היום ב
אנשים

../images/Emo124.gif היום ב../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo28.gif

בשעה 18:00 יגיעו מורן אהרוני וזהבית פסי, שתיים מהכוכבות הגדולות של העונה הרביעית של "כוכב נולד", כדי לענות על כל שאלותיכם לייב ב-BlogTV! שרשרו להם כבר עכשיו בפורום כוכב נולד: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=836&msgid=88278965

QueIronia

New member
עדכון חדשות הזוי../images/Emo26.gif

ג'ניפר תשתתף ב- The Accessory Council ACE Awards. הנה:
"Access Hollywood" siren Nancy O'Dell will host Jennifer Lopez, Naomi Watts and Tom Ford at tonight's Accessory Council ACE Awards at Cipriani 42nd Street . . .​
והנה החלק ההזוי - ג'ניפר תקיים הופעה בניגריה מתישהו במהלך דצמבר. תגובתי הרשמית: אחרי זה היא תמשיך למצרים, סודן, תוניס, מרוקו ותקנח באלג'יריה. אולי שמי שממציא את השמועות האלה על הופעות יעשה אותן אמינות לפחות? מה קרה כבר ללונדון, ברצלונה, ברלין, ניו-יורק, לוס-אנג'לס, אפילו טורנטו ומוסקבה. אבל ניגריה?! כן, בטח.

Lopezit

New member
לא סתם תשתתף

תקבל פרס הוקרה וזה יהיה הלילה אז מחר תמונות חדשות וויפי

Aviv6

New member
חייבים להודות שמקומות כמו

סודן, מצרים, מרוקו ואלג'יריה נשמעים הרבה יותר אטרקטייביים להופעות של לופז מאשר עוד סיבוב הופעות בערי אירופה אפרוריות כמו: פאריז, לונדון, ברלין ומדריד.

חדש123

New member
וואי עוד פרס הוקרה לג'ניפר

איזה יופי כל הכבוד לה go j.lo יש מחר תמונות חדשות מקווה שהיא תפגיז ה-ו-פ-ע-ה! לגביי ההופעה בניגריה- (אין תגובה)

Lopezit

New member
../images/Emo207.gif סוף סוף אחרי 30 שיעורי נהיגה

היה שיר של ג'ן ברדיו בפעם הראשונה!! WFT

QueIronia

New member
../images/Emo13.gif אני לא חיכיתי לשיעור 30.

הודעתי למורה שאני מביא דיסק! (ובאמת הבאתי לשיעור אחרי את דיסק הרמיקסים). מה שכן היה הזוי - באחד משיעורי הנהיגה שלי, היה את IGBAR ברדיו בגרסא המקורית מתוך JLO (זה היה ב- 99
)

למעלה