החשדות 16.3.07

RoieL

New member
סתם שתדעו

השלושה אנשים הבודדים שגולשים פה ולא גולשים בפורום "כלי נגינה ונגנים"- חברי הפורום בחרו את דייויד כגיטריסט האהוב.

RoieL

New member
וב-7 לילות היה

אזכור על איחוד "מתקרב" של הלהקה והם שמו את פינק פלויד של פולס באיחודים המיותרים ביותר. אבל בעצם זה ההרכב של פינק פלויד אז, ובעצם פינק פלויד לא התפרקו באופן רשמי עד היום, ולשלושת הפלוידים היו כמה הופעות בסיבוב של דייב לאחרונה, לא?

SUSNAV 2

New member
יש אפשרות לקבל לינק של הרעיון

עם דייב קילמינסטר באינטרנט?

../images/Emo124.gif החשדות 16.3.07 ../images/Emo124.gif

סינגל וקליפ חדש לשיר של ווטרס השיר שווטרס כתב לפס הקול של הסרט The Last Mimzy ייצא כסינגל (בנוסף לאלבום הפסקול, כמובן). השיר נקרא Hello (I Love You) ואין לו קשר לשיר של הדורז באותו שם. הוא נכתב בשיתוף פעולה עם ג'יימס גאת'רי, שהוא המפיק-בפועל של הפלויד בעשרים וחמש השנים האחרונות הסינגל ייצא לשוק ב-27 במרץ. בינתיים, אפשר להוריד אותו (בתשלום) באתר הזה. את הקליפ לשיר ניתן לראות כאן. זהו שיר יפה ועדין, שמזכיר את "החומה". הרבה יותר טוב משני השירים הקודמים שווטרס הוציא לרשת לפני כשנתיים. מה דעתכם עליו? בינתיים, הועלו ביומיים האחרונות ספקולציות באנגליה לפיהן ווטרס יופיע בפסטיבל גלסטונבורי הקיץ (22-24 ליוני). זה רק שמועות, אבל למעוניינים - שריינו את התאריכים. מחווה לסיד במרכז הבארביקן הבארביקן סנטר - אחד ממרכזי התרבות החשובים בלונדון (משהו כמו היכל התרבות רק גדול פי 10) - ייערוך ערב מחווה לסיד ב-10 למאי, תחת הכותרת The Madcap's Last Laugh. הארוע נערך כחלק מסדרת ארועים, הבוחנת את החפיפה בין מוסיקה, קולנוע ואמנות, והאוצר הנו לא פחות מג'ו בויד מיודענו. בארוע יוקרנו סרטים נדירים, ואורחים רבים יבצעו משיריו של סיד. עדיין אין פרטים נוספים, אך אביא אותם ברגע שיהיו. כרטיסים עולים 15,20 ו-25 פאונד בהתאמה, ואפשר לרכוש אותם כבר עתה, במקור הזה. זה נשמע כמו ארוע מרתק. אני מקווה שלכל הפחות יצלמו אותו, ויוציאו ב-DVD או בדרך אחרת. שימו לב גם שהארוע ייערך ממש יום לפני שווטרס יופיע בארל'ס קורט. פלויד במגזינים לנגנים ביניכם: ראיון עם דייב קילמינסטר מופיע בגליון הנוכחי של Guitar Techniques הבריטי. MOJO פרסמו בגליון הנוכחי שלהם (עם איגי והסטוג'ס על השער) את רשימת הזוכים ב"נבחרי השנה" של קוראי העיתון, לשנת 2006. לפלויד נציגים בין הנבחרים. הרשימות (העיקריות) במלואן: אמן השנה: 1. דילן 2. הרקונטרס 3. ארקטיק מונקיז 4. ספרינגסטין 5. איימי וויינהאוס 6. המי 7. קסביאן 8. טום ווייטס 9. רד הוט צ'ילי פפרז 10. ג'ואנה ניוסום. האמן החדש של השנה: 1. ארקטיק מונקיז 2. הרקונטרס 3. גנארלס בארקלי 4. קורין ביילי ריי 5. פיון ריגן 6. לילי אלן 7. גילמוט 8. הפרטליס 9. היאנג נייבס 10. ארצ'י ברונסון אאוטפיט אלבום השנה: 1. דילן - Modern Times 2. Arctic Monkeys - Whatever You Say I Am... 3. Amy Winehouse - Back to Black 4. Joanna Newsom - Ys 5. Sprinsteen - We Shall Overcome 6. Tom Waits - Orphans 7. Beatles - Love 8. Flaming Lips - At War With The Mystics 9. Raconteurs - Broken Boy Soldiers 10. Guillemots - Through the Windowpane הופעת השנה: 1. ספרינגסטין 2. הרקונטרס 3. דייויד גילמור 4ץ ארקטיק מונקיז 5. רד הוט צ'ילי פפרז 6. המי 7. אואזיס 8. קסביאן 9. מיוז 10. מוריסי ההדפסה המחודשת של השנה: 1. Jesus and Mary Chain - Psychocandy [מה, זה לא יצא קודם?] 2. ג'ודי סיל 3. קארן דאלטון 4. אוסף הסינגלים המלא של מוטאון 5. Wire 6. Big Youth 7. אוסף קאברים ל-Forever Changes(?) 8. הטריפידס 9. הג'אם 10. ג'וליאן קופ ארוע השנה: 1. הנסיקה של יוטיוב [כאילו שלא ידענו] 2. הלידה-מחדש של הפולק [האמנם? מעניין] 3. האלבום החדש של דילן 4. הפסד הרפובליקאים בבחירות אזוריות בארה"ב 5. חזרתם של "המי". DVD השנה: 1. נירוונה בהופעה 2. My Morning Jacket 3. The Devil and Daniel Johnston [ניתן לראות ב"הוט"] 4. Pulse 5. סרט תעודי על רוני ליין. נקודת השפל המוסיקלית של השנה: 1. מותו של ג'יימס בראון. 2. X-factor [תוכנית טלוויזיה בריטית] 3. מותו של סיד בארט 4. מותו של ארתור לי 5. Love של הביטלס (הא..). עוד בגליון, סקירה של "אותות הכבוד" שיחלק המגזין ביוני לאמני השנה, עם תמונות של הזוכים משנה שעברה (כולל תמונה קבוצתית של כל הזוכים, עם גילמור בחזית), יחד עם נכבדים אחרים (אלטון ג'ון, הג'יזס אנ מרי צ'יין (בהרכב המקורי, אבל מינוס וויליאם ריד), רוזאן קאש, דון לטס, כריסי היינד, ג'ולס הולנד, ניק קייב, ג'ו סטראמר, סקוט ווקר, חארים. המאמר המרכזי בגליון הוא על הסטוג'ס, לרגל איחודם. בגליון גם ראיון גדול עם רון ווד, ראיון גדול נוסף עם קונור אוברסט, סקירה על להקות שמתאחדות (פוליס, Crowded House, שוב הג'יזסים, ואן היילן ועוד, מאמר גדול על אחמט ארטגון, הבוס של תקליטי "אטלנטיק" והאיש שתרם רבות לקידום המוסיקה בארה"ב במחצית השניה של המאה העשרים. ארטגון מת לא מזמן. יש גם ראיון עם ג'נסיס המתאחדים, סקירה הסטורית על פנטנגל; סיפורן של הסופרימז, ואיך הסיפור תורגם לסרט Dreamgirls [בקרוב על מסכינו]; וכמובן סקירת אלבומים, DVD, וספרים חדשים. שאלות? תגובות? הגיגים? שרשרו לכאן.

למי שתהה אם רוג'ר יודע תווים או לא

רואים אותו בקליפ בוהה בתווים... (השאלה אם הוא למד עם הזמן או שכבר בתקופת הפלויד הוא ידע תווים)

FunkyMonk

New member
בלי קשר לרוג'ר

הקטע הזה מראה בדיוק למה משמשים תוים. למרות שאף אחד מהם לא מנגן עם תוים מולו - יש להם חוברת בה כתובים התוים. אבל לא נמשיך את הדיון הזה.

ווטרס סיפר שכאשר עבד על האופרה

Ca Ira הוא השתמש בתוכנה שתרגמה את הצלילים שניגן, לתווים. באותה תקופה, לפחות, הוא לא ידע לכתוב או לקרוא תווים באופן עצמאי.

RoieL

New member
יש עוד משהו

רוג'ר ביצע מחדש שיר של כותב נעימות לסרטים שברח לי שמו, זה שכתב את הטוב הרע והמכוער אם אני לא טועה.

itaikuskus

New member
יאללה כשחושבים על זה

בארט וארתור לי בשנה אחת, זה דיי כואב.

wommer

New member
מצטער

אבל אני עדין מחכה לגילמור... =\ מתי הוא כבר יתחיל להסתובב ויופיע?!? אוף מחרפן אותי הבנאדם.

שלום21

New member
סינגל

לטעמי השיר מאד בינוני!!! אין פלא שווטרס רוצה להתאחד עם גילמור.....

wish i was here

New member
ג'אנגו ריינהארדט

עם כל הכבוד לגילמור...ג'אנגו יותר טוב ויש הרבה שיסכימו איתי בכלי נגינה ונגנים

loomer4

New member
מה אתה משווה גיטריסט ג'אז צועני

לגיטריסט רוק? אי אפשר בכלל לעשות השוואה כזאת. למרות שנכון לעכשיו, אם היו אומרים לי גילמור או ג'נגו, הייתי בוחר בג'נגו.

wish i was here

New member
אתה הרגע אמרת לי שאי אפשר

להשוות אבל אתה בכל זאת משווה? חח טיפה בעיה

למעלה