היום ישודר טקס האוסקר ה-80

carmitz2

New member
../images/Emo124.gifהיום ישודר טקס האוסקר ה-80../images/Emo124.gif

היום ישודר (בעצם מחר, כי זה אחרי חצות) טקס פרסי האקדמיה של ארצות הברית, הלוא הוא טקס האוסקר. מי מתכוון לצפות בטקס? (בשידור חי, או למחרת עם תרגום?) מהם לדעתכם הסיכויים של "בופור" לזכות בקטגוריית הסרט הזר? מה אתם חושבים על הסרט? אהבתם? לא אהבתם? מיהם הפייבוריטים שלכם בשאר הקטגוריות? יאללה, שתפו!

amit678

New member
זה יהיה קצת מקומם...

אם בופור יזכו כי אושרי כהן שמשחק שם קצין אמיץ לא שירת בצבא וזה יהיה מעצבן אם הוא יקבל עכשיו את הפיסלון הנחשק הזה (
) ואת הכבוד הבינלאומי אבל מצד שני, אם הוא יגרום לנו לזכות או עשה את התרומה שלו למדינה
אין לי סבלנות לראות את כל הטקס הזה אם או בלי כתוביות, אני פשוט אקרא מי הזוכים בעיתון

amit678

New member
מצטערת התבלבלתי...

אושרי כהן שירת חלק מהזמן בצבא אבל הוא התגייס באיחור וגם איתו היה עיניין אבל אני התכוונתי לאיתי תורג'מן שהוא לא שירת... ובאותו הקשר אני מאוד אוהבת את איתי תורג'מן (וגם את אושרי כהן אבל אין קשר
) בתור שחקן, ועקרונית הוא יכול לעשות איזה תפקיד שהוא ירצה וזה לא יתקשר לי לצבא אבל פה זה מרגיז כי הוא מקבל אוסקר על תפקיד של חייל בצבא שהוא אף פעם לא טרח לשרת בו... יכול להיות שהיו לו הסיבות שלו לא לשרת בצבא לכן אני לא ממהרת לשפוט שחקנים בעיקרון אבל זה מעצבן שהוא חייל כשזה בסרט ועל זה הוא יקבל אוסקר אבל בצבא הוא לא שירת...

את מגזימה לדעתי../images/Emo29.gif את לא יכולה לדעת למה הוא לא שירת, וכמו שאמרת לכל אחד יש את הסיבות שלו ואסור למהר לשפוט, אבל את בכל זאת שופטת אותו...>_> זה טיפשי לחשוב שלמשתמט אסור לשחק חייל, אחרי הכל גם ליאור אשכנזי מעולם לא היה טייס או סוכן מוסד,רונית אלקבץ לא היתה זונה ובכל זאת הם עשו את התפקידים האלה. נכון שזה לא בדיוק אותו הדבר, אבל עדיין מדובר במשחק, ולפעמים שחקנים משחקים דמויות שהפוכות לגמרי מהם. למשל אסי דיין הוא שחקן מדהים, והוא עושה תפקיד מצוין בסדרה 'בטיפול', אז מה, לא יתנו לו לעשות תפקיד כזה בגלל שהוא נהנה לדבר על חיבתו לסמים ואולי קצת חולה נפש בעצמו?

amit678

New member
נכון שאסור למהר לשפוט אבל...

כמו שאמרת, זה לא אותו דבר כמו עם ליאור אשכנזי נגיד, כי אין כ"כ הרבה סוכני מוסד/טייסים/זונות שהם גם שחקנים בזמנם הפנוי, לעומת זאת יש המון שחקנים מצוינים שכן שירתו שירות צבאי מלא בצה"ל, לכן אני חושבת שאיתי תורג'מן או שחקן מצוין והעובדה שהוא לא שירת בצבא לא מפריעה לי להעריך אותו בתור שחקן, את התפקיד הזה לדעתי הוא לא היה צריך לקבל כי צה"ל הוא אחד ממאפייני המדינה שלנו בעיני וזה די אבסורדי שייצג אותנו שחקן באוסקר בתפקיד ראשי של חייל בצבא שלא שירת בצה"ל...

flora non

New member
../images/Emo106.gif מחזיקה אצבעות לבופור:p

בכל זאת, אנחנו 23 שנים בלי אפילו מועמדות לאוסקר, אז גם מועמדות זה הישגD:". אני חושבת שקייט בלנשט האדירה תזכה בשחקנית משנה ל"אני לא שם". אומרים שהיא שיחקה שם מדהים... בכל מקרה, אין לי תחת לשבת ולראות את כל האוסקר (הוא יצא לפנסיה...), אז אני אתעדכן מהעיתונים
. -------------------------------------- בלי שום קשר, מישהו ראה את סרט האימה "קלוברפילד"? יש לו מעמדות כלשהי?

mor000

New member
ו... בופור לא זכה...

את האמת שלא ציפיתי לאחרת... אבל כל הכבוד על כך שהוא זכה להגיע לשם. בכל מקרה אם אני לא טועה, "ביקור התזמורת" היה צריך להשלח לשם ובסוף בחרו בו... מעניין אם הם היו מצליחים לזכות במשו.

למעלה