היום ב
אנשים

../images/Emo124.gif היום ב../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo28.gif

בשעה 18:00 יגיעו מורן אהרוני וזהבית פסי, שתיים מהכוכבות הגדולות של העונה הרביעית של "כוכב נולד", כדי לענות על כל שאלותיכם לייב ב-BlogTV! שרשרו להם כבר עכשיו בפורום כוכב נולד: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=836&msgid=88278965

נצל"ש-מלונות..

אנחנו נמצאית ב3 מלונות: cracovia gromada centrum huzar לא כל כך איכפת לי איך הם(למרות שאשמח לדעת אם הם טובים..) מה שכן, אמרו לי שכנראה שתהיה לנו בעיה בחדר של 3. מישהו יודע אם יש בעיה במלונות האלה בחדרים של 3? תודה רבה!

אני הייתי

במלון הוזר בלובלין, לא הייתה שום בעיה עם חדרים של 3. בכל החדרים של יש שלוש מיטות. מה שכן מים חמים יש רק מאוחר מאוד בלילה אחרי שכולם מסיימים כבר להתקלח :]

just PolPoll

New member
קרקוביה

זה חרא של מלון. הוא 2 כוכבים בלבד והאמבטיה נמצאת מחוץ לחדר. והאכול זוועתי...מקווה שתיהיו שם רק לילה אחת השני מלון מדהים,נוח,מודרני.אהבתי אותו הכי הרבה ובשלישי לא הייתי. מסע מוצלח

L i t a L m

New member
חזרתי ממש היום מפולין..

בשבת היינו בקרקוב, במלון קרקוביה.. חולקת על מי שאמר שהמלון הזה גרוע. לכל חדר יש מקלחת [כמו בכל המלונות שהיינו בהם..] והמלון הזה, ביחס למלונות האחרים שהייתי בהם, נחשב בין הטובים. הוא נוח וטוב. אל דאגה. ומלון, גם אם הוא לא משו, תנסי/תנסה לא להתאכזב, ולזכור שזהו רק מלון ומה שצריך בו זה מקלחת ומיטה. היינו במלון אחד כזה, שהיה מאכזב, אבל יש דברים גרועים יותר.. בהצלחה. מסע מוצלח.

just PolPoll

New member
../images/Emo122.gifסורי...התבלבלתי.

קרקוביה מלון בסדר...התכוונתי למלון אחר

D o R a S h A y

New member
גרומדה זה בורשה נכון? אם כן

אז הוא אחלה בחלה של מלון! לא חושבת שתהיה בעיה.. היו אצלנו כמה שלישיות והם הסתדרו

That80sshow

New member
איך המלונות האלה?

GROMADA AIR PORT בוורשה וNOVOTEL BRONOWICE (חבר בדק ואמר שהוא נראה מלון מצוין) שמעתם עליהם משהו?

למעלה