החשדות 17.11.05

../images/Emo124.gif החשדות 17.11.05 ../images/Emo124.gif

כצפוי, ערב מרגש עבר על כוחותינו אמש, ועוד אחד מתוכנן להלילה - אז אל תזפזפו. מעבר לדיווחי הפרשנים מהשידור הרדיופוני של ה-BBC מטקס "היכל התהילה" - שהוא בעצם רק תירוץ לתוכנית טלוויזיה, מסתבר, מקורות מהשטח מוסרים את התיאור הבא: רק ניק ודייב הגיעו. השניים עלו על הבמה כאשר הפלויד הוצגו. דייב אמר משהו בנוסח "ריק לא יכול להגיע כי הוא בבי"ח לשם ניתוח בעין - הנקניק המסכן". אח"כ הוא הודה לכל הנפטרים - מייקל קיימן, סטיב או'רורק וכד'. רוג'ר הופיע באמצעות וידאו - בשידור חי - וסיפר שוב כמה הוא נהנה ב-live 8. המילה בה השתמש לתאור המופע היתה "פנטסטי". הוא גם גילה שריק נעדר לא משום שהוא עובר ניתוח בעין, אלא משום שהוא ברח כדי לחיות בחטא עם רוג'ר ברומא.
ניק סיפר בדיחה על מתופפים - אני לא יודעת איזו. אחד הנוכחים בארוע אמר שזה נשמע לו כמו סגירת מעגל. דיווחים ותמונות מהארוע בוודאי יגיעו בעתיד הקרוב - ונעלה אותם לכאן מיידית. כמובן, הערב הבכורה של האופרה של רוג'ר ברומא, וגם משם יהיו דיווחים. ונסיים עם רכילות זולה סרז' סימונאר מ-HUMO סיקר את Live 8 עבור עיתונו. הוא מספר כיצד הוא עמד שם ופיטפט עם דייב, רוג'ר, בוב גלדוף ופול מקרטני, כאשר פתאום הם נהדפו בכוח הצידה. מה קרה? מדונה הגיעה, והחבורה הקטנה עמדה בדרכה, לכן אנשיה דחפו אותם כדי לפנות מקום. דייב גם התבטא באופן פרטי - ושלא לציטוט - על כך שמדונה עיכבה את החזרות של כולם (כולל הפלויד) ביום שלפני ההופעה, ללא התחשבות במבצעים האחרים. נו, נו, נו.

vegetable man

New member
דייויד גילמור כבר אמר

פעם בהתייחס למדונה, שהוא אמן יוצר והיא סתם זונה, אני לא זוכר באיזה הקשר... אני לא חושב שזה נכון, אבל שיהיה...

אתה בטוח שהוא אמר את זה? ../images/Emo12.gif

זה לא נשמע כמו סוג ההתבטאויות של גילמור; הוא מאוד מאופק בראיונות.

vegetable man

New member
ב-1000%

זה נדמה לי היה קצת אחרי שיצא הדויז'ן בל, נדמה לי שה"אירוע" היה מסיבה או משהו כזה שמדונה אירגנה לכבוד הוצאת אלבום חדש (וזאת היתה התקופה הכי פרובוקטיבית שלה עם bedtime stories) והוא נימק את סירובו לבוא בהתבטאות הזאת...

דיווחים מהבמה

חלק מהדיווח של ה-BBC: גיבורי הרוק פינק פלויד, ה"מי" וניו אורדר, זכו להצדעה מתעשיית המוסיקה בטקס הכנסתם להיכל התהילה של המוסיקה בבריטניה. כבוד ניתן גם לנפטרים ג'ון פיל וג'ימי הנדריקס, שקיבלו אף הם מקום בהיכל התהילה, בעוד ראש הממשלה, טוני בלייר, הציג את היוריתמיקס. אבל את ההצגה גנב אוזי אוסבורן, שלהקתו, בלק סאבאת', הוכנסו גם הם להיכל. אוזי הופיע כשאחוריו חשופים. "זה היה כיף" הוא אמר לאחר שחשף את ישבנו בפני הקהל - שקם על רגליו להריע לו..... סאבאת' הוצגו ע"י בריאן מיי. פינק פלויד זכו לכבוד לאחר שהתאחדו ב-live 8 ביולי. "זה נחמד להיות נאהב ושהתרומה שלנו מקבלת הכרה, בדרך שהיא" אמר הסולן והגיטריסט דייב גילמור. "אני מניח שאני מסכים שהיתה לנו השפעה על המוסיקה הפופולרית המודרנית." גילמור קיבל את הפרס יחד עם מתופף ניק מייסון. רוג'ר ווטרס הופיע על גבי המסך, מרומא, שם מועלית האופרה שלו, ca ira. המתחים בין גילמור לווטרס צפו שוב כאשר גילמור הודה "לכל הנוסעים במסע המופלא שהיינו בו". ווטרס ענה: "אני מודה שמעולם לא חשתי כמו נוסע". [הוא חושב שהוא היה הנהג? - צ.] גילמור הוריד ציפיות לאיחוד נוסף, ואמר: "ההופעה ב-live 8 היתה רגע נפלע. אבל כולנו התקדמנו הלאה ויש דברים רבים אחרים שאפשר להתרגש מהם בימים אלו." [כמו למשל אלבום הסולו שלו, שייצא במארס הבא? - צ.] מייסון אמר ש"אין תוכניות" לעבוד ביחד אבל הוא יישמח אם יהיו. הוא הוסיף שאם הם יעבדו ביחד בעתיד, זה יהיה למען פרוייקט בדומה ל-live 8. אות הכבוד לג'ון פיל ניתן לאלמנתו, שילה, לאחר הקדמה של דיימון אולבארן. "ג'ון פיל היה מישהו שכולנו יכולנו לסמוך עליו" אמר אולבארן. "במשך כל חייו, הוא נתן לאנשים תחושה שיש עולם גדול יותר בחוץ." [נכון - צ.] סטיב ווינווד וסלאש נתנו ביצוע ל-Hey Joe של ג'ימי הנדריקס. אלאניס מוריסט ביצעה שיר של בוב דילן. ג'יימי קאלום ביצע מחווה לארית'ה פרנקלין (שהודתה לקהל בוידאו מוקלט) והיוריתמיקס ביצעו מחרוזת משיריהם. ... המארגנים שוקלים לבנות היכל אמיתי, אולי ב"כיפת המילניום" [מבנה ענקי על גדות התמזה שהוקם לכבוד שנת 2000 ומאז שוברים את הראש מה לעשות אתו - צ.] [הדיווח לא מזכיר איך פיט טאונסנד צחק על הארוע כאשר קיבל את אות הכבוד, ואמר שזאת "רק תוכנית טלוויזיה". מילא. - צ.]

The Walrus

New member
מה?! מי זה סרז' סימונאר הזה?!

לא יודע מי זה, אבל אני שונא אותו. הוא פיטפט עם גילמור, ווטרס, מקרטני ובוב גלדוף ביחד?! החלום שלי... אני לא יודע מה אני הייתי עושה במצב הזה...

avki

New member
בחיי, זה רגע היסטורי אמיתי...

פול מקרטני, בוב גולדוף, ניק מייסון ודיוויד גילמור עומדים ומפטפטים - זה נשמע כמו חלום רטוב בחיי!

למעלה