היום במטה של חג'ג' בגני אביב

../images/Emo124.gifהיום במטה של חג'ג' בגני אביב

למי שרוצה לתהות על קנקנו ולאלו שכבר מכירים את הקנקן ורוצאים סתם להיפגש ולראות אותו, בשעה 21:00 אמור להגיע המומעד למטהו בגני אביב. כך צועק לו השלט שהודבק על חלון המטה.

zivsb

New member
תעדכני אותנו לאחר המפגש../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

רציתי לחדד את כישורי הצילום שלי

ולהגיע לצלם את המפגש אבל אני לא אוכל היום
האיש מוזמן לחתונה של חברה לעבודה ואבוי לו אם הוא לא יגיע, יעשו לו מחר פרצופים בעבודה. חוץ מזה אני מחכה לשמוע מה קורה עם אבא שלי שניתוח מעקפים שלו עומד להסתיים ממש בשעה הקרובה.
יש מישהו שיהיה בסביבה לצלם? אני חושבת שזה שווה תיעוד, לא?

zivsb

New member
לאביך איחולי בריאות ואריכות ימים

זה הנושא החשוב ביותר ניתוח מעקפים היום שיגרתי פעם ולא מזמן......... אז ברכי אותו גם בשמנו לאיש עם ההתחיבויות? לי אין פתרונות נעדכן את גאי הוא בטח יהייה ואת! מצאי זמן גם בשבילנו ובערב כולנו אוהבים

לאמא חביבתי

מסרי לאביך איחולי בריאות מכל החברים כאן בפורום וחזקי ידו . האמת שחשבתי לבקר בפתיחה של עמוס חג'ג' אך מכיון שאישתי עובדת משמרת ערב היום . אני בתפקיד הביביסיטר אך אולי בכל זאות אני יצליח לקפוץ 10 דקות למספר תמונות . אמא ניראה אותך שם? גיא

נראה לי שיהיה שם די צפוף

יש לתושבים בשכונה נטייה להצטופף כשמגיעים אלינו כל מיני מכובדים. עם הילדות אני לא מעיזה להתקרב למקומות סואנים אלא אם מדובר על פעילות לילדים. מאחר ואני לבד עם הילדות בשעות האלה, אני אצטרך לראות איך מסתדר לי. מי יודע, אולי האיש יפתיע ויגיע עד 21:00. החופה שהוא אמור להגיע כדי לכבד בנוכחותו את הכלה שעובדת איתו, תערך בשעה 19:30 בירושלים. אולי עד 21:00 הוא יספיק לחזור.

zivsb

New member
ביבי סיטר?גאי או חג האוהבים../images/Emo23.gif

ויש לך תוכניות ואתה תווה רשתות ללכוד את אהבה "כל דודי הנה זה בא מקפץ על ההרים מדלג על הגבעות....."

למעלה