החשדות 30.8.05

../images/Emo124.gif החשדות 30.8.05 ../images/Emo124.gif

אין ממש חשדות, רק כמה נקודות ציון לתאריכים חשובים בחודשים הבאים: 6 לספטמבר - יום הולדת לרוג'ר ווטרס. - ריי דייויס מוציא אלבום סולו!!1 - גם האלבום החדש של הסטונס יוצא היום. 13 לספטמבר - אלבום המחווה לבי. בי. קינג יוצא היום. לא ברור אם גילמור מופיע באלבום או לא. בחלק מהפרסומים נאמר שכן. - אלבומים חדשים גם לג'ון קייל, פול מקרטני, וקווין עם פול רודג'רס. 27 לספטמבר - האופרה של ווטרס, Ca Ira, יוצאת בדיסק - אלבום המחווה ל"החומה", שהפיק ביל שרווד, יוצא גם כן. - אלבום חדש לניל יאנג. עוד בסוף החודש: - יוצא הספר Speak To Me: The Legacy of Dark Side of the Moon. הספר כולל מאמרים על היצירה, וראיונות עם כמה דמוית פריפרליות שהשתתפו בהפקה. לא להתבלבל בין ספר זה, לספרו של ג'ון האריס (ראו בהמשך). 3 לאוקטובר - אלבום המחווה לאלביס פרסלי יוצא, Tribute to the King. גילמור משתתף. 4 לאוקטובר - יוצא הדיסק של הופעת האיחוד של Cream מלפני כמה חודשים. 6 לאוקטובר - מהדורת הכיס של ספרו של מייסון יוצאת, וכן מהדורת האודיו. - פרנץ פרדיננד, הדארקנס ושינייד אוקונור מוציאים אלבומים גם הם. 7 לנובמבר - ה-DVD של Live 8 יוצא. ההופעה של הפלויד תכלל ב-DVD, על כל מהדורותיו, אך עדיין לא ברור אם תכלל ההופעה במלואה. נקווה. 15 לנובמבר - יוצא ספרו המדובר של המבקר ג'ון האריס על Dark Side of the Moon. 17 לנובמבר - הפרמיירה של Ca Ira ברומא. תאריכים לא וודאיים: - ה-DVD של PULSE - סוף השנה? - גרסת ה-SACD של WYWH - סוף השנה? - אלבום הסולו של גילמור - אביב 2006? - אלבום הסולו של ווטרס - אביב/קיץ 2006? - מחזמר על פי "החומה" בברודוויי - קיץ 2006? עוד פרפראות מאזיני תחנת הרדיו הדיגיטלית הבריטית Planet Rock בחרו ב-DSOTM כאלבום הרוק הטוב ביותר של כל הזמנים. WYWH גם כן בחמישיה הפותחת. מצד שני, הם כללו בעשיריה הפותחת גם אלבומים של Thin Lizzy, Deep Purple, גאנז נ' רוזס ומיטלוף. החשודים הרגילים, לעומת זאת, לא היו שם.
רכילות זולה ווטרס ממשיך לכייף לו בין העשירים והמפורסתמים האמריקאים. בתמונה: ווטרסינו עם השחקנית סופי דאהל, בארוע צדקה למען מסכנים בהאיטי. הארוע נערך לפני שלושה ימים, בישוב בו גר ווטרס, מקום יוקרתי בו מסתופפים עשירים ומפורסמים אחרים כמוהו, שחלקם הגיעו לארוע. הערות, הארות, גחמות ובדיחות על החשדות - שרשרו להלן.

avki

New member
כל הכבוד!

הפעם שונה, אך מושקע לא פחות. המשיכי כך ציף! רק הערה קטנה: אל תזלזלי בלהקות כמו דיפ פרפל וגאנז נ רוזז. נראה לי שהייתי גם שם איזה אלבום של גאנז או של פרפל בעשיריה הפותחת. ברצינות, הם משתווים לשאר הגדלוים, למרות שלא נחשבים באותה האיכות או הפופולריות, או כמה שידוע שהם טובים ואיכותיים ומהטופ.

One Echoe

New member
דיפ פרפל,

בהחלט צריכים להיות בעשירייה הפותחת. אבל גאנז אנד רוזז? עם כל הכבוד אליהם. השירים הכי " מוכרים " שלהם, בכלל לא שלהם. אם אני לא טועה, הם הוציאו רק 4 אלבומים. או 5... אמ...בכל זאת, הם להקה נחמדה. הגיטריסט שלהם-סלאש טוב מאוד.

wish i was here

New member
למה אתה סתם מלכלך על גאנז?

sweer child of mine לא שלהם? paradise city לא שלהם? welcome to the jungle לא שלהם? don't cry לא שלהם? november rain לא שלהם? רק נוקינג און הבנס דור לא שלהם ולדעתי למרות שזה קאבר הם עשו אותו בצורה מיוחדת ומקורית משלהם

One Echoe

New member
מלכלך?

סליחה, בפעם האחרונה שבדקתי הייתה לי זכות להגיד את דעתי. 2 מהשירים הכי מוכרים שלהם לא שלהם. ליב אנד לט דיי(פול מקרטני) וגם נוקינג און הבנס דור, שזה השיר הכי מוכר שלהם. סלח לי, אבל להקה שפורצת עם שיר שלא שלה..מה אני אגיד לך. סוויט כן שלהם. ונובמבר גם. פרדייס ו-וולקאם טודג'ונגל לא נחשבים להיטים.

wish i was here

New member
ואני מבין שאם זה לא להיטים..

אז אין סיכוי שהשיר יפה......וד"א הם כן להיטים וכן מאד הצליחו אבל לא משנה,אתה כבר החלטת שגאנז היא להקה שחייה על קאברים ושום דבר לא ישנה את דעתך...

One Echoe

New member
חבר.

קרא את ההודעה המקורית. אני אמרתי שאם הם לא להיטים הם לא שירים יפים? מאיפה הבאת את זה? דיברנו על להיטים מלכתחילה. ולא החלטתי כלום. 2 מהשירים הכי מוכרים שלהם הם לא שלהם. כלומר-השירים שהם פרצו איתם. השירים האהובים שלהם. זה אומר עליהם משהו, לא?

wish i was here

New member
אלו לא השירים שהם פרצו איתם

הם פרצו עם השירים שב Appetite for distruction שביניהם סוויט צ'יילד פרדייז וג'אנגל...שהם עד היום נחשבים לשירים הטובים ביותר שלהם בקרב האוהדים וגם בקרב אחרים,זה שברדיו של ישראל משמיעים יותר את נוקינג זה באמת לא אומר כלום

One Echoe

New member
אתה בטוח באינפורמציה הזאת?

ואני בכלל לא מדבר על רדיו. אני חושב שהחשיפה העצומה ללהקה התחילה מנוקינג און הבנס דור.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif המ,

"אלבומה הראשון של הלהקה, Appetite for Destruction , שיצא ב-87'. למרות תאוצה מסוימת שצברה הלהקה בזכות ההופעות הרבות שקיימה, סירב האלבום עצמו להמריא. ההצלחה הגדולה לה ייחלו חברי גאנז נ’רוזס הגיעה רק שנה מאוחר יותר, כשערוץ MTV החל לשדר בתכיפות את "Sweet Child O’ Mine", הלהיט מתוך אלבום הבכורה של הלהקה. השיר דחף את האלבום היישר למקום הראשון במצעד האלבומים האמריקאי, והפך את גאנז נ’רוזס לשם החם ביותר במצעד. " מתוך מומה.
[אב, כן, גיל, צדקת, הם הוציאו 5 אלבומים.
]

One Echoe

New member
אוקיי...

זה לא ממש משנה את התפישה שלי לגביהם. אם תקראו הודעות קודמות שלי תבינו למה
.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif גם דונט קריי.

והאיכות חשובה יותר מהכמות, לגבי האלבומים. אני בהחלט אוהבת אותם, אבל זה כל אחד ודעתו. לדעתי כן מגיע להם להיות בעשירייה.

One Echoe

New member
אני חושב שהייתה פה אי הבנה

מלכתחילה, שכן אני דיברתי על הערכת להקה בתרומתה לעולם הרוק. והערכה של להקה, האם היא עמידה, והאם היא מקורית. בכל אופן, אני לא חושב שהם צריכים להיות בעשירייה, גם לא בעשרים. יש להקות הרבה יותר טובות מהם. אבל כל אחד ודעתו, כמובן.

wish i was here

New member
לגבי התרומה לעולם הרוק

אתה אומר בעצם שהם הוציאו 5 אלבומים ובגלל זה זה לא מספיק לתרומה לעולם הרוק? ג'ימי הנדריקס הוציא רק 3 אלבומים,אני רוצה לראות אותך אומר שהוא לא תרם לעולם הרוק

itaikuskus

New member
ג'ימי הנדריקס הוציא יותר מ3

הוא הוציא 3 אלבומי אולפן עם ההרכב שלו "the jimi hendrix experience" אחר כך הוא גם הוציא אלבום "first rays of the new rising sun" ואלבום בלייב band of gipsys ועוד ועוד..

One Echoe

New member
לא, תבינו,

לא דיברתי מבחינת כמות. הסיבה היחידה שהזכרתי שהם הוציאו רק 5 אלבומים, שגם ככה הם לא עשו איזושהי מהפיכה, גם ככה חלק מהלהיטים שלהם, לא שלהם. והם לא פעלו גם כ"כ הרבה שנים בשביל שנעריך אותם יותר מדי.

למעלה