החשדות 9.7.07

../images/Emo124.gif החשדות 9.7.07 ../images/Emo124.gif

ווטרס ב-Live Earth רוג'ר ווטרס הופיע במסגרת ארועי Live Earth בשבת. מעל הבמה הניו יורקית, הוא ביצע את השירים: in the flesh money us and them brain damage/eclipse happiest days of our lives / another brick in the wall ניתן לצפות בהופעה באתר הארוע: http://liveearth.msn.com/concerts/US ומן הסתם, יש גם את הקטעים ביוטיוב. http://www.youtube.com/results?search_query=roger+waters+live+earth&search=Search מעניין שווטרס בחר לבצע שירים של הפלויד, בלי הפלוידים. ברור שרוב האנשים מכירים את השירים האלו יותר מאשר את השירים מאלבומי הסולו שלו, אבל בכל זאת, זה קצת חוצפה לטעמי לנגן את השירים בלי גילמור, רייט ומייסון. בכל מקרה, הביקורות היו טובות. סיד ב-BBC להזכירכם, ב-14 לחודש, בסוף השבוע הזה, ישדר "רדיו 2" של ה-BBC תוכנית (חדשה) לזכרו של סיד, עם ראיונות חדשים עם הפלוידים ועוד כל מיני. זה נשמע מעניין מאוד. תזכורת תעלה לקראת התוכנית. איגי והסטוג'ס בישראל עוד הופעה טובה בסוף השבוע האחרון - ובלי קשר לפלויד - היתה זו של הסטוג'ס, בת"א. גם כאן, יוטיוב לא מאכזב: http://www.youtube.com/results?search_query=stooges+tel+aviv&search=Search למי שפספסו את החוויות של קוסקוס ושלי מההופעה, הן בחלק הזה של השרשור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=648&msgid=101785810 והביקורות בתקשורת: YNET וואלה

The Walrus

New member
דווקא ביצוע שירי הפלויד היה צפוי

ברור שהוא מרגיש שהם שירים שלו, בהתחשב בעובדה שהוא כתב את כולם (מלבד us and them, שהוא ביצע כי הוא מרגיש שיש קשר בינו לבין נסיבות האירוע). ווטרס בימים אלה מופיע עם מופע המורכב כולו משירי הפלויד מלבד פרפקט סנס וליבינג ביירות, לכן אין לו הרבה מבחר. ובנוסף באירועים המוניים כאלה צריך לשיר את הלהיטים הכי גדולים, כדי שיותר אנשים יצפו בהופעה כדי להעביר את המסר, ולכן הוא בחר לשיר שירים מפורסמים. וחוץ מזה, אם הוא היה שר שירי סולו שלו כולם היו מאשימים אותו בניצול הבמה לקידום שירי הסולו שלו במקום לשיר את הלהיטים... בקיצור אני לא הופתעתי לשמוע סט להיטי פינק פלויד...

MilkShack

New member
חוצפה? X___X

ווטרס כתב את רוב החומרים של הפלויד, לא לדבר על מה שהוא ביצע - חלקים מהדארק סייד אותם הוא כתב וחלקם הלחין, ואת החומה שהזכויות על האלבום בכלל שלו. איך את היית מרגישה אם היו מתייחסים להופעה שלך כחוצפה, כשאת בעצם כתבת את רוב השירים שהופעת איתם? ומה בעצם מבדיל את לייב ארת' מהסיבוב הופעות המטורף של ווטרס, בו הוא מבצע ברובה של כל הופעה שירים של הפלויד? Oם"

הכוונה שלי היתה להופעה בהקשר הזה

ולא הטור של ווטרס. ווטרס השתתף בכתיבת השירים, אבל אלו שירים של הפלויד, בעיקרון - תוצאה של עבודה משותפת - בעוד ווטרס הוזמן כאמן סולו, להציג אמירה אישית שלו בנוגע לאקולוגיה. טוב, אולי "חוצפה" זה לא המילה, אבל "מתמיה". אני לא בטוחה איך שלושת הפלוידים האחרים מרגישים לגבי זה.

The Walrus

New member
אבל במופע כזה מבצעים להיטים

צריך לגרום למופע להיראות כמה שיותר פופולרי כדי להעביר את המסר וכדי שיראו אותו, ומה לעשות שרוב האנשים מעדיפים לשמוע ווי דונט ניד נו אדיוקיישן מאשר פרפקט סנס...

Pete Best

New member
אני חושב שזה כמו להתפלא

שפול מקרטני ביצע בLive Aid וב Live 8 שירי-ביטלס ולא שירים שלו... זה אותו מקרה, ואל תשכחי שפול מקרטני עוד פירק בעצמו את הביטלס. אני ממש לא רואה בזה משהו פסול/תמוהה/חצוף

אבל חצי מהביטלס מתים..

טוב, מילא. אולי זה רק אני שתוהה מה חושב גילמור על כל זה.

RoieL

New member
שגם מבצע שירים של הפלויד

אגב, בקשר לקידום קריירת סולו, בון ג'ובי דחפו 2 שירים מתוך 4 או 5 מהאלבום החדש ואף אחד לא הניד עפעף.

Jason2

New member
אם במקום לחשוב על זה

הוא היה מופיע ביחד איתו ועם שאר חברי הלהקה, לא היה צריך לתהות.

meytar

New member
דווקא כן יש הבדל.

כלומר, גם לי קשה לראות את זה כחוצפה, אבל אני חושבת שזה נראה לנו בסדר שווטרס השתמש בשירים האלה מפני שיש מן קונצנזוס על המטרה של הלייב אירת' . לעומת זאת, אם ווטרס היה משתמש בשירים האלה במופע למען הפיכת הצייד באנגליה לחוקי (או מה שזה לא יהיה), זה כן היה מעצבן אותנו יותר.

The Walrus

New member
../images/Emo41.gifפרמיירת הDVD של גילמור../images/Emo41.gif

האתר של גילמור הכריז על תוכניותו של גילמור לפרמיירה של הDVD החדש שלו, והם נראות בהחלט מעניינות... ב6 לספטמבר 2007, ב200 לערך בתי קולנוע ברחבי העולם (לצערנו לא בישראל), יוקרנו 85 דקות מתוך הDVD החדש של דייויד גילמור (זהו לא הDVD המלא). בנוסף, וזה הקטע המעניין יותר: דייויד גילמור עצמו יהיה נוכח בהקרנה בכיכר לסטר בלונדון. בנוסף גילמור יבצע כמה שירים בהופעה חיה ויענה על שאלות שיוכנו מראש על ידי הקהל (בקרוב יהיה אפשר לשלוח שאלות באתר הרשמי של גילמור). ההופעה והשאלות יוקרנו בשידור ישיר בכל בתי הקולנוע ברחבי העולם. נשמע מגניב, אה? גם שאלות ותשובות, גם הופעה של דייב, וגם הסרט המלא. אם רק היה איך לראות את זה... אם מישהו בלונדון בתאריך הזה, ניתן לקנות כרטיסים לאירוע בלסטר סקוור... זוהי כרגע האפשרות היחידה לראות את דייב בהופעה.

DICKPARRY

New member
david gilmour

יהי שם בטוח הופעה?כי אם כן ואפשר לקנות כרטיס באינרנט אני רוצה להיות שם

The Walrus

New member
בטוח, אבל אל תפתח ציפיות

לפי הבלוג שלו דייויד יציג את האירוע וינגן רק שיר אחד. השאר זה הקרנה. תוכל להזמין כרטיסים החל ממחר מפה: http://www.odeon.co.uk/ מחיר כרטיס:£15, £16.50 £20 - תלוי במקום.

maymeital2

New member
יש סיכוי לסיבוב הופעות של גילמור?

אני אהיה בחגים באירופה... אתם יודעים אולי במקרה אם תהיה הופעה שלו ? אני מתה לראות אותו!

DICKPARRY

New member
איזה חגים?

סיבוב ההופעות האחרון של גילמור ,לפני הסיבוב האחרון שהיה ב2006(ונכחתי בהופעה שלו באמסטרדם)היה ב 2002 .כך שבמקרה הטוב זה שנה שנתיים .אני כל הזמן עם היד על הדופק בנושא הזה.מחכה להופעה שלו

maymeital2

New member
אוף...

אני אהיה בסוכות האירופה חשבתי אולי בטעות יהיה לי את המזל שהיה לי עם ווטרס בברצלונה לפני חודשיים.. שבמקרה היתה הופעה שלו כשאני הייתי שם... החלטתי שאני חייבת לראות את גילמור בהופעה גם !!! תודה בכל אופן

למעלה