הייתי חייבת להוסיף....
S stargi New member 3/11/02 #1 ../images/Emo124.gifהילה הקולית רק לציין שאת ממש ממש ממש קולית.... (וזה לא נאמר בציניות, אני חושבת..) סתם.. ורק לחזק את האימרה: the funk soul..... בלה בלה בלה בלה... עזבו בדיחה אישית.. אהההה ועוד משהו סטארגייט סדרה פצצה!!!!!
../images/Emo124.gifהילה הקולית רק לציין שאת ממש ממש ממש קולית.... (וזה לא נאמר בציניות, אני חושבת..) סתם.. ורק לחזק את האימרה: the funk soul..... בלה בלה בלה בלה... עזבו בדיחה אישית.. אהההה ועוד משהו סטארגייט סדרה פצצה!!!!!
ה הילהקולית New member 3/11/02 #2 כן כן אני באמת קולית! סתתתתתתתתתםםםםםםםםםםםםם גם את קולית!!!! חחחחח hey mickey you´re so fine you´re so fine you blow my mind hey mickey
כן כן אני באמת קולית! סתתתתתתתתתםםםםםםםםםםםםם גם את קולית!!!! חחחחח hey mickey you´re so fine you´re so fine you blow my mind hey mickey
S stargi New member 3/11/02 #3 טראנס חדש מבית היוצר של : הילהקולית ו-stargi איי סי קיו... או או......... עוד בדיחה אישית... סטארגייט סדרה פצצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
טראנס חדש מבית היוצר של : הילהקולית ו-stargi איי סי קיו... או או......... עוד בדיחה אישית... סטארגייט סדרה פצצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S stargi New member 3/11/02 #6 ../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gifurl המבין יבין
S ShadowBlaze New member 3/11/02 #8 נובמבר, לא כדאי להתעסק עם סטארגי ממש לא כדאי להתחיל איתה ויכוח על זה, ולהוסיף לטראנס שלכן יש את "לוסי, איים הוווום" המבינה תבין...
נובמבר, לא כדאי להתעסק עם סטארגי ממש לא כדאי להתחיל איתה ויכוח על זה, ולהוסיף לטראנס שלכן יש את "לוסי, איים הוווום" המבינה תבין...
N November Dew New member 4/11/02 #9 i´m watching you....hahahaha אני מכיר אתכם ועדיין דובק בעמדה שזו סדרה ממש גרועה!!!!
N November Dew New member 4/11/02 #12 תמיד יש פעם ראשונה... את במקרה מכירה אותי שזו פעם ראשונה או שזו פעם ראשונה מאז שפגשת אותי בפורום? כי אני מכיר אותך...
תמיד יש פעם ראשונה... את במקרה מכירה אותי שזו פעם ראשונה או שזו פעם ראשונה מאז שפגשת אותי בפורום? כי אני מכיר אותך...