הטריד מינית-פיתחון לב

../images/Emo124.gif הטריד מינית-פיתחון לב ../images/Emo46.gif

מנכ"ל עמותת "פתחון לב" שאחד מסניפיה הגדולים פועל בראשון לציון הטריד מינית. שמונה נשים העובדות ומתנדבות בעמותה המסייעת לנזקקים הגישו תלונה במשטרה נגד מנכ"ל העמותה, ניסים ציוני,על הטרדה וביצוע מעשים מגונים,ברוך השם עצרו אותו והיום הוא מובא לבית משפט השלום בראשון לציון....ידעתי שהכסף עלה לו לראש....40000 ש"ח בחודש,כבר לא נשאר לו מה לעשות והוא מטריד.....תחשבו טוב לפני שתורמים לאן הולך הכסף......
כמובן זו דעתי האישית !

cobainos

New member
נבלה!חשבתי שהוא איש טוב

ומאיפה הוא מביא 40,000 בחודש?

מהתרומות שלך ושלי ושלהם.....

היום רק המערכת המנהלתית שלהם,מנהלים ופקידים זקוקה לה-מון כסף בשביל לתפקד.....אז 40000 ש"ח של המנכ"ל הם מכספי תרומות נטו !!!!!!!

cobainos

New member
לא תרמתי להם כסף אף פעם

תרמתי כמה פעמים בגדים,משחקים ואוכל,אבל לא כסף

Guy Schlesnar

New member
דברים כאלה לא היו קורים

אם נשים היו סותמות את הפה שלהן,ןלא מדברות על שטויות כמו "שיוויון זכויות".

amickyaa

New member
ראיתם אותו בחדשות ??

יתכן והוא גם אנס את אחת העובדות תחתיו,מחייך למצלמה ואומר:"אני לא עשיתי כלום,אתם תראו........" בינתיים המשטרה מבקשת להאריך את המעצר ב-6 ימים.....לא עשה כלום ????

Ignition

New member
לא רוצה להתיפייף

ואני באמת לא אוהב , אבל הבן אדם עדיין לא הורשע , חכה שהוא יורשע ואז תגיד מה שאתה רוצה.

בתור אחד שהכרתי את ציוני

הייתי המום הכרתי אותו באופן אישי שהייתי מתנדב ב91 אף אן. יצא לי לעבוד איתו בהפקה הוא היה ממש מש נחמד הוא וגדעון ז"ל -זה פשוט לא יאמן הייתי המום ששמעתי את זה

enbalush

New member
../images/Emo31.gif

זו בין העמותות היחידות שמסייעות לאנשים ללא יכולות לכלכל את עצמם, אסור למחוק עמותה רק בגלל אדם אחד, הוא אמנם יו"ר אך יש מתנדבים רבים ופעילים שמוציאים את נשמתם בעבור אלו שאין להם והנזקקים מברכים על זה.

למעלה