החשדות 20.1.05| רמקול|

../images/Emo124.gif החשדות 20.1.05| רמקול|

פלויד ברדיו ה-BBC העלה לארכיונו ברשת את סדרת התכניות שהפיק בוב האריס, על תולדות הפלויד. ניתן להאזין לתכנית כאן. התכנית טובה מאוד ומומלצת אך, כרגיל אצלם, יש בלגן בקבצי האודיו. להלן הסדר הנכון: א. The Syd Barrett Era - על תקופת בארט. ב. Journey To The Dark Side - בקובץ הזה, העוסק בסוף שנות השישים ותחילת שנות השבעים, יש רק 15 דקות, ונראה שחלקים הוצאו ממנו. שני הקבצים הנוספים צ”ל בסדר הפוך מזה המופיע באתר: ג. The Wall and Beyond - זה בעצם הקובץ שדן ב-DSOTM ו-WYWH. ד. Dark side to WYWH - זה בעצם הקובץ שדן בתקופה המאוחרת של הפלויד. עוד ב-BBC: ב-29 לחודש ישדר ה-BBC2 תכנית על DSOTM במסגרת סדרת התכניות של המבקר סטיוארט מאקוני, The Critical List. הסדרה בוחנת מקרוב אלבומי-מופת, כאשר כל תכנית מוקדשת לאלבום אחר. במהלך התכנית מושמעים גם אמנים אחרים. על פי הדיווח, יושמעו במהלך התכנית קטעי-ראיונות עם הפלוידים, אבל אלו אינם ראיונות חדשים. כרגיל, יהיה ניתן לשמוע את התכנית גם במהלך שבעת הימים שלאחר השידור הראשון, באתר BBC2. זוהי תכנית בהחלט מומלצת, לאור הכירותי עם כתיבתו של מאקוני, ופועלו ברדיו. בתחנת הרדיו האמריקאית WNYC ניתן כעת לשמוע ראיון ששודר לראשונה לפני כמה ימים, עם ג'ון אדג'ינטון. אדג'ינטון הוא המפיק של תכנית הטלוויזיה הדוקומנטרית המהוללת על סיד בארט, מלפני כמה שנים. ניתן כיום לרכוש את התכנית ב-DVD. )ראו גם ראיון עם אדג'ינטון שתרגמתי והעליתי ל”מאמרים”(. מכיוון שהתכנית מיועדת לקהל אמריקאי, ניתן בה מידע בסיסי על בארט. אדג'ינטון, כמובן, מציג את בארט באור חיובי. לצערי, המראיין הוא דביל, אבל זה מה שיש. אגב, בסוף התכנית המראיין מספר שבארט “איבד לאחרונה כמה מאצבעותיו” בגלל מחלת הסכרת, ושהוא אינו יכול עוד לנגן בגיטרה, והדבר אף מפריע לו לצייר. אני מניחה שהוא קיבל את המידע מאדג'ינטון, במהלך שיחות הרקע ביניהם.
ולענייני צונאמי: בחודש פברואר ייצא DVD שיכלול את כל תרומותיהם המוסיקליות של האמנים שהופיעו במהלך מופע ההתרמה של NBC, לפני כמה ימים. מצופה שה-DVD יכלול גם את הופעתם של ווטרס וקלפטון, בביצועם ל-WYWH. לא ברור, אבל, היכן בדיוק ייצא ה-DVD - האם גם מחוץ לארה”ב. בינתיים, האמריקאים יכולים להוריד את כל ההופעות מהרשת, באתר connect.com, אך לא גולשים מחוץ לארה”ב. אין כרגע גם תכניות להקרין את המופע בטלוויזיה האירופאית. עוד בינתיים, מתארגנים כמה אתרי-פלויד ואוהדים, לארגן הגרלת-צדקה למען נפגעי הצונאמי. הפרוייקט נערך בשיתוף הנהלת הפלויד. במסגרת ההגרלה, שתתקיים דרך הרשת, יוגרלו פרטי ממורביליה של הפלויד, אשר ייאספו מאוהדי הלהקה מכל העולם. הנהלת הפלויד כבר תרמה כמה פריטים, ביניהם עותק של DSOTM שיצא לרגל 30 שנה לאלבום, כשהוא חתום ע”י כל שלושת הפלוידים (בלי ווטרס, לצערינו). וזו ההזדמנות שלכם, האוהדים, לתרום גם כן: אם יש לכם פריט כלשהו של הפלויד, במצב טוב, שאתם מוכנים לתרום לטובת ההגרלה, אתם מוזמנים לשלוח אותו למארגנים. כל פריט במצב טוב יתקבל, אבל כמובן שפריטים נדירים יתקבלו בשמחה גדולה במיוחד. אלו מכם שיש להם פריטים למסור לטובת העניין, יכולים לשלוח אותם לכתובת הבאה: Col Turner 25 Jesmond Road Helensvale Queensland 4212 Australia כמובן, שאעדכן אתכם לגבי מועד ההגרלה\התרמה, לכשיתפרסמו הפרטים המדוייקים. וחשד אחרון: ההדפסה המתוכננת של סינגל יפני לשני השירים החדשים של ווטרס, אשר הועלו לרשת לאחרונה, התבטלה ככל הנראה.

flowerboy69

New member
קשה להפרד מפריט נדיר...

עד שמשיגים אותו ומשלמים עליו והכל...גם שזה למטרה טובה... הייתי מציע לחברי הלהקה לתת כמה מאלבומי הזהב או הפלטינה שלהם הם כבר עשו זאת בעבר... הדיוידי אמור להמכר באינטרנט בלי בעיות והוא יהיה כנראה באמזון.

fishaman

New member
לא מצליח לשמוע את הקבצים

כל הקישורים שנתת שאני בא להוריד את הקובץ אז הוא מוריד לי אותו בפורמט של .ram ואני לא מצליח לשמוע אותו. מישהו יודע אם זה אמור להיות ככה או זה פאק ואם זה אמור להיות ככה אז מה אני עושה כדי לשמוע קבצים כאלה ?

weird dust

New member
צריך את תוכנת real

real one or real player בשביל לשמוע את הקובץ יש צורך בנגן מדיה ההוא.

למעלה