היום הפרק האחרון לעונה

../images/Emo32.gif לקראת הסוף :)../images/Emo23.gif

היי אני סמויה החלטתי להתגלות וווווואווווו איזשה פרק לפני אחרון מדהייייםםם נורא אהבתי את הסוף... נורא נורא! חבל שעוד לא העלו ביוטיוב את הקטע להוריד לרינגטון החש בפלא ):) ואוא היהייההה מדהים@@@ מה אתם חושבים?

../images/Emo124.gif היום הפרק האחרון לעונה ../images/Emo70.gif

אז איך אתם מסכמים את העונה הראשונה של "חצויה" ? האם התחלתם לצפות מהתחלה או מהאמצע ? מה הפתיע אותכם ? דמות אהובה ולמה ? מה דעתכם לגבי העלילה ?

mcfly6

New member
עונה!D:

אז איך אתם מסכמים את העונה הראשונה של חצויה?עונה מותחת ומגניבה:) האם התחלתם לצפות מההתחלה או מהאמצע?מההתחלה...למרות שההתחלה הייתה די משעממת
מה הפתיע אותכם?שגיא ערפד ושלאלה יש שיניים!(
) דמות אהובה ולמה:אני חולה על יון תומרקין אבל לא על ליאו אז אני חושבת שאני אבחר בעומר.לא יודעת בזמן האחרון אני אוהבת אותו יותר מליאוD: מה דעתכם על העלילה?אחלה עלילה,מעניינת ולא מסובכת מדי....
היום פרק אחרון!!!!!!!!

עונה:]

אז איך אתם מסכמים את העונה הראשונה של "חצויה" ? נחמדה
האם התחלתם לצפות מהתחלה או מהאמצע ? מההתחלה מה הפתיע אותכם ? שדימה קשור למעיין חחחחחחח זה גם הצחיק דמות אהובה ולמה ? עומר, כי הוא חמוד וגם אני ממש אוהבת את ידידיה ויטל מה דעתכם לגבי העלילה ? אממ בסדר :) אבל לדעתי עם שחקנים אחרים זה היה יכול להיות יותר טוב...

elronx

New member
שונא את הסדרה!!!!!!!

אני בתכלס לא התאכזבתי כבר ישר ידעתי הפקה ישראלית=קמצנות קמצנות=סדרה מעפנה סדרה מעפנה כל הזמן יש חוסר היגיון דברים לא הגיוניים קורים (כמו איזה פרק שלשחורה היה דייט עם הערפד ואז היא אמרה (היה לי דייט אתמול) והם היו בבית ספר וממתי לומדים ביום שבת?! והיו עוד יותר מ 30 טעויות שאין לי כוח ומספיק עמודים לפרט בקיצור בחמש שקל הייתי עושה את הסדרה יותר טוב

מישהו 2

New member
אני חייב להסכים איתך

אני התאכזבתי מהפרק האחרון, אולי הסדרה הזאת הייתה מצליחה אצלי אם היו קוראים לה - "חצויה - קומדית נעורים נושכת"
בתור סדרת דרמה זאת סדרה לא טובה. ובכלל היו מלא טעויות, אבל צריך לזכור שאילן רוזנפלד כתב את הסדרה, ואם אני מבין נכון זה הפעם הראשונה שלו שהוא עושה דבר כזה? אז זה לא היה רע בכלל בשביל פעם ראשונה.

צשייר

New member
צודק לגמרי

היו מלא פערים בתוך הסדרה ואת התהליכים לא בנו בצורה טובה והדרגתית.. רק את ההתפתחות של אלה ראו בצורה הדרגתית כפי שאמורה להיות.. אבל בכל זאת הסדרה ממכרת :)

מישהו 2

New member
עונה

אז איך אתם מסכמים את העונה הראשונה של "חצויה" ? בסדר האם התחלתם לצפות מהתחלה או מהאמצע ? מההתחלה (זה גםם VOD אז אין סיבה שלא לראות מההתחלה) מה הפתיע אותכם ? אמנון יורה בעומר טנא (דווקא בו?) הוא הכי סבל בפרק האחרון, חח... דמות אהובה ולמה ? אלה, כמה שהיא הייתה מוזרה, חצויה היא הייתה הכי שפויה שם יותר מכל אדם רגיל אחר. מה דעתכם לגבי העלילה ? עלילה לא רעה בכלל, משחק ותצוגה כמו שאמרתי יכולים להיות טובים הרבה יותר. וזה שדימה הוא שומר ושוהא נלחם עם חרב כמו בסיף זה הקטע הכי מצחיק... שקצת הורס את הסדרה כסדרת דרמה חוץ מזה שלא סיפרו עליו כלום, איך הוא בכלל הגיע לתפקיד הזה של שומר המעיין/נבחר דם. ואם זוהר הייתה מתה באמת אז הסוף היה הרבה יותר טוב.

MR Lordi

New member
עונה!

אז איך אתם מסכמים את העונה הראשונה של "חצויה" ? מדהים! האם התחלתם לצפות מהתחלה או מהאמצע ? בטח שמהתחלה! מה הפתיע אותכם ? הרבה דברים... בעיקר השינוי של אמנון (אחרי ה"תאונה" ולפני שהוא חזר לעצמו) דמות אהובה ולמה ? זוהר. בהתחלה לא סבלתי את הדמות שלה אבל בעשרת הפרקים האחרונים היא השתנתה והיא הדמות שאהבתי. מה דעתכם לגבי העלילה ? ממש מעניינת! אני לא הייתי יכול לכתוב את זה

Just Jerry

New member
הפרק האחרון לעונה

היה נחמד + אבל בסוף היה קטע מוזר עם דימה אבל ניראה לי שהוא היה איש זאב בעונה הבאה אנשי זאב?<(הוא גם רקד די מוזר ) עם כן נקווה שיהיה יותר מנחמד

צשייר

New member
הוא אמר שהוא 'סוג אחר'

כלומר שיש מלבד ערפדים, בני אדם, חצויים וחייזירים עוד זנים של קיום והקטע הזה בסוף מראה שהוא הולך להיות האוייב הבא.. שעכשיו תורו 'לעשות צרות'...

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

אז איך אתם מסכמים את העונה הראשונה של "חצויה" ? גאונית
האם התחלתם לצפות מהתחלה או מהאמצע ? התחלה! מה הפתיע אותכם ? כשחטפו את רפאל חייזרים
והסוף כשדימה השתכפל לכמה חלקים
דמות אהובה ולמה ? ליאו - בגלל שהוא מושלם XD וגם גאי כי הוא מצחיייייק ברמות
מה דעתכם לגבי העלילה ? אהבתי, הם לא עשו אתזה יותר מדי קיטשי, והם ל-א העתיקו שום דבר מדמדומים או דם אמיתי, ואני יודעת את זה כי ראיתי את שניהם. לא רוצה שיגמר

לא הבנתי את הסוף.. אפשר הסבר?

הכל הכל על הערפדים זה היה חלום של עומר או רק הקטע החארון שהם על הבניין וזה?

סוף מאכזב!

התחלתי לצפות לפני שבועיים בערך, עשיתי 2 שבתות של מרתון בVOD והגעתי לקצב צפייה כשנשאר לי איזה 8 פרקים
בכל אופן, הסוף קצת מאכזב... לא יודעת למה, ציפיתי למשהו אחר. אבל אני מקווה שתהיה עונה שניה...

צשייר

New member
../images/Emo32.gif לא עניתי אבל בקשר לפרק האחרון-

ממש התאכזבתי מהפרק האחרון... האמת- רציתי שאלה תהיה עם ליאו.. אבל ברור שהיא תהיה עם עומר כדי להראות שעכשיו ה'ערפדים' ובני האדם שווים וכל זה... וכדי לתת את הטוויסט הזה.. אבל מה אפשר לצפות? עומר הוא דמות שרואים שהיא בהשראה של הכותב מעצמו חחח... הוא רצה לתת לדמות ש'כמוהו' את ה'בחורה' בסוף חחחחחחח

כמו כל פרק רגיל... טוב, למה ציפיתם?

זאת סידרה ישראלית! אז איך אתם מסכמים את העונה הראשונה של "חצויה" ? סידרה נחמדה, לא היה מתח, לא היה קונפליקט שנישאר לאורך כל הסידרה. לא היה משהו, שבאמת גרם לי לרצות לראות את הסידרה, מכיוון שלא היו הפתעות, דברים בלתי צפויים. לא היו התפתחויות בכל פרק לחוד. וזה מה שמוריד מהסידרה, כי זה משעמם. האם התחלתם לצפות מהתחלה או מהאמצע ? מההתחלה. (הפרקים בוי או די, אז למה לראות מהאמצע?
) מה הפתיע אותכם ? כלום. כל הסידרה הייתה צפויה. לא חידש לי שום דבר. דמות אהובה ולמה ? יש 2 דמויות אהובות. הראשונה היא: עידן אשכנזי- דבר ראשון, הוא יודע לשחק. דבר שני, הוא הצחיק אותי בטירוף! הוא גדול! מתאים לו תפקידים קומיים. השנייה היא: עומר (לא יודעת את השם האמיתי שלו)- אני אוהבת את המשחק שלו. הוא משחק טוב. והוא ממש חמוד ומצחיק. מה דעתכם לגבי העלילה ? עלילה נחמדה, לא יותר מזה. כאילו, הם לא עשו עלילה שונה משאר הסרטים והסדרות שעשו על הערפדים. אותו עיקרון, אותה פואנטה. לא חידש לי משהו, הכל צפוי. יום מקסים לכולם...

למעלה