החשדות 18.3.04

../images/Emo124.gif החשדות 18.3.04 ../images/Emo124.gif

ותחילה, לפינתנו רק באמריקה: תחנת הרדיו WNCX המשדרת מקליבלנד, ערכה משאל בין מאזיניה ומצאה שהאלבום האהוב עליהם הוא DSOTM. אך, משרצו לשדר את האלבום במלואו, התברר להם שהחוק אוסר עליהם לשדר את השיר Money, בגלל שנכללת בו המילה bullshit. יעני, בולשיט. הצעת חוק התלויה ועומדת כיום, גם רוצה להטיל קנס בגובה 275,000 דולרים, על העוברים על החוק. פרנסי התחנה אינם בדיוק משועשעים מזה, ופתחו בקמפיין לשינוי החוק הקיים וכנגד הצעת החוק. ראו באתרם, בלינק למטה. פרשת היריקה בהופעה במונטריאול - דיווח חדש: האתר Brain Damage העלה לפני מספר ימים קטע שכתב אוהד בשם ריי אליס שהיה נוכח בהופעה, ועמד די קרוב לבמה, אפילו. הסקירה - המלווה בתמונות שהנ"ל צילם - מעניינת מאוד ומומלצת. האוהד היה עד לתקרית היריקה הידועה, שהניבה ברבות הימים את "החומה", ומדווח עליה. באמת מומלץ. הלינק נמצא ב"קישורים". ראיון ברשת עם ונטה פילדס: בחשדות הקודמים דיווחנו על ראיון שערכה רשת טלוויזיה (או רדיו) אוסטרלית עם ונטה פילדס, שהיתה זמרת ליווי של הפלויד בעת סיבוב ההופעות של DSOTM. בראיון, דברה פילדס בהרחבה על הלהקה, עמה התיידדה. עתה יצר קולין טרנר, בעל האתר A Fleeting Glimpse (שהוא אוסטרלי בעצמו) קשר עם פילדס ושכנע אותה להתראיין עבור האתר שלו, כאשר את השאלות שלחו אוהדים של הפלויד מכל העולם. השאלה שהכי הרבה אוהדים רצו לדעת היתה, מסתבר, מה היתה התרשמותה של פילדס מסיד בארט - שכן היא היתה אחת מ-6,852,188 האנשים שהיו באולפן כשבארט הגיע לשם ביוני, 1975, בעת הקלטות SOYCD. הראיון ייערך בקרוב, ויועלה ע"ג האתר.

Miss CB

New member
../images/Emo6.gif

תודה על הדיווחים אני משועשעת מאוד מעניין הבולשיט.. אוי איזה בולשיט
מה קשה להם פשוט לשדר הכל ואז בקטע של הבולשיט להשתיק את זה לחצי שנה? ככה בדרך כלל מצנזרים..

Miss CB

New member
קצת , אבל

אם חייבים, עדיף לשמוע מאאאאאני איטס א היט באט דונא גיב מי דת דו גודי גוד ממממממממממ מאשר לא לשמוע כלל

לפעמים האמריקאים קורעים אותי

מצד אחד, וולגריות כמעט חסרת גבולות, פניה למכנה המשותף הנמוך ביותר וחוסר טעם משווע. ומאידך, מוסרניות קיצונית וקיקיונית, צנזורה ופנאטיות דתית. כמובן שלא כולם כך, אבל לנ"ל יש מספיק השפעה על התרבות האמריקאית המיינסטרימית, על מנת שזה ייראה לגמרי אבסורדי. קחו, לדוגמא, מצד אחד את הקליפים שרואים ב-mtv ודומיהם, קליפים הפונים לבני נוער, ובהם נערות (ונערים) מופיעים כמעט ללא בגדים, בתנועות ותנוחות שלא משאירות הרבה לדמיון. בריטני ספירס (כן, היא), הצטלמה לא מזמן לתמונות פשוט פורנוגרפיות - וזה נמכר כמוצר פופ מיינסטרימי לחלוטין - לא לשוליים. מאידך, יש צנזורה חמורה על שירים ברדיו (והדוגמא שהבאתי היא רק אחת מיני רבות) בגין שטויות. שלא לדבר על הסטיקרים שהם שמים על אלבומים - "הסכמת ההורים נדרשת" לקניית האלבום, או משהו כזה. ויש לי הרגשה שכל אחת מהקיצוניויות "מזינה" את הקיצוניות השניה.

Miss CB

New member
העניין הוא...

שאת אומרת ש"האמריקאים קורעים אותך", אבל אמריקאים זו הגדרה נורא רחבה. את מדברת על שתי קצוניות שגם אני שמתי לב אליהם, לפעמים זה באמת יוצא די אירוני כל ההפכים האלו, אבל במקרה הזה יש להכל הסבר פשוט: את מדברת על שתי קבוצות שונות.. מצד אחד יש את האמריקאים של סמולטאון במרכז ארה"ב שחיים בפשוט וכל זה, ומפחדים ממילים כמו בולשיט, מצד שני תעשיות בידור אדירות, בעיקר בחוף המערבי... מדובר באנשים שונים לגמרי, מי שמפיקים את הקליפים ומי שאוסרים אותם לשידור.

edlessme

New member
נכון, אבל...

זה לא בדיוק נכון... את כבר מתייחסת לכל העולם המערבי (למעט מדינות ספורות כמו איטליה וישארל) בהן האמות מוסר שוות ערך לנייר טואלט... שבו מתנהל זה עשרות שנים קרב בין שמרנות לליברליות... שזוהיא אולי אחת מהדרכים הכי ברורות שבו הוא מתבטא...בכל אופן... את רואה שבסופו של דבר אותו הדבר קיים בכל מקום... אם זה בחקיקה על פרטיות בבריטניה.. אם זה שמאל-ימין כאן בארץ ואם זה במדיניות כלכלית... קיצר, הנקודה שלי היא כזאת... כל העולם כזה... והזיוף המסויים הזה בהחלט לא בלעדי לאמריקאים...

Rinor

New member
יש את זה לאמריקאים

רבותי... יש את זה לאמריקאים, את אותו הדבר בקטן והמעצבן הזה... הם מתחילים עם הפטריוטיות שלהם וחושבים שזה אלוהים אין בעיה להיות אמריקאי גאה, אבל למה לזרוק את זה לכל אחד בפנים? מה קרה? זה נורא מעצבן כל הפטריוטיות הזו לשמה, פרה קדושה עשו ממנה, סמל ממש... עם הדגל בכל מקום, אז כן, לאמריקאים יש את הדברים שהם פחות טובים בהם, וכמה זה מעצבן...פשוט צריך להגיד Put a sock in it
אהבה ואור זילברמן ניר...

SLTS

New member
אפשר בבקשה גם

לינק לכל הנושא של היריקה המפורסמת ואם מישהו יכול בקצרה לספר בערך מה קרה בדיוק כי אין לי משוג(סליחה על הבורות) תודה רבה שבת שלום:)

בקיצור נמרץ...

ביולי 1977 הפלויד הופיעו באצטדיון במונטריאול, בפני 90,000 צופים, במסגרת סיבוב ההופעות של Animals. ווטרס, ששנא הופעות באצדיונים, בפני קהל שאין לו קשר ישיר אתו בכלל (בגלל המרחק), התעצבן עוד יותר בגלל הרעש, וההתנהגות הפרועה והמסטולית של הקהל מקדימה. בשלב מסויים הוא ירק על אוהד אידיוט במיוחד. הארוע היה יותר מכוער ממה שאני מתארת כאן - התאור המלא נמצא בדבריו של ריי אליס ב-Brain Damage והוא מדוייק (אם משווים למקורות אחרים שקראתי). הלהקה התייחסה לזה בראיונות מאוחרים יותר. למשל, בראיון שנתנו ל-Mojo בשנת 1999 (לרגל חגיגות 20 שנה ל"החומה"). הראיון מצוי ג"כ באתר Brain Damage. ה-FAQ של קבוצת הדיון Echoes כולל שכתוב של כל מה שאירע בהופעה. ר' בלינק למטה, תחת "animals". האינצידנט גרם לווטרס להתחיל לחשוב שמא הכי טוב היה אם הם היו מופיעים מאחורי חומה, שתפריד ביניהם לבין הקהל - וכך התחיל לכתוב את "החומה".

SLTS

New member
תודה רבה לך

אף פעם לא ידעתי.. תודה רבה שבת שלום

למעלה