החשדות 18.1.04

../images/Emo124.gif החשדות 18.1.04 ../images/Emo124.gif

חדשות רבים לנו היום.... ככל הנראה, חברת ההנהלה של סטיב או'רורק ממשיכה לנהל את ענייני הפלויד, למרות מותו של או'רורק לפני כמה חודשים. Brain Damage קבלו מספר עידכונים מהמשרד, כדלהלן: ספרו של מייסון על הפלויד ייצא ככל הנראה השנה, כפי שפורסם, אך עדיין לא נחתם דיל עם הוצאה לאור. למיטב זכרוני, הספר היה אמור לצאת, בזמנו, בהוצאה לאור של חב' Virgin. מהידיעה הנ"ל עולה, לכאורה, שהדיל ההוא בוטל. ואגב ספרים: השנה צפויה לצאת גם האוטוביוגרפיה של ג'ו בויד. בויד, כזכור, היה מבעלי מועדון ה-UFO - המועדון הפסיכדלי המרכזי בלונדון, שם הפלויד היו להקת הבית - וגם הפיק את הפלויד בתחילת דרכם: הוא הפיק את הדמואים הראשונים שלהם, ואת הסינגל של Arnold Layne. הספר אמור להתמקד בסצינה הלונדונית של שנות השישים, ולכן צפויה התייחסות לפלויד. בויד, כזכור, התראיין לסרט הדוקומנטרי על סיד והפלויד, לפני שנתיים. הנהלת הפלויד מוסרת גם שגילמור ורייט ממשיכים לעבוד על אלבומי הסולו שלהם. הסיום עוד לא באופק, וגם לא תאריכים משוערים ליציאת האלבומים. בדומה, אין עוד תאריך יציאה ל-DVD של PULSE. ועוד על הפלויד בעתונות הבריטית: ירחון האספנים הבריטי Record Collector כולל בגליונו הנוכחי (ינואר) עמוד על הפלויד, עם כתבה קצרה על התערוכה בפריז. אגב, התערוכה "תנדוד" בסוף החודש לארצות נוספות. האם יש סיכוי שזה יגיע לישראל מתישהו? כן בטח.....
. עוד באותו עמוד ב-RC, פסקה קצרה על התארגנות של קבוצת דיון אינטרנטית המוקדשת לסיד בארט, בנסיון לשכנע את חברת EMI להוציא שירים של בארט שלא יצאו עד עתה. לטעמי, מלבד שני השירים המפורסמים שלו שהפלויד הקליטו ולא הוציאו - Vegetable Man ו-Scream Thy Last Scream - אין מה לחפש בכספותיה של EMI. כל מה שנותר שם זה דמואים לא שלמים. Brain Damage מדווח גם שהירחון Q מקדיש את הגליון החדש שלו ל"100 השגעונות הגדולים של רוקרים" או משהו כזה, כאשר סיד בארט נמצא במקום 78. מלבד הטעם הרע שבדבר, מדובר למיטב זכרוני גם במיחזור (ועדכון) של גליון שפרסם אותו ירחון, לפני מספר שנים, תחת הכותרת "When Rock Stars Go Crazy". אני די בטוחה בזה, ואפילו יש לי את הגליון איפשהו. עוד מוסרים מ-Brain Damage שלמרבית ההפתעה, הפלויד נתנו הסכמתם לשימוש בשירים מתוך The Division Bell לסרט על משחק מחשב אינטרנטי בשם Stoners - למרות שלא ממש הבנתי במה מדובר.

איזו תערוכה?

"ועוד על הפלויד בעתונות הבריטית: ירחון האספנים הבריטי Record Collector כולל בגליונו הנוכחי (ינואר) עמוד על הפלויד, עם כתבה קצרה על התערוכה בפריז." אני נוסע לכמה חודשים טובים לאירופה בסוף מרץ- על איזו תערוכה מדובר והאם זה עדיין יהיה רלבנטי?

עיין ב"חשדות" קודמים

מחודש אוקטובר ואילך. כ"כ, ב-Brain Damage יש סקירה נרחבת שלה. התערוכה נמצאת בפריז עד סוף חודש זה (ינואר) ואז אמורה לנדוד - ככל הנראה לגרמניה, ואח"כ למדינות נוספות. כרגע אין לו"ז ברור, אבל יהיה.

וכמו כן

את Record Collector ניתן לקנות בארץ, בסטימצקי. הגליון האמור כבר נמצא כאן למכירה - ראיתי אותו (ומכאן ה"חשד").

זקוק לעזרתך

אינני מוצאר את ה"חשדות" האמורות ואני ממש רוצה לדעת במה מדובר כדי שאוכל לבקר בתערוה. אשמח ללינק ואולי גם לקישור ל BRAIN DAMAGE

להלן הלינק

ל"חשדות" בהן דיווחתי לראשונה על התערוכה; היו דיווחים גם אחר כך. זה ממש לא קשה למצוא את זה, בעזרת פונקציית החיפוש המתקדם. הלינק ל-Brain Damage נמצא ב"קישורים" של הפורום. בעמוד הראשון של אותו אתר יש הפניה לדיווחים השונים שיש להם על התערוכה (ויש כמה).

נצל"ש: סקר חדש

הסקר הקודם נסגר בהשתתפות מועטה יחסית - 15 משתתפים - ולכן לא ניתן להסיק מהתוצאות הרבה, חוץ מהעובדה שצד ההופעה של אומהגומה אהוד יותר מצד האולפן. הסקר החדש מציג לבחירתכם את הקליפ האהוב עליכם מתקופת גילמור. בחרתי 9 קליפים ונתתי אפשרות גם לבחור ב"אחר" - היינו כל מה שלא נכנס. לשיפוטכם
- ועדיף אם תנמקו בשרשור מדוע בחרתם מה שבחרתם.

ניסיתי בערך 34 פעמים!1

זה לא עובד, את יכולה להוסיף דרך המערכת את הקול שלי?

יש עוד אנשים עם אותה בעיה?

אמיר, הוספתי את קולך דרך הממשק הרגיל - לי לא היתה שום בעיה. נסה לעשות rebooting למחשב... לפעמים זה עוזר.

edlessme

New member
קליפ?

as in video clip? ראיתי בכל ימיי המועטים על פני כדור הארץ רק שני "קליפים" של פינק פלויד... את ההופעה של היי הופס בוי אייץ 1 ואת החומה חלק שתיים...אז... אני לא ממש יכול להצביע לזה...

high hopes זה קליפ כל כך מגניב!!!!!

אפילו שאני בטוח שיש איזה מליון דברים שלא הבנתי בו- הוא ממש מגניב והקטע שהם הולכים וסוחבים על הגב פסל עם הפנים של סיד בארט זה קטע חזקקקק

NIR Y

New member
אחלה חדשות כמו תמיד

סתם רציתי להגיד שאני ממש נהנה לקרוא את ה"החשדות" שאת כותבת ולא מפספס אותם

למעלה