החשדות 21.12

../images/Emo124.gif החשדות 21.12 ../images/Emo124.gif

כאמור, זוהי עונה בה אין חשדות כבדים במיוחד. בכל זאת, כמה חידושים והמצאות: שני ראיונות חדשים עם ווטרס הועלו לרשת. הראשון הוא תרגום מלא של הראיון שנתן ווטרס לעיתון גרמני בחודש מאי השנה, בו אמר שאינו מעוניין להיות בקשר עם גילמור. זה היה, כמובן, לפני הארועים המצערים שפקדו את הלהקה בחודשים האחרונים, ושהביאו ככל הנראה לפגישה בין הצ'ילבות. הראיון בשלמותו מעניין יותר: ווטרס מתייחס בו לאי-שיתוף הפעולה של הפלויד עם התקשורת בשנות השבעים, למהפכה המינית של שנות השישים, ול-DSOTM. הראיון השני הוא מחודש יולי השנה, ונערך ע"י עיתון איסלנדי. ווטרס מדבר בו בהרחבה על האופרה שהוא כותב, ומפרט את משנתו הפוליטית. ועל תקן "תמונת השבוע": אותו אתר - Roger Waters Online (שאינו האתר הרשמי של ווטרס, כזכור, אלא אתר "מעריצים") - העלה השבוע גם קטע מעניין מאוד מירחון המוסיקה הצרפתי Rock and Folk.זהו קטע מאוייר על הפלויד, שהופיע בעיתון בשנת 1977, ככל הנראה כחלק מסדרה של איורים (קומיקס) על להקות ואמנים ידועים. הקטע יעניין במיוחד את מי שמתעניינים באבולוציה של הפלויד, יחסם לעברם, ולתקשורת. בקטע ישנם 5 עמודים, וניתן להגדילם ע"י לחיצה על האיור. אך אזהרה: הקטע אינו מיועד למי שמכירים את הלהקה באופן שטחי בלבד, וגם אינו מיועד לצעירים מאוד ו/או לבעלי לב חלש ועצבים רעועים.

emmily plays

New member
אני הבנתי.

מדובר בהתחמקות הבלתי נלאית של הפלוידים מהתקשורת ובפרט מ"שאלת מליון הדולר" מה קרה לסיד בארט? העיתונאים כביכול עושים שמיניות באויר כדי לתפוס את הפלוידים off guard ולשאול אותם את השאלה. ובקשר לראיונות של ווטרס once again אני מסכימה עם רוב רעיונותיו. חוץ מאילה שנוגעים לציד. ובקשר לשיר שכתב he must be joking right? מה קרה לכותב המוכשר והמשורר הרגיש שכתב את granchester meadows ו cymbaline? עם כל הכבוד לדעותיו הפוליטיות- רצוי שישארו מחוץ לשירים שלו כי אומנות מגוייסת היא אף פעם לא טובה.

edlessme

New member
נו זה ברור... אבל... זה קומיקס...

קומיקס צריך להיות... מצחיק... או פורנוגרפי (יש אנשים שאוהבים את זה ככה... לא?) פשוט.. ראיתי קומיקס... אמרתי.. מגניב... בטח סופרמן או משהוא...לפחות סימפסונס או משהוא בסיגנון...

עדן! בגילך..

צריך להתמסד, לגדל אספרגוס, ולהבין שקומיקס זה לא רק סופרמן או מצחיק או פורנוגרפיה.
וברצינות: קומיקס נחשב לז'אנר ספרותי מכובד בצרפת. יש חנויות ספרים שלמות המוקדשות לז'אנר הזה, בו נכתבים ספרים מספרים שונים, ולא רק הסוגים הנ"ל. לכן לא מפליא אותי שדבר כזה התפרסם בירחון צרפתי, דווקא.

edlessme

New member
לא רק בצרפת...

גם בארה"ב... ואם אני לא טועה חבר שלי פעם בירבר גם משהוא על איזה אחת פיצפונת בארצנו אנו.... טוב נו.. לפחות תמיד יש את "זבנג" בסוף של... העיתון ההוא שאני בטוח שכולם יודעים מהוא..

למעלה