היום, 20:45, ערוץ 22.

mobac

New member
../images/Emo124.gif היום, 20:45, ערוץ 22.

מיקה כנראה מופיעה עם השיר "מה עשית היום כדי למנוע את ההרוג הבא". פרטים על השיר שקיבלתי באימייל אני אשים יותר מאוחר.

Siren

New member
וגם בשעה 22:00

הופעה חיה של מיקה משודרת בגל"צ

סליידר

New member
יש מצב שמישהו מקליט את זה ???

ומעביר ל mp3?? זה נקרא בוטלגים וזה חוקי... יש מצב??

yanivtr

New member
תזכורת- המופע בשידור חי בגל"צ

מתחיל בעוד כ10 דקות למעוניינים ממועדון זאפה בת"א

Tooלי

New member
ווווואי... ../images/Emo99.gif

הרדיו שלי דפוק, ולא יכולתי ליסוע.. אז אבא התקשר ונראה לי אני על הקו כבר איזה חצי שעה
היא מדהימה, ללא ספק.

Ma E

New member
הפסדתי את כל השירים הטובים../images/Emo7.gif

שמעתי רק את החצי שעה האחרונה.. היא שרה את מגדלור יפה? (שיר ראשון?) ואת שיר מספר אחד? מישהו יכול לכתוב את רשימת השירים שהיו לפי סדר
מישהו הקליט או יש לו אותה על המחשב משהו? תודה

Tooלי

New member
אני לא ממש זוכרת,

אבל יש מצב שהיא שרה את מגדלור פעמיים? כשאבא שלי התקשר לראשונה אניזוכרת שזיהיתי את השיר, לא יודעת אם זה היה ראשון, אבל זה היה בהתחלה. ועכשיו כששמעתי את הסוף של ההופעה, מגדלור היה אחרון. משום מה אני זוכרת שגם השיר הראשון ששמעתי בשיחה הראשונה היה מגדלור...
אבל אני מניחה שזאת רק אני והזיכרון המעפן שלי.

mobac

New member
אם אני זוכר נכון היא שרה את מגדלור

פעם אחת. היא סיימה עם השיר שניים בעולם. היה את אלול בעין כרם, נישקתי בחורה, אצלי הכל בסדר, מיטשל, שיר מספר אחת ועוד ועוד.

yanivtr

New member
לאן התקשר? בכ"א

ההופעה הייתה נחמדה, לא משהו מיוחד...

Tooלי

New member
לפלאפון שלי =)

ואני לא יודע מה איתך, אבל בשבילי כל הופעה מיוחדת, וכל הופעה מדהימה.

yanivtr

New member
אולי אם הייתי נוכח בהופעה זה היה

שונה, אבל כששומעים ברדיו רצף של שירים, כשהדבר היחיד שהיא אומרת בין לבין זה תודה לאמא אבא, אז בשבילי זה לא ממש מיוחד אני פשוט אכניס את הדיסק למערכת, ובין שיר לשיר אני אומר תודה ככה לאמא אבא והילדים ותהיה לי הופעה פרטית מושלמת

Tooלי

New member
אולי.

אני עדיין חושבת שלייב זה הרבה יותר מרגש, בלי קשר אם היא מדברת בין שיר לשיר או לא. אני אישית רק מלשמוע שיר בהופעה (בפלאפון, או בדיסק הופעה) מתרגשת. וכשהשמיעו לי את ההופעה הזאת פשוט נמרח לי חיוך ענקי על הפנים

Tooלי

New member
אין לי עדיין את כולן

אבל את אלה שיש לא הצלחתי להעלות לכאן.. אני מקווה שהקישורים יעבדו

למעלה