החשדות 10.5.05

../images/Emo124.gif החשדות 10.5.05 ../images/Emo124.gif

"החומה" בברודוויי העיתון הניו יורקי "ניו יורק פוסט" ראיין בקצרה את ווטרס על ההכנות להעלאת "החומה" כמחזמר בברודוויי. מהכתבה עולה, שווטרס עובד כעת על התסריט בעוד אחד המפיקים, טומי מוטולה, אומר שעוד מוקדם לומר מתי המחזמר יעלה על הבמה, אבל יש בכוונתו לשכור במאי למחזמר "עוד השנה". ווטרס נשאל במה עוסקת "החומה". "זה על ניכור שהאדם כופה על עצמו. זה על הפחד להפתח בפני אחרים. זה על איך הפחד גורם לנו לניכור מאחרים. היצירה היא ברובה אוטוביוגרפית. בתקליט ובסרט, לקחתי גם אלמנטים בהשאלה מחייהם של אנשים אחרים. יש קצת מסיד בארט שם. אני לא זוכר שאי פעם זרקתי טלוויזיה מחלון חדר המלון. זה לקוח מלד זפלין." ווטרס אומר שהמוטיבציה העיקרית שלו להעלאת המחזמר (אף שזה לא היה יוזמה שלו) היא שבאלבום ובסרט לא היה הומור. "הומור חשוב מאוד בחיי. אני חושב שזה חלק מחייו של הדמות המרכזית בסרט, פינק. יהיה הרבה יותר הומור בגרסת ברודוויי ליצירה." כדוגמא ל"הומור" עליו הוא חושב, נותן ווטרס דוגמא מסצינה בסרט "פינק פלויד בפומפיי": "יש סצינה בסרט בה אדריאן מאבן, הבמאי, שואל אותי "על מה המוסיקה שלך?". אני לגמרי מסטול. אני מסתכל עליו במשך הרבה זמן, לוקח שכטה מהסיגריה ואומר "למה אתה מתכוון 'על מה המוסיקה שלי'?". זה הומור אנגלי מוזר כזה". מה ההבדלים העיקריים בין הסרט למחזמר? ווטרס אומר שיהיו הבדלים גדולים. הכתיבה שלו היא "אפיזודית" והוא הכניס את ההומור הפנימי שלו לכתיבה. ווטרס אומר שהוא משתף (או ישתף) פעולה עם לי הול, כותב תסכיתים(?) ומחזות אנגלי. הוא גם אומר שהוא מעוניין שאדריאן נובל, במאי התאטרון האנגלי המהולל, יביים את המחזמר. [לדעתי, הוא יכול להמשיך לחלום. אבל, מי יודע - צ.]. עוד לא התחילו ללהק את המחזמר. לגבי שירים שייכללו במחזמר, אומר ווטרס שרוב שירי "החומה" ייכללו, וכן שירים אחרים, כגון Money ו-Have a Cigar. מתי המחזה יעלה על הבמה? "אין לי מושג. אנחנו צריכים עוד למצוא את הלב והנשמה של היצירה. המוסיקה היא מאוד עוצמתית, זה ברור. אני באמת רוצה להצחיק אנשים.... אנחנו ננסה להאיר צדדים אחרים באישיות של פינק. בסרט הוא לא היה דמות סימפטית. אם איננו יכולים להזדהות [עם דמות ספרותית] היא לא יכולה לעזור לנו להבין את חיינו". ווטרס גם הוסיף שיהיו אפקטים מיוחדים - אלמנט שהוא מאוד אוהב, כידוע - ושהוא יהיה כה"נ מעורב בתאורה ותאום כל האפקטים וכיו"ב. ולשאלות החשובות באמת: "האם חבריך-לשעבר ללהקה מעורבים בהפקה?" "לא, מה פתאום." "האם אתה באיזשהו קשר בכלל אתם?" "אכלתי ארוחת ערב עם ניק לאחרונה. הוא היה בניו יורק לחתימה על ספריו. חידשנו את ידידותנו. אני לא מתראה בכלל עם דייויד וריק. אין לנו שום דבר משותף." ואגב ה"ניו יורק פוסט", הגיעה העת לחזרתה של הרכילות הזולה: הפוסט מדווח, בגליונו מיום שישי, כי ווטרס התארס עם חברתו, השחקנית הבלונדה לורי דרנינג. ווטרס, כך נאמר, נתן לארוסתו טבעת יהלום (20 קאראט). עפ"י הדיווח, השניים מתראים מזה מספר שנים. אם השמועות נכונות, אלו יהיו הנישואים מס' 4 של רוג'. האוהדים היותר ציניים, באתרי הפלויד השונים, כבר התחילו להמר על מועד הגרושים. Stratpack עפ"י הדיווחים, יש הבדלים בין הגרסא הצפון-אמריקאית לזו האירופאית. בגרסה האמריקאית אין אופציית surround. לעומת זאת, יש בגרסה זו ראיונות רבים עם חלק מהנגנים שהשתתפו בפסטיבל, שלא נמצאים בגרסה האירופאית. Brain Damage העלו סקירה על ה-DVD, אותה ניתן לקרוא כאן. הביקורת היא חיובית, וה-DVD מומלץ ע"י האתר. נכון שהם כמעט תמיד נותנים ביקורות חיוביות (אפילו מתחנפות, לעיתים) אבל המוצר כנראה באמת טוב. ר' תמונה לעיל של גילמור מתוך ה-DVD. אני אנסה להעלות תמונות נוספות. למעוניינים, ניתן לרכוש את ה-DVD בכל המקומות המקוונים הרגילים. לא ידוע לי אם הוא הגיע/יגיע לארץ.

הוא יתעקש להצחיק

זה מצחיק, עדיף שלא ינסה או שיקח את יצפאן לכמה חודשים. תודה ענקית לציף מכל הלב. לילה טוב.

אגב

מאחר ואנו בתחילת עונת הבגרויות, אשמח אם תודיעו לי מראש מתי בחינותיכם, ע"מ שנוכל הן להקל עליכם והן לעודד את רוחכם. שרשור מועדי בחינות?

melancholy man

New member
אני יודע שהיום יש בגרות בכלכלה

ואתמול הייתה במדעי המחשב, אז אני מניח שיש כאן מי שיש לברך אותו ב"בהצלחה" וגם ב"אני מקווה שזה לא היה נורא כמו שנדמה לך
",בהתאמה. אז ברכות...

GingerBread Man

New member
טוב אין בעיתון

יש רק דברים על מכבי (בכל מקום הם נתקעים!) מישהו יודע איפה אפשר למצוא פתרון לבחינת הבגרות?

The Albatross

New member
על איזה שאלון אתה מדבר?

אני יודע שאנקורי העלו בגרות פתורה לרשת, ושבידיעות של היום, במוסף ספורט, יש פתרון. שניהם בפסקל.

DEclipse

New member
ב-23.5 יש בגרות באנגלית

שזה לא נורא. וב-6.2 יש בגרות במתמטיקה...
אני הולך רגע לבכות בצד.. ויש גם באזרחות ובהסטוריה מתישהו בין ה 22.6 ל-28.6 אם אני לא טועה. ודרך אגב, סוף סוף שמעתי את Echoes. ו.. אה.. הממ.. אהה.. רגע אני הולך לשמוע שוב :)

Davidson

New member
2.6 במת'? מה, זה ארצי?

לא אשים אייקון
פה, מכיוון שהבגרות הזו הולכת להיות מהנה
(בניגוד ללשון והיסטוריה, שאצא מבחדר בבכי, כנראה)

DEclipse

New member
כמעט כל בגרות היא ארצית

ואם כבר לשון (שכבר סיימתי לפני שנתיים, כיפאק היי) והסטוריה זה דווקא חביב לא כך נורא. אבל מת' זה נורא... אם תיקח משוואה מעריכית ותקרא אותה מהסוף להתחלה תראה מסרים מהשטן!

deePink

New member
תשובות לבגריות יש

באגף הבחינות... או באתרים של המיקודים השונים... ולא לשכוח בגרות בכימיה טכנולוגית ב18- כלומר עוד 8 ימים... ויש מתכונות זה גם נקרא??

Elinor BC

New member
כן, יש מתכונות.. לי ביום שני הקרוב

מתכונת בהיסטוריה שבוע אחרי בלשון

InfectedM

New member
היה אתמול במחשבים ../images/Emo3.gif

עוד אחת במחשבים(אסמבלי) ב 21.6 והשאר צוינו פה. :)

עוד תמונה של גילמור מהפסטיבל

שנערך בספטמבר שנה שעברה. כזכור, פסטיבל הפנדר נערך למען גיוס כספים לקרן נורדוף-רובינס, העוסקת במתן טיפולי תרפיה במוסיקה.

למעלה