חשבתי שהיום זו היתה השאלה האחרונה.. אשמח לקבל גם פרס... ותודה
N Nahoum New member 28/10/04 #11 החידון הוא חמשה ימים. היום היה היום השלישי (החידון לא כולל את יום שבת)!!
N Nahoum New member 28/10/04 #8 Hpeople. הוא רשם בפורום איזה קשה אבל שלח לי בשש וחצי בבוקר את התשובה הנכונה (הראשון!). מי ששולח לי ראשון הוא הזוכה.. מחזיק לך אצבעות להיום.
Hpeople. הוא רשם בפורום איזה קשה אבל שלח לי בשש וחצי בבוקר את התשובה הנכונה (הראשון!). מי ששולח לי ראשון הוא הזוכה.. מחזיק לך אצבעות להיום.
H Hpeople New member 28/10/04 #12 זה היה בהומור... אני מפרגן לזוכים.. וזה היה בהומור.. וואי בשש וחצי בבוקר?! גם מחר יש חידה? היא תתפרסם גם בשש וחצי? תודה
זה היה בהומור... אני מפרגן לזוכים.. וזה היה בהומור.. וואי בשש וחצי בבוקר?! גם מחר יש חידה? היא תתפרסם גם בשש וחצי? תודה
N Nahoum New member 28/10/04 #16 החידה מתפרסמת לפנות בוקר. אבל זה לא תמיד הראשון ששולח. פשוט היום זה היה מקרה יוצא דופן. בדיוק - Wow שש וחצי בבוקר. בד"כ זאת הגרלה.
החידה מתפרסמת לפנות בוקר. אבל זה לא תמיד הראשון ששולח. פשוט היום זה היה מקרה יוצא דופן. בדיוק - Wow שש וחצי בבוקר. בד"כ זאת הגרלה.
H Hpeople New member 28/10/04 #17 אגב, קוראים לי חנן.. נעים מאוד.. בכינוי זה H= HANAN ו PEOPLE זה אנשים.. וה - H יכול להיות גם כמו "היי" כאילו היי אנשים.. סתם שילוב שהמצאתי אבל נורא נחמד.. אני מפנה את המחשב לאחי, אז לילה טוב לכולם...
אגב, קוראים לי חנן.. נעים מאוד.. בכינוי זה H= HANAN ו PEOPLE זה אנשים.. וה - H יכול להיות גם כמו "היי" כאילו היי אנשים.. סתם שילוב שהמצאתי אבל נורא נחמד.. אני מפנה את המחשב לאחי, אז לילה טוב לכולם...