החשדות 20.6.04

בינג

New member
מצטער שגרמתי לזה...

ל"ויכוח" בינכם
פשוט לא יודע, נראה לי מוזר לקרוא למוזיקה של רוני בזויה...
סתם, אני םשוט אוהב את אירוסמית' אז הייתי חייב לומר משהו

brotos

New member
אל תצטער, זה וויכוח פורה ומפרה

עזוב את ה"בזוי" הזה. בקשר לאירוסמית: 1)להקה מצויינת. 2)לא שמעתי אף שיר שלהם, אז סעיף 1 מבוטל.

בינג

New member
חחחחחחחח

תתחיל לשמוע! ותאמין לי שאירוסמית' זה לא I don't wanna miss a thing הקיטשי זה הרבה יותר! (Nine Lives, Dream on,Mama Kin, Permanent Vacation, Train Kept A Rollin, Seasons Of Wither, Draw The Line, Make It, טוב, אני לא יכתוב את כולם
)

אין לך מה להתנצל

מותר לך להביע את דעתך. יותר מכך, זהו דבר רצוי. אני מקווה שתמשיך לעשות כך.

אני מבקשת שלא תקרא לי ציפורה

זה לא מעליב אותי - פשוט מטעה אנשים. זהו אינו שמי האמיתי.

brotos

New member
בסדר. איך לקרוא לך?

וציף לא בא בחשבון! אולי ציף המקורית?

HelterSkelter1

New member
הקשבת פעם לארבעת האלבומים הראשונים

של קווין? אם לא, תעשה זאת, ותחזור לפה להגיד את דעתך. לדעתי Queen II עולה על הרבה לא מעט דברים שפינק פלויד עשו.

brotos

New member
הבנת הנקרא

לא אמרתי שמוזיקה של קווין היא לא טובה או לא איכותית. בכלל לא דיברתי על דעתי. דיברתי בתור "סוציולוג פורומים" שמסתכל מלמעלה על העניינים. ואין לי בעיה עם קווין. די שולתים(1), למען האמת.

HelterSkelter1

New member
אם זאת לא דעתך

אז למה אתה מזכיר אותה? אתה סוג של עורך-דין או מה? מלבד זאת, כל תרבות ה"שליתה!!!11" הזאת די נמאסה. הפרודיה הובנה, נטחנה ומוצתה...

brotos

New member
מה יש פה להבין

בן אדם חדש בעסק של הפורומים שאל שאלה, ואני עניתי לו, בתור וותיק, זה הכל. אני אמרתי את כל הדברים ממקום של סוציולוג שרואה את הדברים מבחוץ, מה כל כך קשה להבין?! וזה בהחלט מוצה העניין. נראה לי שאני יודע מה תהיה הפרודיה הבאה.

melancholy man

New member
רק שנייה, בואו ניקח עוד צעד אחורה

ה"מאמר" אליו קישר ברוטוס הוא לא יותר מאשר בדיחה פרטית על רקע סוג מסויים של כתיבה בפורום, אין להסיק ממנו ולא כלום על איכיות של להקות, או על האופן שצריך או אפשר להתיחס אליהן. מעבר לזה אני מתקשה להבין את משמעות המילה בזוי בהקשר הזה, עד כמה שאני מצליח לפענח את משמעות המילה, אין לה שום מקום בדיון על מוסיקה, יתרה מכך, לקויין למשל אליה הייתה התיחסות קודם היו כמה אלבומים טובים מאוד בכל קנה מידה (גם אם הגאנדיוזיות של מרקורי וחבריו היו מגוחחים מלכתחילה). ואגב אחרון, חיפשתי קשה ולא מצאתי הנחות יסוד לפורום "ההוא" (אותו במקרה אני מנהל) מעבר לזה שיש קבוצה מספיק גדולה של אנשים שרוצים לדבר על ג'אנרים מוסיקאליים מסויימים, מתקופה מסויימת, אבל אולי זה לא לשרשור הזה.

brotos

New member
זה נכון, אבל

ה*סוג כתיבה* שאתה מדבר עליו, משוייך, במסגרת אותו הומור פנימי שאתה הזכרת, ללהקות מסויימות, אין מה לעשות. אני מרגיש חולה מזה, אבל צריך להגיד את האמת לפעמים. אתה יודע טוב מאוד על מה אני מדבר. אתה לא תשמע ילד בר מצווה פוחז שאומר, למשל: "הstrawbs שולתים!!!11 איזה סולויים בני זונות הם עושים!!!!!!!!!!!!! אני מממממתתתת עליהם!!! אבל לא הבנתי את הקטע עם הפולק. זה כמו הפולקע בעוף? יאמי, איזה טעים!" (למרות שיקי אומר זאת במילים אחרות...), אבל מנגד תמיד יהיו את האלה שיכתבו "בון ג'ובי!!! הם חתיכים ומגניבים!!!1111 איזה פריק אני!!!11". זה נהפך כבר לקלישאת פורומים, אתה מבין?! בקשר לבזוי- אני חוזר בי מהביטוי. כמו שאמרתי, לא התכוונתי אליו במובן הקלאסי, אבל בכל אופן, תשכחו מהביטוי. אה, ולא הבנתי את ההקשר של ה"הנחות יסוד" שהזכרת. מממ... תזכיר לי.

Miss CB

New member
מגניב

אך זה גורם לי לתהות: פסטיבל פנדר.. מה קלפטון, עז?? לא היה לי כוח לקרוא את כל הכתבה אבל.. הממ..

הממ... ואולי ה"פסטיבל" הזה הוא

מעין "תשובה" לפסטיבל הגיטריסטים שארגן קלפטון בטקסס אך לפני כמה שבועות? משהו בשם Crossroads, שגם בו השתתפו גיטריסטים ידועים וכו'? רק שהפעם זה בצד השני של השלולית.

Miss CB

New member
ייתכן

רק שהפסטיבל שלו (שבקושי שמעתי עליו אגב, ספרי קצת) לא יוחס אאל"ט לגיטרה מסוימת.. בכלליות, לגיטרה.. וזה לעומתו, פנדרמניה רשמית, וקלפטון הוא אחד מהמייצגים הבולטים של הפנדר, גם היום, ובמיוחד אז.

itaikuskus

New member
מה עם הנדריקס?

למה לא קראו לו? וברצינות מה עם מלך הסרף-גיטר דיק דייל שגם לקראת גיל 70 מופיע חי ובועט? יש לו אפילו סיגנצ'ר של פנדר על שמו כנ"ל ריצ'י בלקמור (שעבר לאקוסטית ומנגן מוסיקה מאוד מוזרה עם אשתו או משהו) שגם על שמו יש סיגנצ'ר והוא היה מאוד מזוהה עם הסטראט...

weird dust

New member
לא חסר אומני פנדר שיש להם פנדר

ואני מנייח שהם בחרו מה שהם ראו שהכי מסוקש כעת על ידי הנוער שהוא כרגע הצורך הגדול של הגיטרות ויכול להיות שהם גםן לא רצו להשקיע יותר מידי מיליונים אז הם לא הזמינו את כל החבורה.

למעלה