החשדות 24.1.05

../images/Emo124.gif החשדות 24.1.05 ../images/Emo124.gif

חשד אחד בלבד, אבל איזה חשד!!!
בחשדות הקודמים דיווחתי, כי מספר אתרי פלויד מתארגנים לעריכת התרמה\הגרלה למען נפגעי הצונאמי, כאשר במסגרתה יוגרלו\ימכרו פריטים הקשורים לפלויד, כאשר הציפיה היא שפריטים נדירים במיוחד יביאו תרומות גדולות. כפי שדווח, אחד הפריטים הנדירים שכבר נתרמו לטובת ההגרלה, הינו עותק של DSOTM אשר יצא לרגל 30 שנה ליציאת האלבום, כאשר עליו חתימות של שלושת הפלוידים: מייסון, רייט וגילמור. עתה מדווחים, כי הנהלת הפלויד מסרה שגם רוג'ר ווטרס הוסיף את חתימתו לדיסק!!! זהו העותק היחיד של הדיסק עליו מתנוססות חתימותיהם של כל ארבעת הפלוידים - מה שהופך אותו אוטומטית לאחד מפריטי האספנות הנדירים והמבוקשים ביותר של הפלויד. למותר לציין, שהסכמתו של ווטרס לצרף חתימתו לאלו של שלושת האחרים, מהווה אף היא ארוע חסר תקדים. האם זה סימן לבאות? האם ווטרס מתפייס עם האחרים?? ובאותו עניין: מה דעתכם שנתרום אנחנו פריט כלשהו, ובכך נעשה פרסומת חינם לפורומנו, שלא לדבר על כך שנשים עצמנו על המפה, ונרים קרנה של ישראל בוזמנית?

תיקון ../images/Emo3.gif

טוב, אז יש עוד שני עותקים כאלו של הדיסק, חתומים ע”י כל הארבעה.... אבל בכל זאת!!!

wommer

New member
אני אוהב את הרעיון של להביא איזשהו

חפץ...אולי זה יגרום לפולידים לבוא לפה... :) (אני חי באשליות לא?- לפחות אשליות טובות....חיחיחי)

ובאותו עניין

אשתו-לשעבר של ריק רייט, פרנקה רייט, תרמה בשמו את תקליט הפלטינה שקבלו הפלויד עבור “החומה”, עבור נפגעי הצונמי, בהתרמה שנערכה בטלוויזיה היוונית אתמול בערב. תקליט הפלטינה נמכר במחיר 31,500 יורו, שזה... הרבה כסף. ובהזדמנות זו אני חוזרת על פנייתי שנארגן גם אנחנו משהו לטובת העניין - ולו גם משהו צנוע ולא תקליט פלטינה. בין הפריטים שתרמו אתרי-פלויד שונים ניתן למצוא: ספרים על הפלויד, תכניות (tour books) של סיבובי הופעות שונים, ופרטי ממורביליה שונים. יש הצעות?

weird dust

New member
זה קצת בעיה לתרום בצורה כזאת, לא?

אנחנו חבורה של אנשים ממקומות שונים בארץ, רובנו בכלל לא מכירים אחד את השני (אולי מכירים בשם ומדברים אבל אין לך מושג איך ניראה האדם שאתה מגיב לו). איך אפשר לתרום משהו ביחד בצורה כזאת? ניראה לי שקודם צריך לפתור את בעיית המרחק ואחר כך את בעיית המה נשלח (ואז גם איך?)

melancholy man

New member
הצעה

לפני זה התיחסות קטנה לחשדות. כל הכבוד לחברה שתורמים למטרה החשובה הזאת אבל הריב הילדותי בין ווטארס וגילמור כבר מזמן משעמם אותי, הם כמו שני ילדים בארגז חול שאחד הרס לשני את ה"עוגה" שלו מחול והם יושבים בארגז בוכים מלאי נזלת וחול ומסרבים לענות לגננת. האנשים האלה גדלו יחד הם היו חברים, לא מצליח להתרגש מזה שווטארס צירף את החתימה שלו לזו של גילמור ורייט, שיתבגרו קצת!. עכשיו לעניין התרומה, אני מציע שכל מי שחושב שיש לו מה לתרום שיציע את זה בפורום, נמצא דרך לבחור את מה הכי כדאי לתרום בשם הפורום ונעביר את זה דרך הדואר (הרגיל, מה שקוראים באנגלית snail mail) למקום המתאים, אני בטוח שלציף בניכר יש את הכתובת. ואין בעיה לרתום לעניין גם את תפוז שיסיעו בענינים הטכניים. (זה אפילו יעזור לקדם את הפורום)

wommer

New member
אולי...

שיהיה משהו שייצג אותנו כישראלים, שייצג גם שאנחנו אוהבי פינק פלויד מושבעים וגם שיהיה מגניב בנוסף לכל.(אחרי הכל אנחנו ישראלים ואולי לא יאהבו את זה... \= )

melancholy man

New member
אפשר את אחת ההוצאות הישראליות

המשונות שהיו נפוצות בשנות השבעים והשישים, אלו עם השגיאות, נדמה לי שיש לי משהו כזה בבית הורי, צריך לבדוק.

flowerboy69

New member
יש לי רעיון

נדמה לי שעל תקליטי הסולו של ווטרס וגילמור שיצאו בארץ יש כיתוב בעיברית מה שהופך אותם למיוחדים

thezanani

New member
מה זאת אומרת כיתובים?

על הדיסק בעצמו? רוג'ר חובב ציון??

flowerboy69

New member
לא

על התקליטים של גילמור ווטרס שיצאו בארץ.לא הדיסק.כתוב עליהם בעיברית.

weird dust

New member
על הרבה מהתקליטים ש התקופה יש כיתוב

ישראלי בגלל שהם יוצרו בארץ. חוץ מזה צריך לחפש את מדל בגירסה הישראלית - היא נחשבת אחת מהעטיפות המכוערות שעשו לתקליט

אפילו סתם אלבום ויניל שלהם בהדפסה

ישראלית כל עוד הוא - ועטיפתו - במצב סביר.

Shakty

New member
להדפסה השנייה של PIPER היה כתוב

בעברית - "האלבום הראשון של פינק פלויד" זו הוצאה מאוד נחשקת ביפן. כיוון שבויניל נשארו לי רק בוטלגים שאין בדיסקים (גרסאות ממוספרות) אין לי מה לתרום.

flowerboy69

New member
היה לי אותו

ומכרתי... אתה בטח יודע שהפריטים מיפן נחשבים להכי נדירים ויקרים באירופה.יש להם אוסף בתקליט שעולה 5000 שקל...

flowerboy69

New member
מכיר מכיר

זה מן שילוב של שני העטיפות בעטיפה אחת... אבל היא יחודית... בכמה תקליטים יש כיתוב מיוחד לא סתם-למשל על pros ans counts של ווטרס כתוב-"תקליט סולו לסולן להקת הפינק פלויד" או משהו כזה וככה גם על זה של ווטרס

למעלה