היום יומולדת חברים!!!!!!

../images/Emo124.gifהיום יומולדת חברים!!!!!!

ליאורנר
!!!!!!!!! מזל טוב!!!!!!!! זה כל מה שיש לי להגיד לך אבל היום אתה תקבל את הברכה ממני :) אני אוהבת אותך

חמדונה

New member
ליאורנר!!!

אתה לא צריך מזל כדי שיהיה לך טוב, אז סתם שיהיה לך יומולדת מגניב אש ושתהנה בחיים שלך ותעשה רק מה שאתה אוהב ורוצה ובוחר.

galush29

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ליאורנר,שיהיה לך יום הולדת שמח ומזל טוב=] אוהבת המון

R h o n e

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo168.gifמזל טוב../images/Emo168.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

את הרוב כבר אמרתי לך באייסיקיו, אבל שתזכה לחיות עד 120 ויותר, שיתגשמו כל משאלותיך ושיתממשו כל חלומותיך. שתזכה להיות האספן הגדול ביותר של אביב גפן
שלא תדע צער בקרב אוהביך ובני משפחתך, שתישאר כמו שאתה, אדיב, אכפתי, נדיב, אוהב שתזכה לאושר והרבה עושר, שכל משאלות ליבך יתגשמו, ואף הקטנות ביותר, שכולן יתממשו. שתזכה לחיים בריאים, שאף פעם לא תצטרך ליטול תרופות או להיכנס למחלות מסוכנות. שתשאף תמיד לטוב ביותר, שתזכה לעשות רק את הדברים המעניינים אותך, הדברים שאתה אוהב אותם, שתהיה מאושר ביום המיוחד הזה! שתזכה לעשות את הדברים בזמן, שתדע שתמיד יש אור בקצה המנהרה. שתמיד תזכור שיש מי שאוהב אותך ושאכפת לו ממך ושיש לך את האנשים שאתה אוהב ואתה לא לבד בעולם ושאף פעם לא תאבד את אהבותיך, שתזכה להקים משפחה עצמאית, גדולה ואוהבת. ובאמת שאני מאוד מעריך אותך ליאורנר וכל מה שעשית למעני! ואני אוהב אותך! רון

kobi love

New member
הברכה שלי הכי טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מזל טוב ליאור, אתה היית לי האור שתקשיב להורים,תצליח בלימודים ,שתישאר קבע בצבא,ותשים שרשר זהב על הצוואר שיהיו לך הרבה כוסיות כמו אצלי ושיהיה לך שיפוד גדול ועסיסי כמו שלי בהצלחה בהמשך השביל,בברכה חברך : קובי ערס אור הירח

mayan d11

New member
ליאורנר שלי ../images/Emo140.gif

אתה האחד והיחיד. מזל - טוב! שירבו אנשים טובים כמוך ושיהיה לך הרבה מזל - טוב! מקווה לעוד הופעות טובות ביחד

hagzi

New member
מזל טוב איש../images/Emo65.gif../images/Emo29.gif

למרות שאני לא מכירה אותך, אני מאחלת לך הרבה מזל טוב כי זה מאוד חשוב גם בשביל אנשים שלא מכירים! תהנה בחיים!

מזל טוב ליאור נר

מזל טוב ליאור נר,,,,, אוהב אותך ואת האמת שלך , בפורום שאתה לא מתבייש להגיד אותה מזל טוב ,,, שיהיה לך רק טוב ומוזיקה בחיים באהבה ,ישראל

למעלה