היום בתפוז אנשים

../images/Emo124.gifהיום בתפוז אנשים../images/Emo151.gif

הערב ב-17:00 מתארח בפורום מפלגת שינוי ח"כ אילן לייבוביץ'. הגולשים מוזמנים לשרשר שאלותיהם
חידון פורים של פורום לימודים ושיעורי בית יוצא לדרך- בואו להפגין את הידע שלכם בחידה היומית בנושא פורים ותוכלו לזכות בפרס
גלישה נעימה בתפוז
אנשים

cookie1

New member
../images/Emo32.gif השווצות בילדים

בקרוב יפתח בתפוז ערוץ הריון ולידה. הערוץ יכלול תכנים מגוונים הקשורים לכל נושא ההריון (טרום הריון, ההריון, הלידה והחזרה הביתה). מי שרוצה להשוויץ בילדים שלה מוזמנת לשלוח אלי מייל הכולל את שם הילד/ה, שם ההורים, גיל הילד/ה ומקום המגורים. בכל יום תופיע תמונה אחרת. [email protected]
הערוץ ממומן ע"י חברת סימילאק

cookie1

New member
כן

וההודעה מכוונת למי שרוצה להשוויץ ואין לו בעיה עם זה. אני באופן אישי לא אשויץ בהם שם כי אני לא נוהגת להשוויץ בהם במקומות שאינם פורמי
עבורי.מעבר לכך אני ממש לא רואה בעיה בכך שהערוץ ממומן ע"י חברת תמ"ל. מה קרה ? מתי התמ"ל הפך *מוקצה* ? יש ל הרגשה שפתאום תמ"ל נתפס כחסרון אחד גדול. מה עם נשים שאינן יכולות להניק ? מה עם נשים שאינן רוצות להניק ? מה עם מניקות שרוצות לצאת מהבית לעבודה ואין להן כח וחשק לשאוב ? ומה עם עוד המוני נשים שזה פשוט עוזר להן בחיי היומיום ? אני באופן אישי רק מניקה, ושואבת, אבל גם מחזיקה בבית כמה דוגמיות למקרה חירום. אני רואה את התמ"ל כיתרון, הרי הוא טוב אלפי מונים מסתם חלב פרה. נכון שחשוב לעודד הנקה, ואפילו נכון מאד שאני רואה את עצמי לומדת בעתיד את מקצוע יעוץ ההנקה, אבל מכאן ועד להפוך את התמ"ל לרעה חולה הדרך עוד ארוכה בעיני.

מעיןבר

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני איתך. הבעיה עם תמ"ל זה התעמולה של החברות המייצרות. אבל אם אפשר לקחת את הכסף של החברות ולעשות בו דברים טובים למען כולם, אז למה לא
אני לא אשוויץ בערוץ, אבל אני בטוחה שמדי פעם אני אכנס לראות מה קורה

למעלה