החשדות 2.7.04

../images/Emo124.gif החשדות 2.7.04 ../images/Emo124.gif

חשדות לסופשבוע: והחשד החשוב של היום: הנהלת הפלויד הודיעה ש-PULSE ייצא ב-DVD כנראה באוקטובר. העבודה על ה-DVD כמעט הסתיימה, ועתה צריכים להחליט איזה פיצ'יפקעס להוסיף, ע"מ להפוך את החבילה למגניבה עבור האוהדים. הנהלת הפלויד גם אישרה, שגילמור ורייט עובדים, כל אחד בנפרד, על אלבומי סולו. על פי השמועות, אלבום הסולו של גילמור כמעט הושלם. לעומת זאת, רייט עוד רחוק מלסיים את האלבום שלו. אין עוד פרטים על תאריך יציאת האלבומים. כמו כן, עוד לא סוכם בדיוק מה יעשה גילמור בפסטיבל הפנדרים בספטמבר, כך שיש לצפות לחשדות גם כאן. האל (הארי) ווטרס (בתמונה, מימין) נתן ראיון לאחד האתרים, בו סיפר על הצטרפותו ל-Ozric Tentacles בסיבוב ההופעות הנוכחי שלהם. בין היתר, נשאל לגבי אביו (כמובן). בתשובה לשאלה איך זה היה לעבוד עם אביו – הארי ניגן קלידים בסיבובים האחרונים שלו – אמר הבן שאביו הוא "בסדר גמור" ושהוא "התרכך במידה גדולה עם השנים, וזה בא לידי ביטוי בעבודתו". פלויד ברדיו: במסגרת התכנית המצויינת The Freak Zone של רדיו 6 ב-BBC, ישודרו ביום ראשון קטעים של הפלויד, וכן של ה-Polyphonic Spree (שאת משחק הפלאש הנחמד שלהם ראינו בשבוע שעבר, הודות לאדלס שלנו), ג'ון בארי, ג'ון קארפנטר ו-Wire. התכנית משמיעה בד"כ מוסיקה שחורגת מהמיינסטרים - פסיכדלית, נסיונית, סתם מוזרה - אבל לא "יותר מדי" מוזרה. כן יושמעו קטעים בהופעה חיה, שהוקלטו בפסטיבל גלסטונברי בסופשבוע שעבר, וקטעים שהוקלטו במיוחד עבור התכנית ע"י אמנים שונים - במיטב המסורת של ה-BBC. מומלץ ביותר.

../images/Emo123.gif אוף

שוב שכחתי את הלינק. ה"פריק זון" בהנחיית סטיוארט מאקוני, משודר בימי ראשון בחצות שעון ישראל (בין יום ראשון לשני, היינו). אפשר לשמוע את התכנית במשך כל השבוע לאחר מכן, מתי שנוח לכם, באותו לינק. ועוד שני חשדות, טכני ואדמיניסטרטיבי: חברת סוני הודיעה שלא תוציא עוד דיסקים בפורמטים DVD-A ו-SACD. לתשומת לבכם. כמו כן,
שוב שינו את עמדתם, ולכן נכון לעכשיו אסור להעלות מילות שירים במלואן לפורום, אלא רק ציטוטים. אך, אל חשש! גם עמדה זו תשתנה, בעתיד הקרוב ככל הנראה. אני אתקן את התקנון - שוב - בהתאם.

Pitudi

New member
מה זה ה-sacd?

יש לי את זה ב-dsotm שקניתי שנה שעברה באנגליה...ורשום את זה על האריזה..מה זה נותן ולמה הפסיקו לייצר את זה בפורמט הזה?

Crazy Diamond85

New member
Super Audio Compact Disc

איכות שמע מורחבת יותר (כמובן למערכות שתומכות בזה, במערכת רגילה לא ממש תשים לב להבדל) סאונד של 5.1 אם אני לא טועה יצא במהדורה מוגבלת לכבוד חגיגות ה30 לאלבום

1337hAx0r

New member
הדיסק הוא דו שכבתי

שכבה אחת SACD והשכבה השנייה מוקלטת בפורמט cd רגיל. בשביל להשמיע את הsacd 5.1 , (חמש ערוצים) , צריך נגן שתומך ב sacd . רוב הנגנים הנורמליים האלה יקרים, לאחרונה האופציה החלה להופיע במכשירי הדי וי די הסיניים הזולים, זה עובד, אך התוצאה בהתאם. אם יש בבית מערכת קולנוע ביתית טובה התומכת ב sacd , לדעתי, חובה לקנות את הדיסק הזה מחדש בהוצאה המיוחדת.

1337hAx0r

New member
אם כבר מדברים על פינק פלויד

באיכות הקלטה טובה יותר. אם יש כאן אספנים של פלויד , או כאלה שמוכנים להשקיע כסף בשביל לקבל איכות הקלטה טובה יותר, מומלץ לרכוש את הדיסקים שלהם בהוצאת mobile fidelity . לא זול, וצריך מערכת יקרה יחסית בשביל ליהנות מההבדל. יש ב ebay מדי פעם. dsotm

אז זהו, שלא יהיו יותר דיסקים כאלו

או לפחות מתוצרת סוני. אני מניחה שהעלות של המערכות התומכות בפורמט, ועלות הפקת הדיסקים בפורמט הזה, לא מצדיקה ייצורם.

1337hAx0r

New member
נמכרים בארץ.

לא מזמן ראיתי, נדמה לי שבטאוור. הם בהוצאת capitol. אני לא חושב שהדיסקים מיועדים לגרום לאנשים לקנות מערכות תומכות sacd. הדיסקים מיועדים לאנשים שיש להם sacd ולא רק (מוקלטים בשכבת cd בין היתר) אגב, לפי דברי וואטרס באיזה רעיון (אולי פרסומת לדיסק) הדיסקים המקוריים היו אמורים להיות מוקלטים בקווארדו ( 2 רמקולים מקדימה ,ו 2 מאחורה, נעלם מהעולם) לכן הגרסה של ה sacd אמורה להיות כמו שהאלבום צריך היה להיות במקור.

למעלה