היגעתי למידה 38

../images/Emo124.gifהיגעתי למידה 38../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מברכת את עצמי על ההתמדה וההצלחה ואפילו לא הירגשתי שהיגעתיי רק פשוט ראיתי זוג מכנסיים שממש רציתי וניכנסתי לימדוד וביקשתי מידה 40 וזה היה קצת גדול וניסיתי 38 ו...יש, זה טוב. אני די מופתעת אבל כמובן מאוד שמחה. אז שולחת לכן
ומודה לכן על התמיכה והעידוד של כולכן. אני פה בשבילכן עכשיו

אתי אתי

New member
וואאאווווו ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חתיכה אמיתית
כל הכבוד

jess123

New member
כל הכבוד תהני מכל רגע ../images/Emo45.gif

איזה כיף לך מידה 38 בחלומותי כרגע 44 אפילו שהורדתי 2 קילו בכמעט שבועיים

חן123

New member
וואו! איזה כיף!

38... בהחלט שיחקת אותה מה עם איזה פרגון לעצמך? (עוד זוג מכנסיים
)

אל תיכעסו עלי אבל אני באה

ממידה 36...סליחה מכולן אם מישהי חושבת שאני סתם נילחמת במישקלי ובאה פה לנפנף בדגלים אדומים. זה באמת לא ככה. אז אני ממשיכה בהרגלי האכילה שסיגלתי לעצמי(וזיכרו שעליתי 27 קילו בהריון אז המאמץ הוא גדול). אני איתכן, מודה לכן באמת על זה שאתן תומכות כל כך ומעודדות- והנה זה עוזר.

קלריסה

New member
אנחנו ממש רותחות מזעם!!!!!!

היי.... חברה, מאיפה באה לך המחשבה הזאת? הפורום הוא פורום של כולן, וזה אומר ככה: 1. אימא אחרי לידה היא כל אימא שילדה אי פעם, אפילו אם הילדים שלה כבר בני שלושים (טוב, אולי הגזמתי, אבל זה רק לצורך ההמחשה). 2. אישה שמרגישה שהיא לא במיטבה, אישה שמרגישה שהיא צריכה לרדת במשקל, לפחות לגבינו המשתתפות בפורום (ואני לא קובעת את החוקים בשביל כולם, רק להרגיע אותך, שתרגישי טוב) - אז היא כנראה צריכה לרדת במשקל, ותקבל מהחברות את התמיכה של חברות. אולי בהסתייגות קטנה, שלפני שמספיקים להכיר את התינוק או התינוקת 6 שבועות (כלומר לפני שעוברים 6 שבועות מהלידה) אנחנו ממש לא חושבות (בעדינות) שכדאי להתחיל להיכנס למשטר של דיאטה, לא כל שכן הרעבה מסיבית או ספורט. בשמי בלבד

תודה חמודה. פשוט מי ששומע שאני

במידה 38 ועוד רוצה לרדת חושב שאני מגזימה ושחצנית. מה לומר 38 של היום זה לא 38 של פעם, לא מתוח ולא מוצק ולא צעיר. אבל אני מקבלת בגאווה כל צלקת וכל כפל, כל קמט וכל נפל.

1אורניתה

New member
מסכימה עם קל-ריסה

אמנם עבורי זה נקרא צרות של עשירות אבל עדיין מדובר בצרה,וכל עוד זה מייסר אותך,אני נגד ייסורים.

אני מבינה אותך! ../images/Emo8.gif

אני גם באה ממידה 26 ויכולה לומר שאחרי 3 חודשים אחרי הלידה גם חזרתי לזה! אני מאמינה שמי שרוצה גם מסוגלת! (וזה בא ממישהי שעכשיו טחנה 2 המבורגרים ....) הכל אפשרי!

למעלה