החשדות ותמונת השבוע

../images/Emo124.gif החשדות ותמונת השבוע ../images/Emo124.gif

תכניות של ווטרס להופיע? הזמרת P.P. Arnold שליוותה את ווטרס בסיבובי ההופעות האחרונים שלו, מדווחת שווטרס ביקש ממנה "לשריין" תשעה חודשים בשנת 2005. מה שאומר, אחת מהשתיים: או, שהוא מתכנן סיבוב הופעות לשנת 2005, לאחר שיוציא סוף סוף את אלבום הסולו עליו הוא עובד כבר 5 שנים; או, שהוא רוצה שהם יעשו ילד ביחד...
The Committee יוצא ב-DVD פול ג'ונס שהיה הסולן של להקת Manfred Mann בשנות השישים ושחקן קולנוע, מדווח שהסרט The Committee שבו כיכב בשנת 1968,ייצא ב-DVD בעוד כמה חודשים. הפלויד הלחינו את הפס-קול של הסרט - בעיקר מוסיקה אינצידנטלית וכמה קטעים אינסטרומנטליים קצרים. ההקלטות של פס הקול נערכו בחודש מאי 1968, כך שאלו הם הקטעים הראשונים של הלהקה להם תרם דייויד גילמור תרומה משמעותית. הסרט מעולם לא יצא לאקרנים, ופס-הקול לא יצא בתקליט או בדיסק באופן רשמי, כך שזו תהיה ההזדמנות הראשונה לרוב האנשים, לשמוע את מה שהפלויד עשו שם. בוטלג הכולל את מוסיקת-הרקע הופיע בשנת 1985, כאשר ההנחה היא שמישהו פשוט הקליט ע"ג ויניל את האודיו ישירות מהפילם, היינו, זה לא הקלטות האולפן המקוריות. מי שהאזינו לבוטלג מדווחים שהמוסיקה דומה לזו שהופיעה בפס הקול של הסרט More, יותר מאשר לפסיכדליה של תקופת בארט. ולבסוף, תמונת השבוע: 26 ביוני 2002, ניק מייסון מצטרף לרוג'ר ווטרס על הבמה בוומבלי ארינה, לביצוע STCFTHOTS, ולאחריו זוכה הקהל לראות את השניים מתחבקים...

אז ווטרס לא כזה נורא ../images/Emo13.gif.

סתם,בשבילי הוא מעולם לא היה כזה נורא,למרות האופי הלא-מי-יודע-מה שלו. וזו רק אני,או שווטרס נראה טוב? דיוויד צריך לדאוג ?
.

trancelover

New member
למה שווטרס לא ייראה טובה ?

הוא תמיד נראה סבבה ולא הבנתי מה הקטע תמונת השבוע אם התמונה מלפני כמעט שנתיים(?)

edlessme

New member
אכן../images/Emo35.gif ואף רצוי להוסיף ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יקיריי..

נראה לי שמיצינו את הקו הזה.
שמא תפנו את מירציכם לדיונים האחרים? טרנס - מה דעתך על Interstellar Overdrive? הרי זה קטע פסיכדלי לעילא ולעילא... האמ-אמו של הפסיכדליה - ואתה שותק!!! עדן - הגמד גרימבל גרומבל מחכה למילה טובה (או לא טובה) ממך..

trancelover

New member
ת'אמת

עכשיו אני ב3 קטעים אחרים חורש אותם נדלקתי עליהם חח Welcome to the Machines The Fletcher Memorial Home Set the Controls for the Heart of the Sun לאיודע פתאום נדלקתי עליםה אז אני כל הזמן שומע אותם(ואחרים כלפעם עובר מקטע לקטע גם לקטע שאמרת נגיע

edlessme

New member
אני שונא דרדסים!

או גמדים.. אתם מבינים את הרעיון...ממני החרטוואת לא יקבל מילה (או אגורה שחוקה, i wont even spare a square...)... סתם שיר.. חמדמד... אני עם שירי הערס (או ארס?) סיימתי בסוף של אומדון... ואגב... אני לא חושב שאני וטרסוש רבים... סתם מתדיינים לנו.. תיראי איך שאנחנו מתחבקים... אנחנו סחים, אנחנו אחוקים.. אין בינינו שום מדון וריב ואש וגופרית ותוככה...

למעלה