היום בתפוז אנשים

../images/Emo124.gifהיום בתפוז אנשים../images/Emo151.gif

הערב ב-17:00 מתארח בפורום מפלגת שינוי ח"כ אילן לייבוביץ'. הגולשים מוזמנים לשרשר שאלותיהם
חידון פורים של פורום לימודים ושיעורי בית יוצא לדרך- בואו להפגין את הידע שלכם בחידה היומית בנושא פורים ותוכלו לזכות בפרס
גלישה נעימה בתפוז
אנשים

Naite8

New member
../images/Emo99.gifהתאהבתי בדאגי

ואני רוצה אותו כאנ ועכשיו אני לא צוחקת איתכמ

inbal287

New member
נ"ש - משהו נחמד../images/Emo9.gif

[+
] זה מין אתר כזה עם שאלונים, הנה השאלונים על מקפליי,זה דווקא נחמד

Michal Bloom

New member
נ"ש,בננוות
,תגידו לי

אתן מכירות את השחקן המהממם
,צ'אד מייקל מרי? -מי שכן,נא ליצור קשר איתי במסרים

may90

New member
מכירה!

אבל לא יודעת עליו שום פרט חוץ מ..: שהוא שיחק בסיפור סינדרלה עם הילארי דאף, והוא משחק בסידרה מגרש ביתי ביס וויקאנד... ואמרו לי פעם שהוא ריסק את האף והיה צריך לעשות ניתוח אז זה אף ניתוח (אם זה נכון? לא יודעת)

may90

New member
הילארי דאף פלצנית

אבל משחקת טוב את זה אני חייבת להודות! אני פשוט אבל שונאת את השחקניות שמתחילות בקריירת שירה רק כדי להתעלות על היריבה

just jenny

New member
סתם תינוקת שלמדה לשחק מהגן..

כל הסרטים שלה מתאימים לילדים קטנים... כמוה! בלעט פלוצרית פאקצית מעצבנת

may90

New member
אממ..

נכון שסיפור סינדרלה הוא הסרט הכי מטומטם שקיים בכל העולם... אבל.. ליזי מגוויר זה יפה..
(בשעות הפנאי אני רואה
) את לינדזי לוהן אני יותר שונעת בלעעעעעע חושבת את עצמה משו באסט! הילארי דאף גם חושבת את עצמה אבל לא עד כדי כך... ואהרון קארטר פחחחחחחחחחחחחחחחח בכלל חושב שהוא כוסון בינלאומי שכל הבנות נמסות עליו כי אח שלו יצא עם פריס הילטון והוא יצא עם לינדזי והילארי באותו זמן! אבל להילארי יש טעם טוב שהיא עם הסולן מגוד שארלוט אני חולה על הלהקה הזו!!

just jenny

New member
אעע את בטח מתכוונת לג'ואל ../images/Emo99.gif

הוא כזה שקסי!
מה הוא עושה עם החננה הזאת?
חח ולינזסי דיפה עליה.. חח לינדסי לפחות משחקת בסרטים יותר בוגרים.. ואת הילארי אני סתם שונאת.. חח אבל עדיף שלא נפתח על זה ויכוח.. חחח לכל אחת יש דעות שונות =]

SurfeR Babe

New member
האאא איזה יפה הוא!

וברור שאני מכירה אותו הוא גם שיחק עם לינדסי לוהן בשישי הפוך וגם יש לא את "מגרש ביתי" שזאת סדרה שהוא הכוכב הראשי בה.. וגרך אגב ידעתם שבסיפור סינדרלה שמו את פולינג פור יו? מזה התרגשתי חח אבל אשכרה סרט דפוק..

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifואללה..ידעתי את זה../images/Emo9.gif

תודה בכל זאת..שנה הבאה יש את הסרט 'בית השעווה'(אימה) בכיכובו
אני כבר מחכה

M c F l y

New member
בטח בטח בטח

גרר עליו.. ואין כוח במסרים אגב סינדרלה סטורי זה הסרט הכי מדהים בעולם והוא נראה שם ממש טוב הוא שיחק גם בשישיהפוך.. [רק עם שיער ארוך...]

Moran Beep

New member
השאלה שבכל פורום שואלים אותה

נכון שהיא לא קשורה לפורום מקפליי אבל הייתי רוצה לדעת: למה אתם מתחפשים השנה??????
?????

למעלה