היום ב-
אנשים

../images/Emo124.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo112.gif

רוצים להגיע לערב ההשקה של הפרויקט המוזיקלי Mosaic Project? שרשרו את הסיבה שלכם ואולי תזכו. לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1627&msgid=90512931
סיכום שנה באנימה בפורום מנגה ואנימה סוגרים שנה ובוחרים את הסדרה הטובה ביותר לשנת 2006. הצביעו גם אתם כבר עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=60&msgid=90506471
מתים לראות את נינט מקרוב? orange ותפוז
אנשים מחלקים לכם חמישה כרטיסים זוגיים להופעות הבכורה של נינט טייב! ספרו לנו בקצרה על חוויה שעברתם בזמן שהייתם יחפים ותוכלו לזכות בכרטיס זוגי. אז למה אתם מחכים? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1348&msgid=90547713

MENTER

New member
מנצלשת.זה רק אני או שבשיר "שוב פעם"

בדיסק עכשיו מעונן הקול של אביב פשוט זוועה....?

התעוט

New member
למה בשיר אולי

הקול שלו יותר נורמלי? יש לו שם קול משונה כזה...

galush29

New member
בשיר "חבר" אני כל פעם

מחדש לא מזהה את הקול שלו.יש לו שם קול ממש ממש יפה3> אה כן,זה רק את.או שזה רק אני חושבת שזה רק אתXD מסובך?!

shira ofek

New member
עזבי את זה, תשמעי

"אם מתים עדיף למות בסתיו" ב-1:59 עד 2:02 אחד הדברים המזעזעים..

שאלה בקשר לאם מתים עדיף למות בסתיו

יש לשיר הזה גרסא של הקלטת אולפן או רק הקלטה מהופעה חיה?

התעוט

New member
פעם במרתון גלצ

בשנת 2000 לרגל צאת האלבום יומן מסע קוטנר השמיע את זה בגירסת אולפן

Inbarush91

New member
בדיוק הרגע

השמעתי לאמא שלי את השיר הזה והיא אמרה שיש לו קול ממש יפה שם+ הקולות רקע

לטעמי האישי הקול שלו הוא קול מדהים

ולא משנה באיזה שיר בין אם זה ב"אמא תראי " ובין אם זה ב"אוליי" שהוא הקליט אותו חצי בוכה או משהוא אני יודעת שקיים אחוז שהוא איננו מבוטל באוכלוסייה שהקול של אביב מזעזע אותו או שאני אוהבת זמרים עם קול חרא וזה הגיוני או שפשוט התרגלתי וגם זה הגיוני כי אני שומעת את הראל סקעת שיש לו קול מדהים ויכולת שירה מרהיבה (באמת) ואומרת לעצמי ,בונא אביב בא לי יותר בטוב וזה מתנגש עם האפשרות הראשונה

moriboy66

New member
באימא תראי

זה סוג של אפקט שיש עליו לדעי..כמו בעוד כמה שירים.. חושך, אני שונא, מצטערים... אין מצב שהוא הקליט את זה צרוד מה גמ שבפזמונים הוא שר רגיל (על אימא תראי) זה בטוח אפקט. אמממ והקול שלו כתקופה הראשונה.. .אל תשכחו שפעם לא הייתה הקלטה דיגיטלית כמו היומ.. כל שיר שהוקלט פעם ושתקליטו היומ ישמע אחרת במביחנת שירה. גמ אם הפליבק אחד לאחד הטכונולגיה התפתחה.. המיקרופונים.. הדיוק שלהם שפעם לא היה ניתן להשיג מבחינת סאונד.. למרות שלא עבר כלכך הרבה זמן מאז.. נכון שגמ הקול של אביב השתנה מאז אבל זה עדין לא ישנה את העובדה הזאת ובאולי שוב פעם נערי החוף חבר... הוא בטח היה מסומם או משהו
ואולי בכוונה הסולם שירה נמוך.. כי זה משהתאים לו באותו רגע יאלה חפרתי מספיק

התעוט

New member
גם בעל הכנרת בזריחה

יש לו קול כזה ובהילדים וברוב עכשיו מעונן זה ככה

nini6

New member
זה לא קשור לאפקט

פשוט הוא שר את זה בסולם יותר גבוה. אם הוא יוריד את "אמא תראי" בכמה סולמות אז יהיה לו את אותו קול כמו ב"עכשיו מעונן" למשל.

moriboy66

New member
אני לא בטוח

שזה מה שיקרה אם נוריד לו את הסולם שם.. זה סוג של אפקט בטוח.. אולי הוא שר בסולמות למעלה אבל עדין יש עליו אפקט כלשהו

למעלה