החשדות 20.6.04

קצת על הפסטיבל של קלפטון בטקסס

הפסטיבל נערך ממש לפני שבועיים, בתחילת החודש, בדאלאס, טקסס. בפסטיבל השתתפו כ-60 גיטריסטים, ביניהם קרלוס סנטנה, בי.בי. קינג, ג'ף בק, באדי גאי, רוברט קריי, ג'ו וולש, ג'יי ג'יי קייל (הוא עוד חי??), בו דידלי (שכנראה עדיין חי!), ג'יימס טיילור, דויל בראמהול III, היוברט סומלין (שמסתבר שגם הוא עדיין חי!), סטיב ואי, אוטיס ראש, ואחרים. את הרשימה המלאה ניתן לראות באתר של הפסטיבל. קלפטון, מסתבר, עבד על ארגון הפסטיבל במשך שנתיים. כל ההכנסות היו קודש למרכז Crossroads, שהוקם ע"י קלפטון באי אנטיגואה, והמטפל במכורים לסמים ואלכוהול. בפסטיבל, שנמשך שלושה ימים, לא היו רק הופעות, אלא גם סדנאות נגינה, ותערוכה של מיטב הגיטרות של קלפטון וחבריו (שאמורה להמכר במכירה פומבית בכריסטי'ס בעוד שלושה ימים), ועוד דברים טובים.

Miss CB

New member
נכון, אבל זה לא פסטיבל פנדריסטים

אלא גיטריסטים בכלליות.. פייי נשמע כיף לאללה. אני נעלבתי, למה הוא לא הזמין אותי לשמוע ולהנות
? חחח "סדנאות" נשמע כאילו מישהו ניסה ללמד את בי בי קינג לעשות בלוז

Miss CB

New member
../images/Emo3.gif מלמד אותי

טוב לא פיסית הוא מן הסתם (חבל הוא דווקא לא רע
) אבל המורה שלי שם דברים שלו בשביל ללמד אותי איך עושים בלוז

yo t a m

New member
חיח ../images/Emo6.gif

קלפטון פותח מרכז נגד סמים ואלכוהול. נו, אין חכם כבעל נסיון. ומקסימום, הוא בעצמו יוכל ללכת לשם

../images/Emo12.gif

אני חושבת שקלפטון עשה מעשה אצילי, בהקמת המרכז הזה. הוא, שעבר בעצמו את הגיהנום הזה, עוזר עכשיו לאחרים לצאת מזה. זו תרומה הרבה יותר גדולה לחברה - לאנושות - מאשר הרבה "כוכבי רוק" אחרים, שבזבזו את כספם והקרדיט שניתן להם כאמנים, על הרס עצמי חסר הבחנה ורחמים עצמיים, רק כדי להשתמש בחומרים אוטוביוגרפיים אלו אחר כך לשם האדרת שמם ממניעים אנוכיים (ואתם יכולים להשלים את השמות בעצמכם). פרטים על המרכז, כולל סרטון וידאו עליו, יש באתר הרשמי של קלפטון.

yo t a m

New member
זה נכון ../images/Emo13.gif

סתם מצאתי את זה די משעשע
זה לא מוריד מכך שזה טוב מאד

למעלה