החשדות 6.4.04

../images/Emo124.gif החשדות 6.4.04 ../images/Emo124.gif

ווטרס ב-Uncut הגליון החדש (של חודש יוני, ראו תמונה) של המגזין Uncut הגיע לדוכני העיתונים. כפי שהובטח, כולל הגליון כתבת-שער על ווטרס, עם ראיון גדול עמו על ההקלטות של The Final Cut וגרסתו (נכון לעכשיו) לגבי עזיבתו את הפלויד. כותרת המאמר היא: "זעם, בגידה, חרטה: הימים האחרונים של פינק פלויד". טרם ראיתי את הגליון בעצמי, אך Brain Damage מדווחים שהעסק מומלץ ביותר. בין היתר: תמונות נדירות של ווטרס, כולל תמונה שלו כתינוק, עם הוריו ואחיו. על פי הדיווח, הוא נראה בדיוק כמו אימו... ווטרס גם מגלה בראיון שהוא עובד על גרסת-מחזמת ל"החומה" שתהיה קצת יותר הומוריסטית וקלילה ותועלה בברודוויי, מתישהו. לדיווח המלא ראו כאן. גילמור מופיע בפריז דייויד גילמור עומד להופיע בפריז, במסגרת פסטיבל מוסיקה שמארגן עתון מוסיקה צרפתי. ההופעה תהיה ב-18 ליוני השנה, באולם Olympia Bruno Coquatrix, Boulevard des Capucines בפריז. בהופעה, שתארך כמה שעות, יתארחו גם ג'ימי פייג', ארתור בראון, בן הארפר ופיל מיי. אמנים נוספים יצטרפו בהמשך. ניק מייסון, ספרו ומעלליו לפני כמה ימים נתקל עתונאי של ה-Sunday Express במייסון במהלך מסיבה כלשהי, ושאל אותו לגבי האוטוביוגרפיה הקרובה. מייסון: "אני כותב את הספר כמו שאני כותב מוסיקה - בכל זמן, ומתי שמתחשק לי". [ועל כך כבר העירו כמה ליצנים בקבוצת הדיון Echoes: אם הוא כותב את הספר בקצב שבו הוא כותב שירים, לא נזכה לראות אותו עוד 20 שנה...]. עוד אמר מייסון כי כשהספר ייצא, בספטמבר, אין בכוונתו "לעשות מסיבה גדולה בה כולם שותים שמפניה. אני אציין את יציאתו, אבל לא במסיבה גדולה." בכתבה שהתפרסמה, ניסה העיתונאי ללבות קצת את האש, תוך איזכור הראיון עם ווטרס ב-Uncut, והפוטנציאל לקיומן של גרסאות סותרות בראיון זה ובספרו של מייסון, לגבי אי-אילו נקודות. [ככל הנראה, ווטרס סיפר ל-Uncut שמייסון פנה אליו וביקש לעבור אתו על הספר ע"מ להשיג גרסה מוסכמת בין כל ארבעת הפלוידים לגבי ארועים שונים, וככל הנראה, זה לא הלך]. ועוד על מייסון: אתמול, חנך מייסון את עבודות השיפוץ באולם ה-Roundhouse בלונדון. אולם זה - ששמו ניתן לו בגלל היותו ממוקם במבנה עגול - היה אחד מהמוקדים החשובים של הסצינה הפסיכדלית הלונדונית בשנות השישים, והפלויד ניגנו שם לעיתים קרובות, כמו גם כל השמות הגדולים - הבריטים והאמריקאיים - באותה תקופה. האולם שימש להופעות רוק עד תחילת שנות השמונים, אז נסגר. במשך 20 שנה עמד בשיממונו, עד שנקנה ע"י יזם, המתכוון לשפצו ולהפוך אותו, שוב, למרכז מוסיקה. מייסון השתתף בחגיגות תחילת השיפוצים יחד עם סלבריטאים נוספים שלהם קשרים למקום, ביניהם טרי ג'יליאם ממונטי פייטון. מייסון בירך את היזם על יוזמתו, ונתן ביצוע ל- Interstellar Overdrive יחד עם היו קורנוול (מה"חונקים"). ולבסוף, המגזין הבריטי Q כלל בגליון האחרון שלו שוב את אחת מאותן רשימות בלתי נמנעות - והפעם, רשימת "100 ההופעות הטובות ביותר של כל הזמנים". עפ"י הדיווחים, הרשימה לא מרשימה, וכוללת בעיקר פסטיבלים אנגליים משנות התשעים (ככל הנראה מתוך רצון של המו"לים להתאים את הרשימה לקבוצה הדמוגרפית שקוראת את העיתון). הפלויד, למרבית ההפתעה, נמצאים במקום 10, עם מופע "החומה" בארל'ס קורט, משנת 1981. תגובות? רעיונות? השמצות? הגיגים? שרשרו להלן.

weird dust

New member
ניראה לי שקצת מת לאחרונה לא?

צריך לחשוב על משהו מעניין כדי להחזיר את הפורום לחיים

למעלה