החשדות 19.5.05

../images/Emo124.gif החשדות 19.5.05 ../images/Emo124.gif

והפעם.... שמועות ורכילות זולה ה-DVD של PULSE סטורם תורגרסון עושה בימים אלו בארה"ב, לצורך תערוכתו הנודדת, המוצגת שם. בין לבין, הוא דיבר עם אוהדים, וגילה קצת מהנעשה מאחורי הקלעים של הפלויד. כפי שמייסון סיפר בראיונות לאחרונה, ה-DVD של PULSE מתעכב בעיקר משום שהלהקה לא מצליחה להגיע להסכמה בעניין ה'תוספות' ל-DVD. לדברי תורגרסון, אחת המחלוקות היא על צירוף הקליפים שהכין סטורם לסיבוב ההופעות, ושהוקרנו על גבי מסך גדול על הבמה, בעת ההופעה. אלו מכם שמכירים את הוידאו של PULSE וודאי ראו אותם - מדובר בקליפים מדהימים, אולי הדבר הטוב ביותר שתורגרסון עשה עבור הפלויד, לטעמי - הקליפ של High Hopes ושל SOYCD במיוחד. תורגרסון טוען, שגילמור מעוניין לצרף את הקליפים כתוספות - בנפרד מצילומי ההופעה. תורגרסון עצמו מתנגד לכך, בטענה שהוא הכין אותם במיוחד בשביל הקרנה בהופעה, וכל הצגה אחרת שלהם תוציא אותם מהקשרם. לא נמסר דעתו של מי גברה בסוף. נקווה שגילמור. האם יופיעו פינק פלויד ב-Live Aid 2 כפי שדווח בתקשורת, ב-2 ליולי ייערך קונצרט ענק עם כל השמות הגדולים במוסיקה, שמטרתו לגייס תרומות למען העניים בעולם, בדומה לקונצרט Live Aid הראשון, אשר נערך לפני עשרים שנה למען הרעבים באפריקה (בניצוחו של בוב גלדוף, אשר קיבל תואר אבירות עבור כך). בין המופיעים הפעם: הסטונס, U2, אמינם, פול מקרטני, ה"מי" (ז"א טאונסנד ודולטרי), קולדפליי, אואזיס, מדונה ועוד. כצפוי, מועלות גם שמועות פרועות על כך שהפלויד ינגנו בהופעה. הצהובון הלונדוני "סטאר" טוען שנעשתה פניה ללהקה לעזוב את המריבות ולהופיע. העיתון מנבא שהופעה של הפלויד 'תשים בצל' את ההופעות האחרות, וששיעורי הצפיה בארוע ירקיעו שחקים. יש לזכור שהארוע הקודם, ב-1985, שודר בשידור חי במרבית מדינות העולם. כיום, לאחר נפילת מסך הברזל ופרוץ הכבלים, הלוויין והאינטרנט, מספר הצופים הפוטנציאלי גדול עוד יותר. השמועות עשו כנפיים ונהיו שיחת היום בלונדון - לאו דווקא בקרב אוהדים של הלהקה, אלא סתם עמך (מעדות העתונות, המוסיקה והתקשורת בכלל) בדומה למה שקרה כשהועלו שמועות בחודשים האחרונים. השערה שלי: נעשתה פניה לפלויד. מייסון ילחץ על גילמור ו-ווטרס, שכן הוא אמר לאחרונה שזה בדיוק סוג ההופעות שהוא חושב שיצליחו לאחד את הלהקה. והתוצאה = ???

תוספות?

שילכו בכיוון השירים שהם לא ספרו כל השנים, כן כן אתם יודעים למה אני מתכוון, אני שומע את השיר, ומתרגש מהמוסיקה, השירה וחולם על גביע האלופות. כן, זהו FEARLESS השיר הטוב ביותר של הפלויד! נ-ק-ו-ד-ה. שיעשו טובה גדולה לאוהדים, ויתחילו להתחייס יותר ברצינות לשירים האלה, כי פינק פלויד זה לא רק דארק סייד, וייש יו, ו"חומה", לא זה לא! Fearless, Dogs, Julia Dream, Flmaming, Remember A Day... ועוד ועוד ועוד רבים ואחרים, שעם כל שיר זולגת לי דמעה... אם יהיה כזה דבר, זה יהיה הדבר הגדול ביותר שהפלויד עשו למען האוהדים שלהם!

NIR Y

New member
תודה ציף

פשש אז אולי זה לא סתם גל שמועות מוזר שהתחיל.

ה אש

New member
שלום..

הדיבורים על ההופעה, יש בזה משהו באמת? ואם כן, אז זה אמור להיות בלונדון?

הדיבורים הם כרגע בדיוק ברמה שתוארה

היינו "שמועות" על מגעים עם הלהקה. אני מנחשת שההדלפה באה מכיוון המארגנים של הארוע, שמאוד מאוד מאוד רוצים שהפלויד יופיעו שם, ולא מכיוון הלהקה. ברגע שיהיו ידיעות יותר קונקרטיות - אני בטוחה שאותם פלוידולוגים עם קשרים עם הנהלת הפלויד ו/או מנהלו של ווטרס עובדים על כך - אעלה אותם כאן. לגבי מקום הארוע - לא חשבתי על זה. רוב השמות שהופרחו הם בריטים או מתגוררים בבריטניה (מדונה) אז סביר שזה ייערך שם, מה גם שהארוע המקורי היה יוזמה בריטית. אבל, מי יודע.

האזרחק

New member
כן, בהייד פארק (לא הפורום)

בית המלוכה הבריטי אפילו הסכים לבטל מסיבה שנתית קבועה לכבוד האירוע.

האזרחק

New member
בלי קשר לשמועה, נכונה או לא

(והלוואי שכן) האם יש פה מישהו שמתכנן להגיע להופעה? אני מחפש מידע לגבי התנאים והעלות המשוערת - בית מלון או שאפשר לישון על הדשא? :)

afon

New member
אם זה לא יפול על בגריות

ואם הם באמת יופיעו ארבעתם, אני שם :) לונדון, וושינגטון, לא משנה אני לא אפסיד הופעה שלהם.

איתמר81

New member
P.U.L.S.E DVD

קודם כל שלום לכולם! אני משתתף פעיל חדש, למרות שאני צופה בפורום לעיתים קרובות. רציתי לשאול משהו, הDVD של PULSE מוזכר בשרשור, אמור להיות הוצאה מחודשת? כי ככל הידוע לי קיים כבר DVD של ההופעה הזו.

זה DVD מזוייף תוצרת רוסיה

שהועתק מגרסת הלייזר-דיסק שיצאה בשנות התשעים. באמזון נמכרים גם מוצרים מיד שניה, שלאמזון עצמה אין אחריות עליהם. זה אחד מהנ"ל. ה-DVD הרשמי טרם יצא. כפי שנכתב ב"חשדות" מפיהם של ניק מייסון וסטורם תורגרסון, הוצאתו של ה-DVD מתעכבת כבר יותר משנתיים בשל חילוקי דעות בתוך הלהקה. בכל מקרה, כאשר הוא ייצא, הוא יהיה שונה מהווידאו (והלייזר-דיסק) בתוכנו. נדמה לי שיש כבר תשובה ב"שאלות הנפוצות" על הנ"ל. ואם לא, אעלה את זה.

עדכונים....

השמועות ממשיכות לעוף לכאן ולשם. אי אפשר לדעת מי מהן אמיתית ומי פרי דמיונם של עיתונאים ואוהדים מתוסכלים. אני מביאה לכם את הדברים, ולו בשביל שתתרשמו מהעניין הגדול באיחוד אפשרי של הפלויד. מצד אחד, היתה איזו הודעה עלומה איפשהו לפיה גילמור דחה את הפניות להופיע ב-live 8 בטענה שהוא "עסוק בעבודה על אלבום הסולו" שלו. מאידך, מקור אחר מדווח בשעות האחרונות שסר בוב גלדוף - שהיה אחראי על הפקת Live Aid המקורי בשנת 1985, וגם כמובן שיחק בתפקיד "פינק" בסרט "החומה" - מנהל אישית מגעים עם כל הנוגעים בדבר, ומן הסתם מפעיל עליהם לחץ פיזי בלתי מתון. המקור העלום מוסיף כי "סר בוב מלא תקווה כי הדבר ייצא אל הפועל". ושאר החשדות: Cream הופיעו בהופעת איחוד בלונדון... דינוזאור ג'וניור התאחדו להופעות... בוב מולד וגראנט הארט (מהוסקר דו) הופיעו ביחד לפני 6 חודשים לאחר שלא דיברו זה עם זה במשך 17 שנים... הפיקסיז התאחדו להופעות... ההפי מאנדייז הופיעו לפני כמה ימים במנצ'סטר, לראשונה מזה 5 שנים.. ה-La's עומדים להופיע בפסטיבל בסקוטלנד, לראשונה מאז התפרקו לפני 15 שנה... נואל גאלאגר אומר שהסטון רוזס יתאחדו בעתיד הקרוב....

ובינתיים נראה שהמקור השני...

היינו, זה שמצטט את בוב גלדוף, זה ה"סאנדיי מירור" הלונדוני, שהוא עיתון טיפה יותר אמין מהמקורות האחרים. לאור זאת, אני מניחה שהמידע הוא נכון.

ועוד בינתיים...

A Fleeting Glimpse העלו הודעה לפיה הידיעה דלעיל היא לא יותר מאשר wishful thinking מצדו של מאן דהוא. כעת מחכים להודעה רשמית מהלהקה, שכן היום יום ב', שהוא יום העבודה הראשון בשבוע בחו"ל. מהניסוח ב-AFG עולה שככל הנראה ההודעה הרשמית תודיע שהלהקה לא תופיע בארוע.

למעלה