החשדות 13.10.05

../images/Emo124.gif החשדות 13.10.05 ../images/Emo124.gif

יום ג'ון פיל היום הוא יום ג'ון פיל ברחבי אנגליה. בחשדות הקודמים פירטתי חלק מהארועים שנחגגים היום, ושייערכו במהלך החודש והחודש הבא. יש כמה עדכונים חשובים, והנה הם: בארוע המחווה שנערך אתמול ב-Queen Elizabeth Hall הופיע גם דייויד גילמור. דייב הצטרף למופיעים רק ברגע האחרון, לאחר שהרשימה נסגרה. הערב, ישדר "רדיו 1" תכנית בת 6 שעות על פיל והאמנים שהוא קידם. במהלך התכנית ישודרו קטעים מהמופע אתמול - יתכן שנשמע גם את גילמור שם. "רדיו 1" הקליט את המופע כולו, מן הסתם בשביל להוציא את זה כדיסק או בדרך אחרת. בעמוד הזה ,יש את כל הקישורים הקשורים להיום. בין היתר, יש שם קישור לעמוד על הארוע אתמול, ובו תמונות מהארוע (אין תמונות של גילמור, אבל של מופיעים ודוברים אחרים, כן). מצד ימין יש קישור ל-launch radio player דרכו אפשר להאזין בשידור ישיר לשידורי התחנה. התכנית עליה דברתי אמורה להתחיל מתישהו בעוד שעה(?) ותמשך כאמור 6 שעות. עדכונים על ה-DVD-ים שבדרך ה-DVD של live 8 יכלול את ההופעה של הפלויד במלואה, וכן צילומים מאחורי הקלעים, מהחזרות של הפלויד לארוע. כך הודיעה ההפקה. ה-DVD של PULSE יכלול את הקליפים המלאים ל-Shine On You Crazy Diamond, High Hopes, Learning to Fly, Take it Back וכן רוב הקליפים שנעשו עבור Dark Side of the Moon. כן יכלול המארז צילומים שעשו חבר'ה מהקהל, של שירים נוספים. הפלוידים קוראים לזה, בחוש ההומור האופייני שלהם - Bootlegging the Bootleggers. ובנוסף, גם קטע שנקרא Goodbye to Life As We Know It, שכולל צילומים מאחורי הקלעים של הפלוידים בסיבוב ההופעות. הוידאו של PULSE שהה 176 שבועות במצעד הוידאו של בילבורד (היינו, בארה"ב) והאלבום Division Bell נכנס ישר למקום הראשון במצעדי הדיסקים (גם כן בארה"ב). מה יקרה ל-DVD של PULSE? נחכה ונראה. ספקות באשר לגורל תחנת הכח בבטרסי פעילי שימור מדווחים שהרשות המקומית, בה נמצאת תחנת הכוח, מתעדת לדון מחר בעניינה ולהחליט ככל הנראה על מתן אישור לחברה מסויימת להרוס את הארובות הגדולות במתחם. להערכת הפעילים, זהו הצעד הראשון בדרך להרס המתחם כולו, ומכירתו ליזמי נדל"ן. כרגע מנסים לעורר פעילים נוספים ללחץ על הרשות להמנע מהרס המבנה, העומד שומם מזה שנים רבות. חשדות רוג'ר ווטרס ווטרס נתן ראיון לעתון הצרפתי "לה מונד" וסיפר שהוא רוצה לבצע את Ca Ira בצרפת - צעד מתבקש, מאחר והיצירה היא על המהפכה הצרפתית. ווטרס גם חזר ואמר שהוא ישמח להופיע שוב עם הפלויד, במיוחד אם הם יבצעו את Dark Side of the Moon עבור מטרה פוליטית או צדקה כלשהי. "זה יהיה לא רק אפשרי, אלא גם מפתה". על ההופעה ב-live 8 הוא אמר: "זה היה פנטסטי. זה היה כה קל למצוא כל אחד את המקום שלו ולנגן את השירים הישנים האלו. דייב גילמור ואני זרקנו את הצעצועים שלנו אל מחוץ לעגלה במהלך עשרים השנים האחרונות [היינו, התנהגנו כתינוקות = צ.] עכשיו התבגרתי, והתעליתי מעל הריבים האלו. אני מאמין שגם דייויד כנ"ל. אגב, הצ'אט עם ווטרס שבוטל, ייערך עתה ב-17 לחודש, בשעה שתיים בבוקר לפי שעונינו, באתר chat.msn.com. זו ההזדמנות שלכם להתקיל את ווטרס בשאלות! מה הייתם שואלים אותו? התגלה עותק של שירו האבוד של ריק רייט כזכור, גילה מייסון בספרו שריק רייט מכר שיר שכתב, בשם You're The Reason Why בשנת 1964 לשלישיה עלומה בשם אדם, מייק וטים. עתה גילו אוהדים איטלקיים עותק "פרומו" של התקליטון - היינו עותק שנשלח לתחנות הרדיו בכוונה לעניין אותן בהשמעתו - ותמונה של הלייבל ניתן לראות כאן.

new revolution1

New member
יפה יפה...

פעם ראשונה שאני מגיבה ראשונה לחשדות... זה שווטרס מציין שזה יהיה טוב להופיע שוב זה אחלה של דבר!!! יאללה סולחהההה!!! עם שיפודי בקר וצ'ימיצ'ורי
וקצת מוזיקה איכותית של פינק פלויד.. באמת כל הכבוד להם על המחווה.. כבוד לזה שגילה את האמנים הדגולים :) אגב, מתי הפולס יצא לארץ? או שכבר יצא?

THE WALL1

New member
=]

ואוו יש לי דיי הרבה שאלות לשאול את רוג'ר ווטרס... אבל איך יהיה אפשר לשאול אותו בדיוק???

דרך הצ'אט

הצ'אט יהיה בזמן אמת, וניתן להעלות אליו שאלות. אני מניחה שרק חלקן הקטן ייענה, בגלל המספר הגדול של אנשים שיגיעו לצ'אט, אבל בכל זאת. אילו שאלות היית שואלת אותו?

THE WALL1

New member
אוהו

יש דיי הרבה שאלות אבל העיקריות הן אם הוא היה יכול להחזיר את הזמן אחורה... האם הוא היה משנה משהו בעבר? בתקופה שלפני התפרקותה של הפינק פלויד? או בתקופה של הפקת ההפעות של החומה או אולי ביחס שלו ללהקה או במשהו אחר.. ומהם שלושת הדברים היקרים ביותר בחייו ולאיזה תקופה הוא היה הכי רוצה לחזור בחיים שלו ואיזה תקופה הוא היה מעדיף למחוק מהחיים שלו ולשכוח.. זהו =]

avki

New member
אני בעד שניקח יוזמה רצינית, נרכז פה

את כל השאלות הרציניות שאנחנו באמת רוצים שישאלו אותו, ויהיה מאגר שאלות, ובשביל לא סתם לבזבז מאמצים, כל האנשים מהפורום שיהיה בצ'אט יהיו בעצם נציגים של הפורום ושיאלו אותו אותן השאלות כל הזמן, בשביל להגדיל את הסיכויים שאחד מאיתנו יענה, וזה יהיה יעיל לכולנו.

THE WALL1

New member
אני אהיה שם

ואני הולכת לנסות לשאול אותו את השאלות שלי בתקווה שהוא יענה =]

THE WALL1

New member
אבל רגע

יש למישהו פה מושג באמת איך נכנסים לצ'אט הזה... אני ניסיתי איכשהו אבל אני לא בטוחה.. מי שיודע שיגיד לכולם... =]תודה

אמממ...

אני חושבת שמתקפה משולבת כזו של כוחותינו על הצ'אט תעשה רושם רע על ווטרס ונציגיו. זה אינו רעיון טוב. שכל אחת תשאל מה שבא לה, באופן אינדיבידואלי.

avki

New member
* מסמך זה כתוב בלשון נקבה, אך הוא

מכוון גם ללשון זכר. לא?

למה כוונתך ב"פמיניזם"?

אם הייתי כותבת "כל אחד" זה היה בסדר מבחינתך? צר לי, אבל בנות ונשים הם בני אדם גם כן, ואף גולשות בפורום. אני לא אתעלם מהן.

אה הן כן?

נוותר לכן באופן חד פעמי... פעם הבאה נהיה רשאים לנקוט בצעדים מחמירים ביותר עפ"י חוק !

The Albatross

New member
אז תעברי לכתוב באנגלית.

בעברית, למרבה הצער, המין הזכר הוא המין ה"שולט". כן, זו שפה מסריחה. לא, אני לא חושב שצריך לרדת עליה יותר מדי בגלל זה.

The Albatross

New member
לא מדוייק.

הרעיון בשפה הוא להשתמש במוסכמות מסויימות על מנת להעביר רעיונות. אני גם יכול לכתוב "תפוח שולחן אררג", אבל זה נוגד את המבנה התחבירי של השפה. אז נכון, מה שכתבת אינו קיצוני באותה מידה, ובהחלט אפשר להבין אותו, אבל לפי דעתי זו טעות בדיוק כמו "אני יילך", גם אם אני יכול להבין את הרעיון מאחורי השיבוש.

למעלה